Contact

Welkom op Pumps & Paarden! Mijn naam is Mara Ruijter en in maart 2015 heb ik Pumps & Paarden opgericht – als onderdeel van mijn afstudeeronderzoek voor de studie Media & Communicatie. Tijdens het afstuderen bleek de website ontzettend succesvol te zijn en heb ik besloten om ook na mijn studie door te gaan met Pumps & Paarden. Een droom die uitkwam! Inmiddels zijn we jaren verder en wordt Pumps & Paarden nog altijd dagelijks druk bezocht door paardenliefhebbers. Ik durf wel te zeggen dat ik mijn droombaan gevonden heb!

Pumps & Paarden is dé blog voor de paardenliefhebber. Hier lees je artikelen over paardensport en de lifestyle die daar bij hoort. Vergeet ook zeker niet om naar de Pumps & Paarden Podcast te luisteren, waar in iedere aflevering iemand uit de paardenwereld te gast is.

Zakelijk | Uw merk of bedrijf onder de aandacht brengen op Pumps & Paarden
Wilt u samenwerken met Pumps & Paarden? Hartstikke leuk! Klik hier voor alle informatie.

Contactformulier
Heb je een vraag, opmerking of tip? Vul hieronder dan snel het contactformulier in!

1 Comment

 1. Beste Mara,

  Met verbazing heb ik je website bekeken. Er gaat toch wel een wereld voor mij open. En dat is het leuke aan mijn vak (betreden van werelden), ik scout namelijk locaties voor film- en fotografieshoots. Momenteel zoek ik voor een tv-serie een exclusieve stoeterij. Een middelgrote locatie met mooie stallen (ca. 8 stuks) en niet te grootschalig. Want de stoeterij hoort bij een landgoed waar we de serie opnemen. Helaas zijn er op dat landgoed geen stallen dus willen we het elders vinden. Bij voorkeur in de buurt van bos-/duingebied (Randstad/Noord Holland/Utrecht).

  Aangezien jij hier veel over weet zou ik het leuk vinden om eens met je van gedachten te wisselen ! Het zou mij enorm helpen om een goede tip te krijgen. Veel van wat ik online vindt is mij iets te agrarisch.

  Ik ben benieuwd !

  Met vriendelijke groet,
  Abel Roskam
  06-21262399

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *