ADVERTORIAL: 10x fijne dekens voor de herfst en winter

#advertorial

Brrr afgelopen week was het nu niet bepaald zonnig weer; lage temperaturen, harde wind en fikse regenbuien! Mijn paard kreeg daarom voor het eerst weer na de zomer een regendekentje op. Tijd om ons klaar te maken voor herfstige buien en winterse temperaturen! In dit artikel verzamel ik daarom 15 fijne dekens die deze herfst en/of winter vast en zeker van pas komen. Kijk mee & shopse!
 

 

 

Shopdetails
1. Winterdeken – klik hier om ‘m te shoppen
2. Regendeken – klik hier om ‘m te shoppen
3. Regendeken – klik hier om ‘m te shoppen
4. Uitrijdeken – klik hier om ‘m te shoppen
5. Winterdeken – klik hier om ‘m te shoppen
6. Stapmolendeken – klik hier om ‘m te shoppen
7. Winterdeken – klik hier om ‘m te shoppen
8. Reflectiedeken – klik hier om ‘m te shoppen
9. Staldeken – klik hier om ‘m te shoppen
10. Zweetdeken – klik hier om ‘m te shoppen

Alle bovenstaande vijftien dekens kun je bestellen bij Mini Horse Shop. MHS Ruitersport is de grootste ruitersportzaak van Europa en heeft daarom een gigantisch assortiment aan ruiter- en paardenspullen. Je vind er daarom niet alleen stylish regendekens, maar ook warme winterdekens en handige reflectie/veiligheidsdekens. Allemaal even handig voor deze herfst en winter, en daarom heb ik in dit artikel een selectie van verschillende soorten dekens gemaakt. Wil je graag meer, of zelfs het complete aanbod, dekens zien, met álle regendekens, winterdekens etc, klik dan snel even hier.

Ieniemienie spullen voor je mini
Oh enne, de naam van de winkel doet het al vermoeden: Mini Horse Shop Ruitersport staat ook bekend om haar gigantische aanbod aan shetlander en mini paard spullen. Dus heb je zelf een mini in de stal staan, neem daarvoor ook zeker even een kijkje op de shop. Halstertjes, dekentjes, beenbescherming; ze hebben alles in óók maatje ieniemienie. Check hier bijvoorbeeld alle hoofdstellen en frontriemen die ze hebben!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *