DIT MOET JE ZIEN: De nieuwe dekjes van Kentucky zijn ZÓ mooi!

Even een heel snel en kort berichtje van mij, op deze zonnige vrijdagochtend. Ik spotte namelijk net de nieuwe zadeldekjes van Kentucky en ik graaide bijna direct naar mijn pinpas. Want jeetje, ze zijn MÓÓI! Love it. Kijk mee, maar op eigen risico – want je portemonnee is niet veilig. 😉

De dekjes behoren tot de ‘Corduroy Collection’ en zijn verkrijgbaar in dressuur- en springvariant. Zover ik heb gezien zijn ze verkrijgbaar in drie kleuren: bordeaux, groen (m’n favoriet!) en zwart. Ik vind de fluwelen stof in ieder geval geweldig, wat vinden jullie?

Laat je reactie achter op mijn Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *