FASHION: De stijl van Anne & Lotte Meulendijks

Je kunt bijna niet om de zusjes Meulendijks heen; Anne is sinds dit jaar lid van het Rabobank Talententeam en ook zusje Lotte timmert flink aan de weg. Dit succesvolle duo runt sinds oktober 2014 samen stal Meulendijks en speciaal voor Pumps & Paarden laten ze hun (rij)kledingstijl zien.

Wat dragen jullie het liefst?
Anne: “Wij vinden het beide belangrijk dat kleding mooi zit, maar dat je ook gewoon je werk er in kunt doen. Het moet dus wel comfortabel zitten, anders trek ik het niet aan.”

“We besteden graag aandacht aan onze rijkleding. Lotte en ik worden gesponsord door All4Designs en krijgen daarom vaak leuke kleding. Dit merk maakt kleding voor bedrijven en evenementen. Mooie kledingstukken die super fijn zitten!”

1 - LOTTE IN ALL4DESIGNS Lotte: “Op deze foto’s draag ik kleding van All4Designs, heel blij mee!”

avanti 3 Anne: “Mijn outfitje van All4Designs”


Welke merken dragen jullie?
Anne: “Net als in het dagelijks leven, vind ik het leuk om verschillende ruitersportmerken met elkaar te combineren. Ik draag nooit een gehele outfit van één merk. Het is leuk om meerdere merken door elkaar te dragen en zo er een leuke combinatie van te maken. Zo proberen we er iedere dag leuk en flitsend uit te zien op het paard!”

2 - LOTTE STIJL Lotte: “Op de foto links draag ik een vestje van Mountain Horse, laarzen van Parlanti, cap van Kep Italia en een donkere rijbroek van Pikeur. Een simpel maar classy outfitje.
In de zomer draag ik graag felle en vrolijke kleurtjes. Op de rechterfoto draag ik een polo van No Concept. Dit merk heeft altijd heel mooi zittende kleding! De cap is van Charles Owen en handschoenen van Roeckl. ”

3 - ANNE OUTFIT Anne:  “Ik draag hier een Pikeur bodywarmer, rijbroek van Equiline, laarzen van Parlanti en een cap van Kep Italia. Één van mijn favoriete outfits!”

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *