FASHION MUSTHAVE: Slider armband met paardenhaar

 

Als je mijn blog regelmatig bezoekt, zal je de naam Fjord Ukie waarschijnlijk wel herkennen. Fjord Ukie is de webshop van Marloes Vogel en je vindt daar de leukste sieraden en accessoires, (bijna) allemaal zelfgemaakt door Marloes! Daarbij maakt ze regelmatig leuke DIY-blogs voor Pumps & Paarden.

Een tijd geleden schreef ik al over het bit-armbandje en het leren armbandje met paardenhaar (klik hier om dat artikel nog eens te lezen), maar er staat nog een héél leuk armbandje op de webshop waar ik helemaal verliefd op ben: de Slider armband. Lucky me: Marloes vroeg of ik het leuk zou vinden om deze armband te reviewen!

Fjord Ukie Armband 1

Fjord Ukie Armband 2Ik draag de Slider armband met zwart bandje en (v. links nr rechts) de sliders: U – Beige paardenhaar slider – Q

Je kunt de Slider armband helemaal zelf samen stellen. Het bandje is van leer en je kunt kiezen uit vijf kleuren: zwart, bruin, cognac, beige en bruin suede. Zoals je op de foto kunt zien, heb ik gekozen voor een zwart bandje.

Vervolgens kun je de sliders uitkiezen. Er zijn zo’n 50 sliders beschikbaar, dus je hebt keuze zat! Ik heb 3 sliders in beige/bruintinten uitgekozen, waarvan één met paardenhaar. Je kunt de sliders heel makkelijk zelf op het bandje schuiven en zo telkens je armband een beetje veranderen.

Je kunt de armband zo persoonlijk maken als je zelf wil. Zoals ik al zei, ik heb ervoor gekozen om één slider van paardenhaar te voorzien, maar je kunt ook voor een slider kiezen met de naam van je paard erop. Zo creëer je een dierbaar, maar vooral ook stylish sieraad!

Fjord Ukie Armband voorbeeldenFoto’s van de webshop

De kwaliteit van de armband is echt heel goed, het leer is zacht en soepel en de sliders hebben prachtige kleuren. De armband bevat drie gaatjes, dus je kunt ‘m in drie maten verstellen. Ik heb mijn armbanden vaak op de kleinste maat, waardoor je normaal gesproken zo’n lange ‘lus’ overhoud. De Slider armband heeft gelukkig een passantje, zodat het niet los flappert en mooi bij elkaar zit allemaal. Dikke pluspunt dus!

Kortom; ik ben super blij met mijn nieuwe sieraad! Door de neutrale kleuren past ‘ie overal bij en kan ik ‘m makkelijk combineren. Misschien dat ik in de toekomst nog een paar losse sliders erbij ga kopen, zodat ik lekker kan afwisselen met kleurtjes. Aanrader!

Een Slider Armband heb je al vanaf €8,95 – meer info vind je hier.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *