DAGBOEK VAN EEN PAARDENMEISJE: Het leed dat NIET meer Cob Dressuur heet

 

Weten jullie dat ene artikel nog, waarin ik zeurde schreef dat er bijna geen dekjes in maat Cob Dressuur te vinden zijn. Heb je eenmaal een leuk dekje in maatje Cob, is het weer voor een veelzijdigheidszadel. Verdorie! Heb je dat artikel gemist of wil je ‘m nog een keer lezen? Klik dan even hier! Maar mijn klaagzang is voorbij, ik heb dé oplossing gevonden!

l

Een paar weken na het plaatsen van dat artikel, kreeg ik namelijk een berichtje van Jacqueline, van JV Dekjes. Zij had mijn artikel gelezen en schreef dat ze dekjes op maat maakt, voor een heel betaalbaar prijsje. Ik was natuurlijk direct enthousiast, dus Jacqueline ging aan de slag met een dekje voor mijn pony Daisy!

P1010672 - BP1010673 - B Mijn dekje! Helemaal blij mee, dé oplossing om altijd leuke, passende dekjes te hebben!

Op maat gemaakt
Het is super makkelijk: je kunt kiezen voor een standaard maat (pony, cob of full) maar je kunt ook zelf maten doorgeven, dat deed ik zelf ook. Thuis heb ik een dekje dat goed ligt, opgemeten en die maten heb ik doorgegeven aan Jacqueline. Zo weet je zeker dat het dekje past. Ook kun je helemaal zelf kiezen hoeveel gram dikte het dekje moet hebben.

Eigen design
Op de Facebookpagina van JV Dekjes vind je een aantal voorbeelden van dekjes die je kunt bestellen. Maar je kunt ook je gewenste kleuren doorgeven zodat Jacqueline een ontwerp kan maken. Of nog leuker: maak je compleet eigen design (gewoon beetje tekenen op Paint, of gewoon met pen en papier) zodat Jacqueline dat kan uitwerken op een zadeldek. Zelf gaf ik aan dat ik graag een bruin met zwart dekje wilde, waarna Jacqueline met een leuk voorstel kwam.

De dekjes van JV Dekjes kosten tussen de €47 en €30, afhankelijk van je wensen. Enthousiast geworden? Klik hier voor de Facebookpagina van JV Dekjes en bestel direct je eigen op maat gemaakte dekje.

l

text

Als setjes-lover ben ik natuurlijk altijd op zoek naar leuke setjes voor mijn pony Daisy. Al máánden ben ik op zoek naar de euro-star, Eskadron en/of Scapa dekjes in maatje cob/middel/medium.. Ze zouden er moeten zijn, maar wáár?! Hebben jullie de tip die mij verder helpt in mijn zoektocht? Mochten jullie nog meer leuke cob dressuur dekjes weten: let me know!

Van welk merk koop jij graag je cob dressuur dekjes? Laat je reactie achter op mijn Facebookpagina, klik hier!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *