DE FAVORIETEN VAN: Danielle van Mierlo

 

Danielle

De naam Danielle van Mierlo klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren: de 26-jarige dressuuramazone zat vorig jaar bij het Rabo Talententeam en is momenteel succesvol in de Grand Prix.

Benieuwd wat haar trainingen en wedstrijden zo succesvol maken? Goed nieuws: speciaal voor Pumps & Paarden zet ze haar vijf ultieme favorieten op een rij.

 

Afbeelding 1

1. Zadel van Custom zadels
Mijn zadel van Custom zadels zit heel lekker en door de diamanten en crocoleer is het een echte eyecatcher!

2. Rijlaarzen van De Niro Boots
Mijn favoriete rijlaarzen zijn deze bruine airbrushed van De Niro Boots. Ik vind ze zo gaaf!

 

 

Afbeelding 2

3. Wedstrijdjasje van Lamantia Couture Nederland
Dit jasje met oranje accenten is mijn favoriete wedstrijdjasje. Ik vind het heel chique staan en het zit comfortabel; precies wat ik bij een wedstrijd wil.

4. Frontriem van Magic Tack
Voor al mijn paarden heb ik frontriemen van Magic Tack. Het leuke hiervan is dat je bijpassende armbanden kan laten maken. Echt een aanrader!

 

 

 

Afbeelding 3

5. Rijbroek van Eurostar
De rijbroeken van mijn sponsor Eurostar zijn de fijnste die ik heb. Ze zitten fijn, hebben een goede pasvorm en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kan ik lekker afwisselen en zie ik er iedere dag weer net een beetje anders uit.

Hebben jullie ook favoriete items? Laat het hieronder in een reactie weten of stuur een mailtje naar info@pumpsenpaarden.nl !

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *