BUDGET SHOPPING: 10x fijne jodhpurs onder €50

Goede jodhpurs zijn eigenlijk onmisbaar in mijn garderobe: handig als stalschoenen en heel comfy tijdens het rijden. Omdat onze sport al duur genoeg is, selecteer ik vandaag een aantal jodhpurs die niet meer dan €50 kosten, zodat je ook nog een beetje lief voor je portemonnee blijft.

Onderaan deze blog staat een giveaway, want één van de jodhpurs ga ik verloten onder de VIP’s! 🙂

budget jodhpursbudget jodhpurs

1. Fouganza (Decathlon) – klik hier
2. Baratoklik hier
3. Fouganza (Decathlon) – klik hier
4. Epplejeckklik hier
5. Fouganza (Decathlon) – klik hier
6. Epplejeckklik hier
7. Fouganza (Decathlon) – klik hier
8. Epplejeckklik hier
9. Epplejeckklik hier
10. Epplejeckklik hier

Mijn favoriet
Zelf heb ik jodhpurs nummer #7 en ik ben er erg blij mee. Ze zijn verkrijgbaar in bruin en zwart, ik heb zelf de zwarte variant. Ze zijn absoluut niet duur en hebben een mooi simpel design. Geen gekke poespas, maar gewoon fijne schoenen die overal bij passen!

Deze jodhpurs zijn gemaakt van imitatieleer, wat ik als veganist heel erg waardeer. Een ander groot voordeel is dat je imitatieleer super makkelijk kunt schoonmaken. Loop je door de blubber? Gewoon even een doekje erover heen en klaar. Geen gedoe dat het leer uitdroogt 😉 Omdat mijn paard dichtbij het strand staat, maken we regelmatig strandritten – dan is het fijn om met zulke jodhpurs te rijden. Die kunnen wel tegen al dat zoute water!

budget jodhpurs

jodphurs budgetDeze toffe rijbroek met ‘bladeren’ op het zitvlak is van QHP (klik hier) en de bordeauxrode trui is van mijn eigen kledinglijn Eco Hippique (klik hier) 🙂

VIP-cadeau
Om deze regenachtige vrijdag wat mooier te maken, geef ik 1x de jodhpurs van Decathlon (nummer #7) cadeau aan een VIP-member. De winnaar mag zelf kiezen of ze de bruine of zwarte variant wilt ontvangen.

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier)
2. Volg Fouganza Decathlon op Instagram (klik hier)
3. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je graag meedoet én laat weten of je de bruine of de zwarte jodhpurs zou willen ontvangen.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

eco hippique duurzame rijkleding

You may also like

1 Comment

  1. Mijn jodphurs hangen van ellende aan elkaar dus dit artikel komt perfect uit nu! Haha.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *