BEAUTY: Pumps & Paarden test Cowgirl Dirt

1b

Ik ontving gisteren een wel heel speciaal pakketje: helemaal vanuit Texas kreeg ik meerdere samples van make-up merk Cowgirl Dirt. Ik heb het natuurlijk direct uitgebreid getest en gefotografeerd voor jullie en het resultaat is super. Ik ben fan!

Cowgirl Dirt is een familiebedrijf in Texas. De producten zijn 100% organic en dus gemaakt van pure & natuurlijke ingrediënten zoals kokosnootolie en groene thee. Hierdoor is de make-up geschikt voor een gevoelige huid. Ook is de make-up niet op dieren getest.

2b

Het leuke van Cowgirl Dirt is dat ze allemaal paardgerelateerde namen hebben voor hun producten. Zo heb je een ‘Yeeha!’ lipstick, oogschaduwkleuren in ‘Stallion’, ‘Arena Sand‘, ‘Rodeo Rose’, en ‘Grass‘ en een foundation in de kleur ‘Cremello‘.

Ik ontving de volgende producten:

2Oogschaduw
Ik ontving twee oogschaduws uit de Matte Eye Shadow collectie, deze oogschaduws zijn in poedervorm.
Dirt is heel mooi basic, bijvoorbeeld voor onder je wenkbrauw. Cactus is vooral mooi bij vrouwen met bruin haar. De oogschaduws blijven goed zitten en de kleuren zijn heel intens.

De Matte Eye Shadow collectie bestaat uit de kleuren: Wheatfield, Dirt, Hi Ho Silver, Rodeo Queen, Oklahoma Storm, Spur, Prairie Grass, Alfalfa, Sagebrush, Midnight, Cactus, Saddle Up, Renegade Rust, Copper, Stallion, Huckleberry, Raspberry Wine, Rodeo Rose, Rusted Wire, Barnwood, Arena Sand en Mud.

 

3Minerale foundation & Finishing Powder
Ook deze twee zijn in poedervorm. Zelf heb ik een heel gevoelige huid, dus ik was erg benieuwd of de producten écht geschikt zijn voor alle huidtypes. Gelukkig kan ik dat bevestigen! Ik had nergens last van en de foundation heel goed. Extra pluspunt: Op de onderkant van de verpakkingen (zie rechterfoto) kun je alle ingrediënten lezen.

De foundation is in veel verschillende tinten; waaronder Grullo, Champagne en Cremello.

 

4Concealers & Wenkbrauwpotlood
Ik ontving twee soorten concealer: de normale en de Under Eye Highlighting. Beide werkte erg goed, al is de Under Eye Highlighting net iets te donker voor mij. Leuk: op de ingrediëntenlijst staat onder andere kokosnootolie en groene thee! Dekkend zijn ze absoluut.

Het wenkbrauwpotlood kreeg ik in de kleur ‘blonde’ en gaven mijn wenkbrauwen een natuurlijke kleur. Zelf ben ik niet zo fan van een potlood (ik gebruik liever poeder) maar mocht jij dat geen probleem vinden dan heb je hier een topproduct aan.

 

Kabuki b

Brushes bKwasten:
Tenslotte ontving ik diverse kwasten: een prachtige Kabuki kwast (geschikt voor minerale foundation en andere gezichtspoeders) en kwasten voor concealer en oogschaduws.

Enthousiast geworden? De producten kun je bestellen via www.cowgirldirt.com 

 

Credits: de foto’s in dit artikel zijn zelfgemaakt.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *