DOEN: De online trainingen van DressagePro

Waarschijnlijk hebben jullie er wel al eens van gehoord; de online trainingen van DressagePro. Ik was super benieuwd en ik ben dan ook heel blij dat ik mee mag doen met de nieuwste training: Effectief en Duurzaam trainen. De komende tijd zal ik mijn ervaringen delen met jullie!

 

LijntjeLijn

 

 

De trainingen die je NU kunt volgen:

  • Effectief en Duurzaam trainen – Gegeven door dierenarts/chiropractor/lichte tour amazone Morgan Lashley
    Met deze online training wordt je de personal trainer van je eigen paard. Zo kun je blessures en ongemakken voorkomen! Je leert onder andere hoe je een juist trainingsprogramma voor je paard opstelt, je leert wat een zware belasting is voor je paard en je leert signalen van blessures te herkennen. De training bestaat uit 16 videolessen, handige voorbeelden en een mini-werkboekje.
    Meer info over deze training? Klik snel hier!
  • Van Basis tot Grand Prix – Gegeven door bondscoach Rien van der Schaft.
    In deze online training leer je welke fases van de africhting je moet doorlopen om het hoogst haalbare niveau te kunnen bereiken. Alleen wanneer je alle fases goed doorloopt, zal je paard zijn lichaam om de juiste manier gebruiken en zal hij plezier in het werk hebben. In deze online training leer je waar jouw valkuilen en zwakke plekken liggen en je leert wat je moet doen om snel te kunnen verbeteren. De training bestaat uit video’s en een werkboek. Je kunt ook eigen video’s insturen om daar feedback op te krijgen.
    Meer info over deze training? Klik snel hier!

Ik doe mee!
Yes: ik doe mee aan de online training van Morgan Lashley. Arwen is een gevoelig paard en doordat ze (na een lange tijd van verhuizingen, een nieuwe eigenaar: ik! en veel singelwondjes-drama) geen spieren meer over heeft, is het heel belangrijk om het trainen op een goede manier op te pakken. Ik hoop dat deze training mij daarmee gaat helpen!

Wat mij zo fijn lijkt, is dat de training online is (zodat ik ‘m overal kan volgen: in de trein, thuis op de bank of zelfs op stal als ik even moet wachten tot Arwen d’r eten op heeft) en dat je ‘m helemaal in je eigen tijd kunt volgen. Ik heb het vaak heel druk, maar je behoudt gewoon toegang tot de training en dus kun je ‘m op je eigen tempo volgen. Fijn! Ook een pluspunt: de live Q&A’s. Je kunt dan zelf vragen stellen aan Morgan Lashley, eventueel met een foto of filmpje van je paard erbij. Ik ben ontzettend benieuwd!
 

Dus: doen jullie gezellig met me mee? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *