FASHION FIND: De sieraden van Ponytail & Co (+ win 2 kettingen naar keuze!)

Update 29/6: De winnaar is inmiddels bekend. Van harte Marlies Liebregts!

In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten van het merk Ponytail & Co zien én mag ik twee kettinkjes naar keuze verloten! De sieraden van Ponytail & Co zijn echt ontzettend tof, dus lees en kijk zeker even verder!

 

LijntjeLijn

 

ponytail & co

ponytail & co

 

Mijn nieuwe aanwinsten
Ik ontving van Ponytail & Co deze ontzettend schattige oorbelletjes (in de vorm van een klavertje 4 en een hoefijzertje) en dit leuke kettinkje met drie klavertjes 4. Ik ben er zo blij mee! Ik heb gekozen voor goudkleurig omdat dat mooi bij m’n horloge en andere sieraden past. De gouden kleur is echt heel mooi en oogt heel ‘echt’.

De sieraden zijn heel mooi fijntjes en het kettinkje kun je verstellen in lengte, wat ik heel fijn vind! Zo kun je ‘m soms heel kort dragen en kun je ‘m de volgende dag juist weer een stuk langer om je nek hangen. Bij de oorbelletjes vind ik het heel leuk dat ze verschillend van vorm zijn. Omdat ze even groot zijn valt het in eerste instantie niet heel erg op, maar als je beter kijkt zie je de verschillende vormen. Zo’n leuk effect!

Het kettinkje met klavertjes 4 kost €44,95 en shop je *hier*, de bijpassende oorbelletjes kosten €14,95 en shop je *hier*.

 

De collectie van Ponytail & Co
De collectie van dit sieradenmerk bestaat niet alleen uit ‘vaste’ kettingen en oorbellen, maar ook uit bijpassende armbandjes én losse hangertjes die je aan een ketting kunt hangen. Deze hangertjes zijn in vormen van bijvoorbeeld een rozet, een borstel, dressuurhoedje en paardenhoofd. Zó leuk! Alle sieraden zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en rosé goud.

De kettingen & hangers

ponytail & co

 

De armbanden

ponytail & co

 

De oorbellen

ponytail & co

 

Win een ketting voor jou en een voor je stalgenoot/zus/moeder!
Yes yes! Zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn heb ik natuurlijk ook een toffe winactie geregeld. Ik mag twee kettinkjes naar keuze weggeven: eentje voor jou én eentje voor je stalgenoot, zus of moeder (of iemand anders natuurlijk ;-)) Zo doe je mee:

Stap 1. Like/volg Ponytail & Co op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
Stap 2. Like/volg Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of op Instagram (klik hier)
Stap 3. Laat bij mij op Facebook en/of Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Tag ook even degene waarmee je de prijs wilt delen én laat ook alvast even weten of jij al een duidelijke voorkeur hebt voor een kettinkje.

Meedoen kan tot vrijdag 29 juni, veel geluk!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *