FASHION: Stylish veiligheidsbeugels met matching sporen in diverse kleurtjes

Update 23/3: De winnaar heeft inmiddels een berichtje ontvangen onder haar geplaatste comment. Joyce Oudshoorn; van harte gefeliciteerd (en nog veel beterschap :-)!)

Zo’n anderhalf jaar geleden schreef ik al eens over de Venice Veiligheidsbeugels van Tech Stirrup. Deze beugels klikken vanzelf open als je valt, waardoor je voet snel los schiet en je niet vast kan komen te zitten.

Nu, anderhalf jaar later, rijd ik er nog steeds mee en ben ik er ontzettend blij mee. Mijn hart maakte dan ook een klein sprongetje toen ik zag dat er een nieuwe versie van de beugels verkrijgbaar is: De Venice Light beugels. Deze vernieuwde versie heeft een nóg betere techniek én ze zijn verkrijgbaar in super veel verschillende kleuren(combinaties).

In samenwerking met Tech Stirrup en het merk BR (door wie de beugels hier in Nederland verkocht worden) mag ik deze vernieuwde versie aan jullie laten zien en ik mag een setje beugels + matching sporen aan één van jullie weggeven. Kijk snel mee!

 

LijntjeLijn

 

BK

PK2

WK

De Venice Light veiligheidsbeugels die ik hier aan jullie laat zien hebben de kleurencombinatie goud-zwart met daarbij matching zwarte sporen. Super chique bij een all black outfit!

KENMERKEN VAN DE BEUGELS

 • De buiten-zijkant van de beugel klikt los bij een val van je paard (door de druk van je voet op de zijkant).
 • De zijkant bevat een voetstop, zodat de beugel bij lichte druk dicht blijft en echt alleen opengaat als je valt.
 • Zodra je voet uit de beugel is, sluit de beugel direct weer. De beugel steekt dus niet uit na openen.
 • De zool is vrij breed en is anti-slip. (Uit ervaring kan ik zeggen; de anti-slip werkt écht goed!)
 • De zool is licht gekanteld, waardoor je hak automatisch wat omlaag gehouden wordt.
 • Het gat voor je beugelriemen is wat afgeschuind. Hierdoor wordt je voet in de juiste positie gehouden.
 • De beugels hebben een matte look, hierdoor krijgen ze een stuk minder snel krassen en dergelijke.
 • De beugels zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleurencombinaties.

Ik ben dus echt mega groot fan van deze veiligheidsbeugels. Ze klikken niet om de haverklap los (echt alleen als je veel druk geeft – dus als je valt), de anti-slip is super fijn én ze zien er ook nog eens mooi uit.

BIJPASSENDE SPOREN
De sporen zijn gemaakt van aluminium en dus lekker licht. Ze zijn roestvrij en de anatomisch gevormde uitsparingen zorgen ervoor dat dat de sporen goed op hun plek blijven, zonder dat het op je voet drukt.

MATCH HET MET JE OUTFIT
De Venice Light veiligheidsbeugels zijn er nu dus ook in talloze verschillende kleuren(combinaties). Ik mocht de zwart-gouden combinatie aan jullie laten zien, maar de beugels zijn er ook in het rood, roze, groen, blauw en grijs in combinatie met zwart of zilver.

Kies eerst de hoofdkleur (zilver of zwart) en bepaal welke accentkleur je wilt:

 

BR beugels

 

Kies vervolgens de matching hoofdkleur (zilver of zwart):

BR sporen

WIN DE BEUGELS + SPOREN
Wil je deze set beugels + sporen (kleuren naar keuze) winnen? Zo doe je mee:

Stap 1. Like Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of volg Pumps & Paarden op Instagram (klik hier)
Stap 2. Laat in een reactie weten dat je meedoet en geef daarbij aan welke kleurencombinatie je zou willen hebben.

That’s it! De winnaar krijgt volgende week een reactie van mij onder de geplaatste comment 🙂

You may also like

323 Comments

 1. Wauw ik doe mee voor zwart roze beugels super mooi

  1. De combinatie zwart/zilver

  2. ohh zou deze zo graag testen met mijn jonge merrie. de zwarte met goude kleur vind ik schitterend! fingers crossed 🍀🍀

   1. Jemig wat een mooie beugels! Super mooi design en natuurlijk ook altijd mooi meegenomen dat ze mega veilig zijn 😉 Ik doe graag mee voor de zwarte met rode beugels en de zwarte sporen ☺️

  3. ★Dit is een supertoffe winactie!!★ Ik was al lang opzoek naar zulke stijgbeugels dus deze winactie is wel echt kei leuk! Ik vind toch de zilver/bronze het mooist ♡ (passen het best bij mijn thema ツ)
   Groetjes ♡

  4. WoW !! Super toffe beugels !
   Ik doe mee voor de zwart/rood , omdat ik hopelijk deze zomer met mijn paard haar 1e springwedstrijd ga rijden ! Ze is na 6 eindelijk uitge revalideerd van zowel lichamelijke al mentale mishandeling ! It’s been a battle maar we zijn er bijna ! Dit zou wel een heel mooi eerbetoon zijn na al het doorzetten

  5. Wauw echt super mooi, ik zou graag mee willen doen voor de zwart-blauwe combinatie.

 2. Hele gave actie! Ik doe mee voor de zwart met gouden combinatie!

 3. Zwart zilver. Ik kan je alleen niet liiken op instagram. Facebook heb ik al gedaan.

 4. Ja!! Ik doe mee!! Heel graag de beugels in de kleuren zilver met bruin. En de zilveren sporen. Dit zou mijn set perfect afmaken!!

 5. Wauw heel graag voor mijn vriendinnetje Wendy, ik heb ze al en ze zijn zo fantastisch dat ik haar dat ook wil laten ervaren tijdens het springen

 6. Ja, gaaf! Een setje zilver-met-champagne zou wel heel mooi zijn 🙂

 7. Heel graag de zilveren beugels 😍
  Ik doe graag mee aan deze actie!

 8. Al die kleuren! 😍
  Ik vind zilver goud met zilveren sporen wel heel erg gaaf!

 9. Wauw zwart of rood😍graag!

 10. Waauw wat leuk! Ik ga voor zilver-blauw, graag! Past bij m’n grijs-blauwe wedstrijdset 😀

 11. Wauw. Wat zouden die onwijs gaaf zijn voor mijn dochter en haar nieuwe pony , helemaal met zo’n nieuwe pony is dat stukje veiligheid nog eens extra fijn..
  Zwart/zilver zou erg mooi zijn ❤

 12. Hele leuke actie dus ik doe mee 💪🏻 Zilver/zwart vind ik érg mooi!

 13. Zwart met brons en zwarte sporen 😍

 14. Ik doe mee! Ik zou graag de beugels ik de kleur zilver met brons/grijs willen, en de spoortjes in het zilver

 15. Prachtig én veilig!
  Nu ik na 15 jaar weer begonnen ben met springen staan deze wel heel hoog op mijn wensenlijstje. Heel graag in zwart / roze.

 16. De zwart met blauwe zijn super gaaf!!! Die zou ik graag winnen!

 17. Superleuke actie! Ik zou graag de zwart met zwart 😉 willen winnen!

 18. Oeh wat een beauties!!! Die zou ik wel graag willen winnen. Ik heb recentelijk een jong paardje gekocht dat nog wel eens wat wil bokken als ze het niet begrijpt op moeilijk vindt. Een paar van deze prachtige én super veilige beugels zou dan echt super gaaf zijn! De mooiste kleur vind ik dat zwart met brons/bruin (3e van rechts) daar die het mooiste bij al mijn setjes past 😍

 19. In 1 woord prachtig. Ik zou heeeeeeel graag de zwarte met donkergrijs willen winnen. Super chique om straks mee op concours te gaan!! 😍 Natuurlijk like ik op Facebook en Instagram (@harryhinnik)

 20. Heel gaaf!! Ik zou de zilvergrijze met zwart graag winnen!! Dat zou echt heel mooi matchen met mn tuig, outfit en setjes! 😍

 21. Wauw! Ik zou wel heel graag de beugels met zwart en goud winnen! Ze zouden heel stoer staan bij m’n Fries! Aangezien ik zwanger ben en liefst zo veilig mogelijk en zo lang mogelijk wil blijven rijden, is dit een mooie opportuniteit!

 22. Zwart met zilver graag! Zou me een stuk veiliger voelen door mijn stomme angsten door een vroegere val! Wil graag onbezorgd van mijn paard kunnen genieten!

 23. Super gaaf!✨😍 ik doe mee✨
  Heel graag de zwart met roze beugels💖 en die zwarte sporen zijn ook wel gaaf😏

 24. Wauw zou gaaf zijn de zilveren met roze als ik zou winnen 🍀🍀🍀🍀🍀

 25. De geheel zilvere of de zilver met blauw 😍

 26. Gaaf. De zwarte met goud zijn erg mooi.

 27. Vorig jaar heb ik een ongeluk gehad met een van onze merries, sindsdien ben ik bang om op jonge paarden te stappen, ik doe t wel maar dit zoo misschien net dat extra stapje kunnen geven om minder bang te zijn! Zwart goud vind ik t mooist!

 28. Wauw deze zijn mooi én ook nog eens veilig! Ik doe graag mee voor de zwart-zilver combinatie 🤞🏼🍀🍀🍀

 29. Hier doe ik zeker graag aan mee! Zwart/champagne of zwart/goud of zwart/beige passen mooi bij mijn outfit. Die kleurcombinaties zijn maar lastig te vinden, net zoals goudkleurige bitringen 🙂 Dus dit zou perfect zijn!

  1. Zonder veiligheidbeugels rij ik niet, veel te veel ongelukkig zijn er helaas al gebeurt. Dus dat wil ik niet onnodig opzoeken.

 30. Gaaf!

  Zilver / roze durf ik wel aan!

 31. Heel gaaf! Ik wil ook graag meedoen! Graag zwart met grijze stijgbeugels en zilveren sporen. 😍

 32. Ziet er super gaaf uit zeg! Ik rij zelf ook met veiligheid beugels. Maar wat gaaf dat je het nu kan combineren in kleurtjes. Zelf vind ik de de zwarte (hoofdkleur) met een zwart accent heel erg mooi. Dit zal onwijs stoer staan bij mijn spring set op mijn stoere bruine merrie met zwarte benen en manen. De sporen zou ik in het zilver willen omdat je helaas niet ket zwarte sporen officieel mag rijden op wedstrijden.

 33. ik doe zeker weten mee. ik zou graag de blauw zwarte beugels winnen met de bijpassende zwarte sporen. zou gaaf staan bij fair lady als ze haar veulentje heeft gehad.

 34. Zwart / goud zouden perfect bij mijn dochter en haar pony Liz passen !

 35. Super gave set! Ik zou voor goud/zwart combi gaan.

 36. Geweldige set dat zwart goud

 37. Wauw wauw!😍 ik zou gaan voor die zwart met gouden in combinatie met zwart of gouden sporen dit past heel mooi bij mn Dobert frontriem die ook gouden details heeft 🤗 Veiligheidsbeugels zouden super van pas komen aangezien mn paard vaak nog wat jolig is😅 Ik had de Facebook pagina al geliked maar nu ook de Instagram (xxxxkarlijnn)

 38. Oh, wat zijn ze gaaf!👯
  Jullie hebben iedere keer weer zulke gave ideeen en setjes, maar dit is een écht te gekke actie!
  De beugels zwart met goud en zwarte sporen🍀

 39. Mijn dochter en ik doen graag mee voor zwart met goud 😍

 40. Ik zou graag de zwart gouden combinatie winnen!
  Natuurlijk volg ik pumps&paarden op Facebook en Instagram, altijd leuke berichten.

 41. Wauw! De rozet grijs😍

 42. Super leuke actie! Ik ben al een tijdje aan het overwegen om deze beugels aan te schaffen omwille van hun veilig systeem en hun prachtige look. Ik zou heel graag de zwart – bruine beugels winnen met de bijpassende zwarte sporen 😍

 43. Ik zou heel graag de zwart blauwe stijgbeugel en het zwarte spoortje willen winnen. Ik vind het echt super mooie beugels een met mijn knie problemen lijken het mij hele fijne beugels.

 44. Heel graaagg zwart met blauw om mijn setje af te maken 😍😍

 45. Heel gaaf, graag de helemaal zwarte met zwarte sporen😍. Nu maar duimen🍀

 46. Jaa ik doe heel graag mee!
  Ik ga voor de zwart met blauw 😍😍

 47. Te mooi om mee te rijden eigenlijk😍😍 zwart-zilver ….kan niet wachten 🍀🍀🍀

 48. Jaa ik doe heel graag mee! 😍
  Ik ga voor de zwart met blauw 😍😍

 49. Hier gaat veilig en mooi goed samen 😍 Ik zou gaan voor de zilver/ zwart combinatie. Dat staat chique bij alle setjes 😍

 50. Wauw, heel gaaf! Wil al heel lang veiligheidsbeugels, maar heb nog niet degene gevonden wat mij echt wat lijkt behalve deze van tech stirrup (na de vorige post daarover). Heel gaaf dat we ze nu kunnen winnen! Ik doe graag mee en dan voor de helemaal zilver beugels!

 51. Wat fantastisch!! Ik denk er al een tijd over om over te stappen naar veiligheidsbeugels en deze zien er ideaal uit! De zwart-zilver combinatie zou me heel gelukkig maken 🙂

 52. Gaaf! De zwart met brons😍😍

 53. Wauw ik doe mee! voor blauw.zwart, mijn lievelingskleuren <3

 54. Wat een fantastische actie!☺️ Ik zou heel graag meedoen om de zilver/roze combinatie te winnen. Door een blessure aan mijn bekken is het namelijk extra belangrijk dat ik een goede steun heb en zo snel mogelijk de kans heb om juist te landen als ik van mijn paard val. Ik heb momenteel beugels die wel een goede steun bieden, maar niet echt veilig zijn wanneer ik val en ik zou deze dus graag vervangen🍀

 55. Zwart met zilver 😍 Heb de beugels van mijn zusje mogen proberen en ben verkocht!

 56. Heel mooi. Zilver met brons/bruin!

 57. Wauw mooi….mijn zadel kan wel wat opgepimpt worden met deze mooie beugels. De combinatie zwart met taupe/bruin zou er mooi bij staan

 58. Wauw wat een gave setjes! Ik doe mee en ga voor de goude combinatie. Dat zal heel mooi staan op me friesje! 😍😍

 59. Silver met rood 😍 deze past super mooi bij mijn zwarte paard, en aangezien ik bezig ben om mijn eigen rode wedstrijdjasje te maken. Zou dit heel leuk zijn om te winnen :))

 60. Jaaaaa! Wat een mega gave actie weer! Ik zou heel graag de roze met zilveren combinatie willen winnen, past geweldig bij mijn roze setje!❤️ Fingers crossed 🙏🏼🍀✨🦄

 61. Wauw wat gaaf! Ik ben pas begonnen met springen en zou me door deze beugels denk ik een stuk veiliger voelen! Zwart met blauw vind ik echt heel gaaf!

 62. Wat een super leuke set!😍
  Ik zou graag kans willen maken op de zilver met bruin/beige of de zwart met bruin/beige beugels en de zwarte spoortjes🍀.
  Ik heb op het moment de sprenger beugels om mee dressuur te rijden maar ik zou graag snel gaan beginnen met springen nadat ik een springzadel gevonden heb, daarbij is veiligheid boven alles😊🍀.

 63. Ik zou heel graag de groen zwarte willen proberen en wie weet als ze echt goed werken nemen we ze misschien voor alle paarden

 64. Wauww 😍😍 als ik een keer geluk mag hebben zou ik alles zwart prachtig vinden 🍀🍀

 65. Zwart met champagne/brons met zwarte sporen zouden echt super mooi zijn bij mijn zwarte paardje. Die nog wel eens helaas met veel klachten wil bokken en springen als er iets niet lekker zit. We hebben bijna alle oorzaken, we zijn er bijna!! We kunnen weer bijna volop trainen, dan zou de veiligheid wel voorop staan! ❤

 66. Héhé ! Ik doe mee !

  Ik zou graag de laatse grijs (beneden, rechtse kant) willen.

 67. Dit lijken mij hele fijne beugels! Ik zou graag de zilver met blauwe willen winnen.

 68. Wat zijn ze prachtig! Sinds een half jaar heb ik weer een geweldig bijrijdpaard. We maken vele kilometers op buitenrit, en zeker dan kunnen deze veilige beugels van pas komen. Een spoortje is ook heel fijn, voor de lessen in de bak. In juni rijden we mee met de eper paarden vierdaagse daar zou deze set zo gaaf voor zijn!
  Ik zou heeel graag de combi willen winnen die je ons laat zien, goud zwart. Wat zijn ze fantastisch! Duimen maar!!

 69. Zo mooi kan veiligheid en functionaliteit dus ook zijn. De goud/zwarte variant zou prachtig staan op mijn sjieke merrietje Aeshah❤️

 70. zilver, zilver, past perfect bij het gouden karakter van mijn paard

 71. Zwart zilver graag voor mijn dochter zal perfect passen bij de rest van de outfit.

 72. Heel graag de zwart/champagne! Ik heb nu beugels waar ik voortdurend uitglijdt met m’n moet, dus deze zouden heel goed van pas komen!

 73. Supermooie en vooral veilige beugels, wel handig met een groen paard zoals die van mij. Ik zou voor zwart/goud gaan, vind ze supergaaf op het voorbeeld! Uiteraard met matchy zwarte sporen 😍

 74. De rood met zwart + de zwarte sporen 😍😍😍

 75. Wow, die beugels zien er gaaf uit! Op wedstrijd maak je daar vast de blits mee. De hoofdkleur zwart met accentkleur goud is mijn favoriet, de zwarte sporen matchen daar mooi bij!

 76. Al een tijdje zit ik met deze tech stirrup in mijn hoofd
  Al rij ik op hoger niveau en heb ik ook een jong paard veiligheid staat voorop
  Er kan helaas altijd iets gebeuren hoe braaf je beestjes ook zijn of hoe goed je ook kan zitten
  En deze tech stirrup zijn natuurlijk wel heel erg fasional
  De 3e van rechts onder
  De bromde/bruinige met zwart

 77. Super tof! Graag de zilver met zwart en dan de zwarte sporen😍
  Ben heel erg benieuwd naar het anti slip gedeelte!

 78. Wat zou roze/zilver goed passen bij mijn paarden😊 mooi roze is niet lelijk en deze kleur matcht perfect bij mijn logo en details van mijn spulletjes. Veiligheid staat daarnaast voorop zeker bij een allrounder zoals ik dressuur, springen en eventing en veel verschillende paarden onder mijn kont.

 79. Zwart met goud 😍😍😍😍…. dat zou echt Supermooi staan Aan mijn zadel op concours !

 80. Hoi! Instagram lukt mij niet 🙁 Ik vind dit setje echt supermooi!! Liefst heb ik zwart/blauw met zwarte spoortjes, zooo sjiek!!! Dan is mijn pony helemaal de diva met haar nieuwe hoofdstel erbij!

 81. I liked and follow on FB, also on Instagram.// Love the black and gold combo.

 82. Wauw. Super mooi en het belangrijkste veilig! Dat zou een fijn gevoel geven tijdens het rijden. Mijn paard kan soms uit het niets schrikken en gespannen zijn en dan bewegingen maken dat ik er bijna al val. Zou en fijn gevoel zijn als ik niet kan blijven haken met een voet in de beugel. Bij mijn wedstrijd outfit past de kleur zwart. Ik zou graag kans maken op de zwarte beugels en sporen😍🤞🍀

 83. Super gave actie! En ook zeker hele handige maar ook mooie beugels!!😍 Ik zou vind de rode het mooist, en ze zouden heel goed uitkomen, omdat ik mijn paard beleer, en dan val je er nog wel eens naast. Hihi… En daarnaast rij ik endurance en zijn de dikkere ‘zolen’ waar je je voet op hebt echt ontzettend fijn als je een lange afstand moet! Ik doe mee!!!😍❤️😍

  1. Met de zilveren hoofdkleur*🤓🤓

 84. Wat weer een super win actie!
  Veiligheid voor alles daar doe ik natuurlijk gegaan aan mee😊
  Heel graag de grijze beugels met een blauw accent🍀🍀

 85. Heel gaaf! Ik ben al een poosje op zoek geweest naar zulke beugels, maar omdat ze telkens zo prijzig zijn steeds maar niet gedaan. Maar kan ze momenteel wel goed gebruiken. Paard is door een verbeterde conditie, goede training en het weer heeeeerlijk jumpie, waardoor ik regelmatig een paar meter verderop achterstevoren sta haha. En dat kan hij heel erg snel! 🤣🙈 Graag de combinatie zilver-met-champagne. Erg sjiek! 😍

 86. Wauw! De zwart gouden voor bij mijn King!

 87. Wauw!!
  Zwart graag met het blauwe accent 😀

 88. Wauw zwart mer zilver!!
  Zwart met goud ook mooi maar goed moet keuze maken😍

 89. Wat zouden die zilver-bruine beugels met zilveren sporen tof zijn! Eindelijk eens echt mooie veiligheidbeugels die naast in het springparcours ook in de dressuurring niet misstaan. Hoef je je voor je eigen veiligheid niet meer te schamen.

 90. Wauw super gave winactie!! ik doe mee voor de zwart met gouden combinatie lijkt me echt super gaaf! Zou echt super mooi staan bij mijn topper, omdat ik binnen kort Z1 ga starten! Ik duim…!

 91. Zouden graag de goud met zwart willen ! Deze zou geweldig passen bij onze ondeugende pony Ruben .. we hebben nu veiligheids beugels met elastiek deze zien er niet zo mooi uit maar werken wel !!! Als ze we deze niet hadden gehad ! Dus het zou een super kado zijn voor mijn dochter Frédérique !!

 92. Ik doe mee! Wauw de zwart/roze en de zwart/gouden kleur zijn allebei zo tof!! Heeel lastig maar ik denk dat ik dan toch voor goud zou gaan!

 93. Zeker dat ik hier aan mee doe. Al veel positieve reacties gehoord over deze beugel. Op het moment ben ik bezig met het zadelmak maken van jonge paardjes, dit gaat natuurlijk niet altijd over rozengeur en manenschijn. Een beugel waar je direct uitklikt als je valt klinkt mij dan ook super in mijn oren. Want, safety first.

  Ik ga voor de zilver/rood. Zodat deze top beugels ook bij mijn wedstrijdoutfit passen en de paardjes kunnen shine met de nieuwe beugels.

 94. Lijkt me super gaaf! Graag de zilveren😍

 95. Super veilige en mooie beugels!😍😍 ik heb een jong paardje (5) waar ik binnenkort op ga zitten nadat ik een jaar lang grondwerk met hem heb gedaan. Nu geeft het mij wel een fijn gevoel als dit met zulke veilige beugels kan!!🙈 ook heb ik een eigenlijk alles in het rood, de rode met zilveren beugels passen perfect bij de set en mijn paardje Hayco!😍😍 ook kan ik dan lekker verder sparen voor de gave bijpassende spoortjes!♥️
  Volgen deed ik al lang op Facebook en ista! 💗
  Duimen maar🍀

 96. Zilver/Zwart of die met bruin erg smaakvol!!
  In stijl te paard gaan😍 en wanneer je er met minder stijl vanaf gaat wel zo veilig dan!!😜

 97. Ohhhhhh!!! Al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet dat ik zeg: yes! Maar deze!! 👍🏻 Zien er perfect uit en als je voet in de juiste houding wordt gehouden, zou helemaal Toppie zijn!!
  Ik zou gaan voor zilver / zilver. Heb verder zoveel verschillende kleurtjes aan spullen, dit past dan altijd!! Fingers crossed! 🤞🏼

 98. Facebook liken en instagram volgen doe ik al een hele lange tijd! Leuk om je bloggen te lezen! Ik doe daarom ook graag mee voor deze super handige en veilige stijgbeugels! Kleur blauw zilver of blauw zwart zouden allebei fantastisch goed passen bij m’n outfit en zwart paard! Dank je wel!!

 99. Wauw ze zijn zo onwijs gaaf ik zou graag de zwart/zilver asjeblieft willen

 100. Ik doe graag mee voor de bruin met zilveren en de zilveren sporen! 🍀🍀

 101. Ohhh ik zal heel graag de zwart met zilveren beugels willen winnen. Momenteel heb ik 2 jonge paarden welke beide nog zadelmak gemaakt moeten worden. Het zal dus heel fijn zijn dat als dat klaar is, ik een paar veilige beugels aan mijn zadel heb hangen zodat ik met een eventuele lancering niet erin blijf hangen. Dit was mij laatst al een x gebeurd waardoor ik mijn kuitspier behoorlijk verrekt had 😅. Ga vast heel hard duimen 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

 102. Wat gaaf zeg! Veiligheid vind ik erg belangrijk en deze beugels zijn daarin een stapje voor op de rest. Een set met zwarte beugels en zwarte sporen vind ik heel gaaf staan! 🍀

 103. WoW
  Zwart goud bij mijn stoere zwarte Groninger hengst
  Hij houdt ook van bling bling

 104. Zwart / zwart graag ❤️

 105. OMG zo pretty 😍 zwart met beige echt heeeeeeeeeel graag

 106. Wow super mooi! Ik doe zeker mee en zou graag de zwart-goude combinatie willen winnen 😍🍀
  Zou perfect passen bij mijn setjes zeker gecombineerd met de zwarte sporen 👏🏼

 107. Zwart- zwart combinatie 😍😍😍🍀

 108. Ik doe mee voor de bruin-zilver beugels! Mijn momentele zijn echt aan vervanging toe!🍀

 109. Mooie beugels! Zien er erg fijn uit😊. Ik doe mee voor de combinatie zwart-blauw met zwarte sporen 😍🍀 Zou goed staan op mijn grote vos met al die (blauwe) dekjes!

 110. oeh wat mooi! en het geeft je toch wel een veiliger gevoel. de helemaal zwarte beugels én sporen vind ik super mooi! past overal bij. lets hope..🍀🙆🏼

 111. Oh wauw😍 wat een onwijs gave actie!
  Mijn dochter(12) is enorm aan het oefenen met onze iets wat sterke merrie(1,70) om veilig een parcours te kunnen springen.
  Haar doel is om deze zomer hun eerste cross te kunnen rijden.
  Als dressuurmutsmama houd ik mijn hart vast🙈 ik vind balkjes al spannend😜
  Deze beugels zouden mij een geruster gevoel geven en in de kleur blauw/zilver zijn ze ook nog helemaal matching bij haar laarzen en eventingdekje en tenue 😍
  (Deze Mama wil liever de roze 😂😂)
  De spoortjes staan vast fantastisch bij haar nieuwe laarzen😍😍

 112. Super gaaf! Doe graag mee, ik zou voor de zwart met goud gaan! Zoals op de afbeelding! Perfect!

 113. Oh wauw😍 wat een onwijs gave actie!
  Mijn dochter(12) is enorm aan het oefenen met onze iets wat sterke merrie(1,70) om veilig een parcours te kunnen springen.
  Haar doel is om deze zomer hun eerste cross te kunnen rijden.
  Als dressuurmutsmama houd ik mijn hart vast🙈 ik vind balkjes al spannend😜
  Deze beugels zouden mij een geruster gevoel geven en in de kleur blauw/zilver zijn ze ook nog helemaal matching bij haar laarzen, dekje en eventing tenue 😍
  (Deze Mama wil liever de roze 😂😂)
  De spoortjes staan vast fantastisch bij haar nieuwe laarzen😍😍

 114. Gaaf!!
  Hoe veilig is dit als ik in de zomer met mijn eigen jonge paard ga behinnen 😄
  De kleuren zijn echt fantastisch! Zoveel keus!
  Toen zou ik het neutraal houden, hoofdkleur zilver, hij de beugels en sporen. Als als accentkleur zwart!
  Nogmaals; ontzettend gaaf! Ik ga heel hard duimen 🍀

 115. Wauw bruin met zwart. Hele mooie beugels. Past mooi bij m’n paard en setjes😍🐎🐴

 116. wow ben juist op zoek naar nieuwe beugels. voorkeur zilver met zwart. leuke acie weer

 117. Wauw! Leuke kleurtjes! Ik zou voor de zwart met gouden combi willen gaan, deze zou prima passen bij mijn barokke zadeldoek. En dan de zwarte sporen erbij.
  Ik deel en like nog even op FB en Insta. Duimen maar!!! 😊

 118. Oh wauw wat een zalige actie!!
  Het liefste de Zwarte met roze 🙂
  Hopennnnnn!!🍀🍀🍀

 119. Hi graag zou ik voor de black gold gaan super mooie set met die sporen er bij. Past goed bij mijn zwart goden dekje en zwart gouden zweep en mijn zwarte goude rijlaarzen. Dan is mijn set compleet ohja ik heb nog geen bij passende cap maar die staat nog op mijn lijstje hihi

 120. Ik doe heeel graag mee met deze actie!
  Zou de kleur zilver met zwart heel gaaf vinden😍😍🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️

 121. Zwart met rood zou perfect zijn bij mijn wedstrijd outfit! Rood jasje met zwarte accenten, zwart fluwelen cap en zwarte laarzen. Ik zie het helemaal voor me🤞🏻♥️

  1. Sporen dan graag zwart ☺️

 122. Zeker weten wil ik mee doen! De zilver met de bruinige kleur zijn zo gaaf! En dan de zilvere spoor er bij maakt het zo af! Ik rijd niet meer zonder veiligheidsbeugels ik ben al zo veel ongelukkig gevallen!

 123. Ik doe mee ! Ik volg op fb & instagram .
  De zwart/roze beugels zijn mijn wens , dan zouden de zwarte sporen er het mooist bij zijn.
  Wat een super leuke win actie van jullie & Tech Stirrup❤️

 124. Wauw, ik doe mee voor de zwart gouden set.

  Deze zijn echt ontzettend gaaf.
  Goed om te zien dat veiligheid gepromoot wordt maar er wel aan smaak gedacht wordt.
  Zo wordt er toch eerder voor een setje gekozen.

 125. Ik doe mee voor mijn dochter die graag de roze met zilver wil en dan de zilver spoor. Kan ze veilig op haar nieuwe pony rijden.

 126. W O U W!!!! 😍 Ik ga voor de zwart met goud. Staat super mooi bij mn zwarte topper😍 Fingers crossed 🤞🏻🍀😍

 127. Wauwwie 😍 ik zou wel graag de zilver met blauw beugels en zilver men sporen willen winnen!

 128. Wow wat een gave actie!! Ik zou ze heeeeeeeeeel graag willen winnen in het zilver met bruin! 😍

 129. Wauwiee super actie en kan ik hip beginnen aan me 3 jarige topper! Graag de beugels zwart met blauw😍😍 en de zwarte sporen.
  Met vriendelijke groet.
  MAUD

 130. OH WAUW, heeel graag!!!
  Ik val nog al eens geregeld van mijn paard die ik zadelma k aan het maken ben.
  Maar toen zag ik deze beugels langs komen. Geweldig!
  Ik heb er al veel onderzoek naar gedaan en zie ze ook bij andere amazones die er zeer over te spreken zijn!
  Ik zou heel graag de zwart met zwarte willen winnen voor nog meer veiligheid tijdens de trainingen!!!

 131. Zou echt goed van pas komen😋 Graag de zwarte stijgbeugels met het zilveren accent en de zwarte sporen.

 132. Heel mooi! Zilver en dan de zwarte sporen zou gaaf zijn!

 133. Wat een gave set… Zou hem heel graag willen winnen voor mijn dochter die gaat een nieuw zadel kopen om met haar paard te gaan springen, dit zou een welkomen aanvulling op alles zijn 😁

 134. Heel erg gaaf! Goud met zilver 😍

 135. Super mooi ik wil graag de zwart-blauw of zwart-rood of zwart-groen of zwart-goud
  De mooiste vind ik de zwart-goud

 136. Wat een gave actie! En komt ook goed uit aangezien mijn paard weer in de pubertijd zit😅 zulke beugels komen erg goed uit en zijn een stuk veiliger. Ik zou voor de zwart-zilver of zilver-zwart gaan! Beetje basic en toch even wat anders 😂

 137. Ik doe graag mee voor de combinatie zwart/roze😍

 138. Heel graag de combinatie licht roze met zilver 😍

 139. Wat gaaf! Ik doe graag mee, ik zou gaan voor de kleuren zwart/zilver.

 140. Ik doe graag mee voor de zilver-zilver kleurencombinatie. Dit vind ik een mooie neutrale kleur voor op wedstrijd. Ik zou er erg blij mee zijn want een paar jaar geleden ben ik nogal serieus gevallen. Ik ben al een tijdje opzoek naar veiligheidsstijgbeugels die niet opvallend zijn. Deze zijn perfect! Het zou leuk zijn om zo in het nieuwe wedstrijdseizoen te mogen starten. 😀

 141. Super leuk😍 en super veilig 😄 de combi van zwart/roze beugels en zwarte sporen lijkt me zo gaaf❤️🍀

 142. super winactie ik doe graag mee voor de combinatie goud zwart!

 143. Wat een leuke actie zeg. Ik zou voor de combi goud/zwart gaan 😍😍

 144. Wauw wat een leuke actie!! Ik zou het super leuk vinden om de zwarte beugels met de grijze accentkleur te winnen. En de zwarte bijpassende sporen!! 😍 Dat zou zo mooi staan bij mijn nieuwe wedstrijdset. Echt een super leuke actie Pumps & Paarden, Tech Stirrup en BR 💕💕 Fingers crossed 🤞🏻🍀😍

 145. Wauw!! Ik zou supergraag de zwarte met gouden accent winnen! Super fancy!

 146. Wauw! Wat een super actie! De zwarte beugels met grijs en de zwarte sporen zouden heel gaaf staan!!

 147. Ja heel graag!! Zwart/grijs is heel gaaf!!😍

 148. Heel erg graag de zilver-zwart combinatie. Zou erg goed van pas komen, dit voorjaar begin ik met het zadelmak maken van mijn paard. Dus wat extra veiligheid is wel gewenst 🙂

 149. Zwart met goud zou perfect staan bij mijn zwart met gouden wedstrijdset op mijn haflinger! Supermooie set!

 150. Ik doe mee!! Ik ga voor de zwart met grijs!

 151. De zwart/blauwe combinatie vind ik onwijs gaaf! 😍Lijkt mij super handig zulke beugels en aangezien ik nog een paar nodig heb.🤔 Zou heel goed van pas komen dus!😎

 152. Oohnn zalige winactie! Ik zou heel graag de zilver-bruin combinatie winnen.Omdat ik mijn zwart dressuur zadel juist hem vervangen door een bruin zadel. Net als mijn laarzen. Zilver staat heel leuk en met die bruine accenten zou het mijn zadel en outfit afmaken!

 153. WoW prachtige beugels zeg! Aangezien ik regelmatig de grond kus, zijn ze van harte welkom voor de veiligheid .. en ze zijn zo mooi😍 Hopelijk tot snel Gr Saskia

 154. Wauw wat gaaf en ze zouden heel goed van pas komen!!🤗 Ik zou kiezen voor de zwart/zilver combinatie mocht ik zo’n paar gave stijgbeugels winnen!🍀

 155. Wow 😍 ze zijn super gaaf ik zou graag doe zwart – roze willen.

 156. Jaaa wauw en veilig in 1.
  Zwart met zilver vind ik echt mooi.
  Dus ik doe mee.

 157. Ik vind de zwart met roze combinatie supergaaf!! wat een leuke actie is dit zeg!! 😍🍀

 158. Heel graag de zwart met groene (en de zwarte sporen)! ontzettend mooi <3

 159. Wauw wat een gave actie! 😍 Ik mag mijn knapperd weer rustig gaan opbouwen, alleen omdat hij de term ‘rustig’ niet begrijpt komen de stijgbeugels erg van pas! En om dan in style weer op te bouwen is super cool natuurlijk! Mijn voorkeur gaat uit naar zwart – zwart 😍🖤

 160. Zou heeeel graag de goud-zwarte willen winnen!
  Geeft me meer veiligheid en en veilig gevoel.
  Ik rij nu 1 jong/groen paard en 2 paarden in het L/M eventing, en dan wil je graag veilig rijden…..helaas heeft mijn portemonee het nog niet toegelaten deze mooie beugels aan te schaffen.
  Ik heb helaas geen instagram 😔 maar hoop toch dat ik ook zo mee kan doen

 161. Zoo mooi. De roze met zilver!

 162. Wauw wat een mooie beugels! Zouden super van pas komen bij mijn spring in t veld die ik aan het inrijden ben en die nogal van rodeo houdt…
  zou graag de zwart zilveren willen winnen!

 163. Wauw echt super gaaf! De zwart goud combinatie is mijn favoriet 😍😍☘☘

 164. Wauw, de zwart met gouden combi is prachtig! Deze zou ik heel graag willen winnen!😍 In combinatie met de zwarte spoortjes!

 165. Zilver me zwarte voor de beugels en zwarte sporen. Voor mijn 11 jarige dochter die een Haflinger als verzorgpony heeft en haar regelmatig alle hoeken van de wei laat zien 😉 . Gelukkig zijn ze dol op elkaar en is ze er n ig nooit van afgevallen maar als dat dan toch ooit gebeurd, dan zo veilig mogelijk!

 166. De blauw zwarte graag!
  Ik heb een jaar geleden mooie blauwe stijgbeugels gekocht om mijn wedstrijd outfit op te pimpen. Helaas laat de kleur hier al van los :(.
  Dus deze komen zeker van pas!

 167. Super gaaf! Graag zou ik ze wel willen winnen voor mijn opleiding. Graag in helemaal zwart dan!!

 168. Wauw wat een gaaf setje is dit. Ik zou dit graag willen winnen. Ik rij nu ook met gouden beugels en goude details. Spaar nog voor jasje zwart met gouden knopen. Mijn begeuls tweede hands toen de tijd gekocht dus nu wel aan vervanging toe. En laat ik het setje zwart met goud onwijs mooi vinden. Dus doe ik graag mee met jullie actie. Zal prachtig staan op mijn zwarte parel. 🤞🏻
  Was al volger van jullie op Facebook en instagram

 169. Wauw graag de hoofdkleur zwart en dan in combi met Zilvergrijs met zwarte sporen. Voor mijn zoon

 170. Wat een hoop mooie kleuren! 😍 ik zou graag voor de zwart/roze gaan voor mijn dochter. Veiligheid boven alles👍

 171. Ik wil graag meedoen voor de zwart rode beugels omdat deze echt super mooi vind! Ook wil ik al heel lang en heel graag veiligheidsbeugels 😊

 172. Ik doe graag mee voor mijn bijrijdpaard en zijn baasje! Voor de zilver met roze! Trekpaarden met roze is altijd leuk😉

 173. Gaaf!! Dan graag de zilver met bruin 😀😀😀

 174. Wauw wat een gave actie! Ik weet nog dat ik vroeger op de manege beugels had met een open kant. Daar deden ze dan poststiekjes aan haha. Het voelde wel veiliger dat je voet eruit zou gaan als je zou vallen. Maar doordat ik nog niet goed kon rijden en mijn voeten allen kanten op gingen, verloor ik telkens mijn stiekjes haha. Niet zo handig want dan kon je weer nieuwe halen…
  Deze lijken mij dus super fijn en geven een veilig gevoel! Ik zou beiden graag in de hoofdkleur zwart en accentkleur roze willen. Die zijn prachtig!

 175. Wauw😍😍😍😍zwart goud echt gaaf❤ doe graag mee aan deze sjieke veiligheids actie.

 176. Wauw super gave beugels! Doe graag mee, kleur kiezen is lastig maar kies toch voor de wit met zwarte. Stoer. U

 177. Omg ik ben in love! Ik doe mee voor de zwart blauwe beugels en zwarte sporen. Écht gaaf!!!❤️❤️

 178. Oe! De zwarte met zilveren accent!

 179. Gaaf! De zilver/roze vind ik erg mooi 🙂

 180. Wauw!! Heel graag de volledig zilveren met de zilveren sporen!! 😍

 181. Ik doe graag mee voor mijn zoon Danilo, zou graag de zwarten willen past mooi bij alle dekjes die we hebben.

 182. Ik doe graag mee. Toen ik nieuwe beugels ging halen, vond ik deze beugels super mooi maar helaas te prijzig. Het zou super zijn als ik ze nu kan winnen. Graag zou ik ze in het zwart met roze willen. De sporen in het zwart. Xxx

 183. Ik doe graag mee voor de zilver met bruine beugels en de bijpassende zilveren sporen! 😍😍😍

 184. Zwart en zilver met zwarte spoor. Heel mooi en veilig 💕

 185. Super leuk deze winactie! Ik doe zeker mee!! Mij lijkt de zwart met gouden combinatie prachtig! Kan ik eindelijk die helemaal versleten blauwe beugels weg doen!

 186. Omg! 🙀😻Die wil je toch hebben! En winnen?? Ik doe toch maar een poging, in het kader je weet maar nooit! 🙏🏼 🤞🏼zwart met bruin en zwarte sporen voor bij mijn witte spaanse meneer 🦄

 187. Zou ik super blij mee kunnen zijn veiligheid komt voor op en bij buitenritten en bosritten is dat erg handig . Kan het goed gebruiken en wil niet dat er nog is wat fout zou gaan vorige al lelijke gevallen en wil het graag voorkomen. In de kleur rood/zwart en goud/zwart zou fantastisch zijn.

 188. Hele mooie stijgbeugels ik zou er erg blij mee zijn in de combinatie zwart met zilvergrijs past bij elk setje dat ik heb supermooi

 189. Ik volg je op beiden!
  Zwart/goud met zwart zou mooi staan, kan wel nieuwe stevige beugels gebruiken ✌ rij nu al jaren met beugels met van die elastieken, maar om de zoveel tijd schieten die af. Heb ze al veel te veel moeten vervangen 🍀🍀🍀

 190. Laat ik beginnen met de zeggen dat ik ze er fantastisch uit vind zien.
  Ik rij nu ook met veiligheidsbeuvels, echter die zijn lang niet zo mooi als deze.
  Ook mis ik de antislip bij die beugels.
  Ik deel eigenlijk nooit iets,maar wil voor deze actie graag een uitzondering maken.
  Mijn voorkeur zou uitgaan maar zwart met goud en zwarte sporen.
  Dus verder en verblij mij met zo’n fantastische set.

 191. Wow hoe nice zijn die! Moest ik winnen vind ik die combinatie zwart-goud van op de foto’s wel fantastisch 😍

 192. Heel gaaf! Ik ga voor de zwart met goude combinatie 😍

 193. Super leuke actie
  Ik mag van mijn moeder niet zonder veiligheidsbeugels rijden. Maar de meeste zijn zo saai. Daarom zou ik het leuk vinden om de beugels met blauw/zwart te winnen. En bij de sporen zou ik de zwarte het leukst vinden.

 194. Ik doe zeker mee! Super leuke actie!

  1. Ik doe zeker mee! Super leuke actie! Zilver zou super leuk zijn!

 195. Wow mooie set. Ik doe mee 😍. Beugels zwart/zilver en sporen zwart als hoofdkleur.

 196. Wauw! Ze zijn allemaal zo mooi!💖 Ik zou super graag de zwart met zilvere willen!
  Xxx

 197. Bij mijn Goldie zullen de zwart met gouden HEUL GAAF staan😍 ben echt verliefd op dit setje ❤️ Kunnen wij in stijl starten dit jaar!

 198. Ze zijn supermooi!! Ik zou graag de zwarte beugels met beige willen met de zwarte spoortjes. Deze kleuren zullen supermooi staan bij mijn haflinger!! Goodluck🍀🍀

 199. Ik doe mee voor Mn beste vriendin, ze heeft net een eigen paardje de zwart met gouden beugels zou ze heel blij mee zijn met zwarte sporen.🍀🍀🍀

 200. Wouw wat enorm gaaf! Ik zou heel graag de zwarte beugels met accent kleur blauw willen winnen. Mijn lievelingskleur is blauw en het staat heel goed bij mijn bruine merrie Mellow! Ook de sporen in het zwart zou ik graag willen uitproberen! Op deze manier zouden we prachtig in de ring verschijnen met alles matchend! 😍

 201. Super leuke actie!! Ik zou graag de volledige zwarte hebben😊. Zou ideaal zijn met mijn paardje, deze maand staat ze op training voor ruitermak gemaakt te worden🤗!

 202. Graag zou ik voor mijn dochter Niesje (8jr) het grijze setje winnen een beetje geluk kan ze wel gebruiken.
  Vorige week woensdag is het veulen van haar pony een maand te vroeg geboren en vrijdag helaas overleden
  Dus een klein verzetje kan ze wel gebruiken

 203. wauw! super mooi! voor mij graag de zwart-gouden combinatie… 😀

 204. Gaaf!! Heel graag zwart met zwart 👍🏻🖤

 205. Zwart/goud daar werdt ik meteen verliefd op. En de kans om deze gave veiligheidsbeugels te proberen.

 206. ik zou graag de kleuren combinatie blauw/ zilver
  zou echt super leuk zijn mocht ik het winnen heb namelijk nog nooit iets gewonnen

 207. ik zou graag blauw/zilver willen winnen heb namelijk nog nooit iets gewonnen zou fijn zijn mocht ik iets winnen

 208. Ik doe heel graag mee voor de zwart-goud combi 😍😍

 209. Mijn palomino merrie komt dit jaar onder het zadel. Omdat ze nog jong is vind ik veiligheid belangrijk voor haar, maar ook voor mij persoonlijk. Stijgbeugels zoals deze zijn ideaal! Ik ben dus meer dan 100% kandidaat om dit setje te ontvangen. Om nog een schepje bovenop te doen omdat ze mijn prinsesje graag goud / zwart.

 210. Dolgraag zwart/zilver voor mijn zwarte parel. Ben heel erg benieuwd naar deze beugels. Met veel plezier zal ik er mee rijden.

 211. Super gaaf! Ik ga voor de zwart met zilver 😍

 212. Mooi! Ik ga voor zilver/zilver ☺️

 213. Ik doe heel graag mee voor de goud met zwart 😎zou echt een uitkomst zijn voor het beleren van onze pony 🤗

 214. Wauw! ❤ ik doe heel graag mee! En kan wel een nieuw setje gebruiken voor bij mijn nieuwe paard.
  Ik ga voor de blauw zilver beugels!
  Super toffe actie!
  Vingers crossed🍀

 215. De zwarte vind ik erg stoer! Die zou ik heel graag willen.

 216. roze-zilver

 217. ik doe ook mee!!!
  wauw wat vind ik de goud-zwarte combinatie toch mooi!
  ben echt super enthousiast over deze beugels en sporen ook zeker de combinatie op de foto is een echt eyecatcher.

 218. WAUW!!!!!
  wat een geweldige beugels
  de schuine randen van de beugels en de grip zou zeker van pas komen HAHAHA
  ik vind de blauw-zwarte combinatie echt gaaf vooral omdat blauw mijn lievelingskleur is.
  Nu ik al deze reacties zie weet ik al zeker dat ik ze nooit zou winnen maar proberen kan altijd.

 219. De zwart zwart zou super staan bij mijn eerste paard Jerlin, hij is bruin met zwarte benen en daarom zou zwart heel gaaf staan!

 220. super tof!! ik zou graag de zilveren+bruine beugels willen winnen, met de matchende sporen ook in het zilver😍😍

 221. Geef mij maar lekker simpel. Zilver met zilver dus. 😉

 222. Super gave actie 😍 ik heb de gewone Jin Stirrups al eens mogen proberen tijdens een passessie voor een zadel en dat reed toen echt hemels! Deze beugels zouden dus helemaal geweldig zijn omdat ze vast net zo fijn rijden als de gewone én ook nog is veiliger zijn. Ik zou deze beugels dan ook heel erg graag aan mijn springzadel willen hangen in de kleur zwart-bruin(beige)!

 223. Wauw!😍 De combinatie zwart-goud met zwarte sporen kan mij wel bekoren. Wat zou mijn paard pronken met dit setje. 🤗

 224. Jaa ik doe mee!! Zilver kleurig met blauw en de zilvere sporen zouden fantastisch zijn:)

 225. Ik doe graag mee! Ik zou gaan voor de zwart bruine beugels en de zwarte sporen 🙂 ik zou ze testen op mijn leasepony en natuurlijk showen op wedstrijd!

 226. Leuke winactie! De zwart met zilveren vind ik heel mooi met bijpassende zwarte sporen 😍.
  Ik doe zeker mee! 🙂

 227. Wauw, ik zou graag de zilver/zwarte willen. Die zijn erg chique! Sporen graag zwart, dat past bij mijn laarzen!

 228. Zwart/gouden beugels ,sporen zwart graag.

 229. Jaaa zwart/goud is super mooi!! 😍

 230. Zou graag de zwart met rood beugels winnen met de zwarte sporen

 231. Hier doe ik graag aan mee! Ik zou graag die prachtige zwarte beugels met de zwarte sporen willen winnen.

 232. Wauw! Wat pretty💕
  Ik doe graag mee aan de winactie.Ik zou graag de zilver/rode beugels en de zilveren sporen willen winnen. Ik denk dat ze geweldig zouden staan bij mijn paardje. Ook lijken deze me echt ideaal voor op buitenrit en bij springen👍🏼

 233. Zoooo wat gaaf zijn ze zeg! Wow! En ook nodig na mijn laatste val toch beetje bang geworden! Helemaal zilver!
  Super!

 234. Jaaaa.. ik doe mee voor mijn dochter Sanne. Zij werkt hard voor haar hippische opleiding en verdient een opsteker. Correct op concours verschijnen is een must. Hoe fijn als dat ook nog eens veilig kan. En laat springen nu haar voorkeur hebben… het zwart setje zou perfect zijn!

 235. Graag doe ik mee, kleur bruin. Graag wil ik veilig het nieuwe cross-seizoen ingaan met veilige beugels! Ik mag er niet aan denken moest ik na een crosshindernis blijven hangen, paard zou gewoon verder galopperen vrees ik door de open vlakte en schrikreactie. Safety first zeggen ze!

 236. Wouw ik doe mee. Zwart met goud en zwarte sporen . 🐴🐴

 237. Zou super zijn om het te winnen om mijn setje compleet te maken. En lekker showen op jumpings. Nu ik zelf mee de jonge paarden werk zijn veilige stijgbeugels echt wel een must! Ik zou heel graag de zilveren hebben met zilveren sporen.

 238. Heeeeel graag de roze/zwarte of goud/zwarte.🍀🍀🍀

 239. Oh wauw!!
  Zwart/blauw lijkt mij geweldig mooi!

 240. Heel graag de beugels zwart als hoofdkleur met zandkleur en als sporen zwart. We hebben het hard nodig

  1. Hele naam is frederique bakker

 241. Goud met zwart zou super gaaf zijn!

 242. Wow zo mooi!! Ik doe graag mee voor zwart/blauw!! Ik ben echt Mien Blauw, en die kleur blauw van de beugels vind ik echt fantastisch!!! 😍😍😍

 243. Zou graag de zwart bruine willen winnen 😍😍😍😍🍀🍀🍀🍀

 244. Ohh wat een gave beugels! Zelf ook weleens nagedacht om zulk soort beugels aan te schaffen, maar uiteindelijk nooit gedaan omdat ik zo gewend ben aan mijn schuine beugel blokjes. Nu ik lees ik dat er ook zo’n soort techniek in die beugels zit én het een ook nog veiligheidsbeugels zijn ben ik om, ik wil ze zo graag winnen! Ik rij ook altijd met sporen dus die komen ook zeker van pas. Zwart met zilver vind ik een mooie combinatie 😊

 245. Dat zou Heel fijn zijn. Graag in zwart zilver met zwarte sporen. Als onze Dauphine bokt bokt ze echt heel naar waardoor mijn dochter haar vertrouwen terug moet winnen.

 246. Graag voor dochterlief de zilver met champagnekleurige beugels. Benieuwd of het geluk aan onze zijde staat ☺️

 247. Wat Een super leuke winactie 😍 Vroeger ben ik eens blijven hangen met mijn voet in de stijgbeugels en hoop nu elke keer dat dat niet meer gebeurt heb ook net een nieuwe pony die nogal hevig is en raar kan doen daarom zou ik heel graag deze beugels willen Winnen en dan zouden mijn mama en papa ook wat geruster zijn de kleur die ik het liefst zou willen voor de stijgbeugels is zwart met de champagne kleur en voor de sporen zwart 🙏

 248. De zwart met gouden beugels zullen super staan bij mijn zwarte paard!! Zou super zijn als ik deze zou winnen :)!!!

 249. Wat een leuk winactie zeg!! 😃
  Die zouden beide erg goed van pas komen bij mn 2 toppers! Heel graag de beugels in het zwart/blauw en de spoortjes in het zwart😍
  Dat maakt onze set helemaal compleet❤️

 250. Super leuke actie! Ben een grote fan van BR! Ik ga voor zwart/goud! Eens kijken of ik net zo enthousiast kan worden als jij!😄

 251. Wat een mooie winactie! Ik maak graag kans op de mooie Venice Light beugels van Tech Stirrups in de kleur Black/Brown met bijpassende spoortjes in Brown of Black, de kleuren combi vind ik super mooi en chique. Ik vind de getoonde combinatie ook echt heel mooi. Mooi om te zien hoe je het goed kan combineren en ik vind het leuk om jouw reviews te lezen. Ik doe vaak ideeën op n.a.v jouw posts/blogs. Ik ga duimen!
  Groetjes, Lindsey Wagenar

 252. Graag zou ik een zilver/zwart of zwart/zilver versie van de stijgbeugels willen winnen. De sporen hebben wij niet nodig dus wellicht is iemand anders hier er blij mee 😊.

 253. Ik zou graag de volledig zwarte versie winnen, aangezien mijn stijgbeugels heel erg versleten zijn kan ik er wel nieuwe gebruiken. 🙂

 254. Zwart goud/heel erg graag.Zou echt super zijn ik krijg in april mijn eigen paard.
  Dan is het hele plaatje compleet 🍀🍀🍀🍀

 255. Oh wauw! Ik doe ook graag mee!!! Ik hoop op een blauw-zwarte set… LOVE IT!

 256. Ik doe mee voor een zwart-roze en zwarte combinatie! Heel graag, ik wil al heel lang veiligheidsbeugels en ik heb ook nieuwe sporen nodig. Heb het minder breed dus dit zou heel erg meezitten.

 257. Wauwie wat mooi is dit!
  Stylish èn safe, perfecte combinatie…
  Zwart met goud is voor mij het summum dus indien ik mocht winnen is dat mijn keuze.

 258. ★Dit is een supertoffe winactie!!★ Ik was al lang opzoek naar zulke stijgbeugels dus deze winactie is wel echt kei leuk! Ik vind toch de zilver/bronze het mooist ♡ (passen het best bij mijn thema ツ)
  Groetjes ♡

 259. Zwart met rood graag! 🤗😍❤️

 260. Super leuke winactie!
  Ik wil graag de zilver met roze winnen
  Omhoog heel erg dat ik win voor mijn vriendin.
  Groetjes

 261. hoi pumps en paarden
  ik rij sind een tijdje 3 maanden om percies te zijn op mijn nieuwe verzorg paard hij is hoe zeg ik dat.
  aanwezig bokkerig ook wel max verstapen daarom zouw ik het echt super fijn vinden al zouw ik deze beugels willen.
  de mijne nu zijn veroest en een beetje lelijk. daarom wil ik super graag de zilver en zilver dus helemaal zilver ook sporen zilver.
  ik hoop dat ik win zouw een uitkomst zijn voor mijn en mijn paard
  xoxoxo femke

 262. Heel graag de zwarte met de bruin/brons kleurige beugels.

 263. Super leuke stijgbeugels die zwart/bronze! Zou heel chique staan bij men nieuw paardje 😮 wie weet… 😉

 264. Deze zouden echt goed van pas komen, heb een groen paardje en veilige beugels zijn dan echt wel belangrijk. Ik zou gan voor de volledig zilveren, deze zijn echt prachtig😍

 265. Jaaah gaaf. Ik doe mee voor mn dochter. Zwart/zwart of zwart/koper of zwart/roze zou mega gaaf zijn

 266. Ja die wil ik wel winnen, de zwart met zilver of zilver met vind ik erg mooi.

 267. Ik doe ook mee!
  Graag de zwarte met roze veiligheidsbeugels & de zwarte sporen.

 268. Graag het zwart goude setje zoals het voorbeeld
  Voor men nieuw paardje Olivier
  Alles maat full hij is namelijk 1m80
  😊
  Ik hoop dat ik mag winnen ❤️

 269. wauw! ik zou gaan voor de combinatie zilver-grijs met de zilveren sporen.
  Zelfs in de subtop zijn veiligheidsbeugels namelijk geen slecht idee haha

 270. Ik zou ook graag meedoen! Juist eerste paard gekocht achter 10 jaar gezaagd te hebben en uiteindelijk ze zelf gekocht met hard gewerkt geld XD. Natuurlijk zijn veilige beugels wel iets aangeraden aangezien ik haar nog niet zo goed ken :). Ik zou graag de zwart zilver combinatie willen winnen (met die combinatie zit je namelijk nooit fout) :D.

 271. Wauw, Zwart met zilver of blauw met zilver.. wauw wauw wauw, zoveel keus…

 272. Wauw super gaaf! Ik doe mee voor de zwart/zilveren beugels! 😍 Deze staan denk ik super chique bij mijn wedstrijd en trainingssetjes ✨

 273. Wow super leuke winactie! Ik doe dus graag mee voor de zilveren beugels en sporen! Zo ontzettend mooi!😍

 274. Ja, zo gaaf. Ik doe graag mee voor de zilveren stijgbeugels met zwart accent!

 275. Super gave winactie! Ik doe graag mee voor de zilverenstijgbeugels met roze accent😍 en de bij passende zilveren sporen. Voor mijn nu nog verzorgpony, maar binnenkort word ze van mij en dan zouden deze stijgbeugels super handig zijn! En het zou ook nog eens super leuk bij der staan!😍💖

 276. Suuuper gaaf weer, de zilver met goud zouden heel mooi staan bij mijn wit/gouden Daisy (haflinger) ;).

 277. Zwart met goud en zwart pleaaaaasseee! 😍😍😍😍😍😍😍

 278. Zilver met champagne is zo mooi! Met bijpassende zilveren sporen 🍀🍀🍀🍀🍀

 279. JAA heeeeel graag!!!
  Zwart zwart en zwarte sporen.
  DUIMEN!!!

 280. Ooh wat zou ik deze graag willen winnen zeg!!! Ben al een tijdje aan het kijken ernaar maar ivm een dure knieoperatie was het geld er niet voor 😑 ik zou super graag de zwart met goude stijgbeugels willen winnen met de zwarte sporen erbij. Dat zou mij weer fijn en veilig te paard helpen als ik weer op een van de 4 paardjes mag zitten

 281. Wauw ik ben echt verliefd! Wat zijn ze moooi 😍😊. Ik zou graag de goud/zwarte beugels met zwarte sporen willen winnen. Dat wordt duimen 🤭

 282. Heel graag! Ik zou graag de helemaal zwarte beugels en zwarte sporen winnen

 283. Heel erg gaaf! 😍😍 De volledig zilveren met zilveren sporen zouden super zijn 🤞🏻🍀

 284. Wat een super gave beugels helemaal verliefd😍😍
  Ik zou super graag de goud met roze beugel willen winnen
  Met de zwarte sporen!!
  🍀🍀🍀

 285. Zooo mooi! En ook heel goed aangezien ik veel belang hecht aan veiligheid! De kleurencombinatie van zilver met zwart vind ik het mooist 🙂

 286. Wauuuwww heel gaaf! Ik doe mee voor de zilver met blauwe beugels! Ik heb net een nieuw zpringzadel, en deze beugels zouden heel mooi passen bij mijn nieuwe springset! Ik ga duimen 😊

 287. Wat een prachtige maar vooral veilige beugels.
  Dit setje zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter, zodat ik met minder stress aan de kant zit met het idee dat ze in deze beugels niet kan blijven hangen.
  Kleur maakt niet veel uit maar als ik mag kiezen gewoon helemaal zwart.
  Ik ga duimen !!

 288. Wat gaaf en luxe! Ik wil wel graag de zwart met blauwe die passen bij m’n setje. Ik weet zeker dat ik net zo’n fan word als jij!😍😍

 289. Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee voor de zwart-zilver combinatie. Deze combinatie past het best bij mij en mijn pony

 290. Eigenlijk mag ik nooit meer van een paard vallen door een oogoperatie eind vorig jaar. Gelukkig is mijn paard zo braaf en gaan we gewoon verder in het ZZ Zwaar. Met deze mooie beugels kunnen we shinen in de ring! Combinatie zwart/goud.

 291. Super mooie kleurencombinaties, moet alleen ff kijken bij wat ik ze kan matchen. Dus dan ga ik toch maar voor de chique zilver met zilver. Die zou zo mooi staan bij mijn turquoise met zilvere setje. 😍

 292. Oh wauw 😍 doe graag mee voor zwart met goud!

 293. Mega gaaf! Enorm mooi en dus ook super veilig😍 mij zou je enorm gelukkig maken met de beugels die als hoofdkleur zilver zijn en met bronzen accenten!😊 en dan de zilvere sporen😍😍😍

 294. Ik vind ze super mooi en ook heel handig voor met mijn jonge paard. Ik heb altijd nachtmerries dat ik in mijn beugels blijf hangen dus dat zou met deze beugels verleden tijd zijn.
  Ik zou graag de zwarte met goud winnen 🙂

 295. Waw! Ik doe mee voor de zwart/gouden beugels met zwarte sporen!

 296. Wauwww wat gaaf!! Ik ga voor de zwart beugels met goud met de bijpassende zwarte sporen 😍🍀

 297. Die zilver-rode zouden mega mooi passen bij m’n setje😻 En ik denk dat dit heel wat ongelukjes zal schelen, k heb n paard dat aan 1 kan een vlek voor d’r oog heeft en dus half blind is hierdoor schrikt ze erg snel. En laat ik het zo zeggen dat ze nog al een heftige reactie heeft😅 En ik vind zand happen niet zo erg maar nog 3 meter mee gesleurd te worden is wat minder. Ik heb al eerder veiligheidsbeugels gehad maar deze klapte niet terug wat voor nog gevaarlijkere situaties zorgde🙈 En zwarte spoortjes erbij matcht wel beter bij m’n laarsen☺️

 298. Wauw wat een gave beugels zijn dit😍 Het lijkt me echt heel leuk om deze te winnen aangezien ik de laatste tijd nogal veel val😅 Echt heel fijn ook dat het dus veiligheidsbeugels zijn! En de bijpassende spoortjes zijn ook geweldig 😍 Het lijkt me heel leuk om het hele setje in het zwart te winnen!

 299. Ik zou heel graaag alles in het zwart ⚫️ willen winnen, omdat dit mij onwijs fijne beugels lijken, vanwege de veiligheid en de grip!

 300. Waaauw ik zou dit echt graag winnen want ik ben volgende week ( 27/02 ) ook jarig dus dat zou super leuk zijn, en mijn beugels zijn nu al 4jaar oud dus ze zijn wel aan vervanging toe !😉

 301. En ik zou meedoen voor de zwarte met gouden die zijn echt zoooo mooi😍😍

 302. Super tof! Ik zou supergraag deze beugels willen proberen in het bruin met zwart en de zwarte sporen. Wie weet helpt dit om minder pijn te hebben met rijden, na een aantal trappen van een paard 2 jaar geleden ben ik zeer beperkt aan mijn rechterknie. Een kunsttofbeugel is fijn omdat het niets weegt en ik dus niet mijn best moet doen om het aan te houden maar misschien kan ik door deze beugels wel makkelijker rijden doordat hier wat meer rekening met de anatomie en beenligging is gehouden. Ik duim vast 🙂

 303. Jaaaaa, ik doe mee! Super mooi en handig! 😍 Zou het zo graag willen uitproberen met mijn nieuwe maatje!! De kleur zwart/bronze lijkt het mooiste

 304. Bij mijn nieuwe mono blad zadel draag ik de beugels onder zweetblad, door de envelloppe, hierdoor werkt de veiligheidsclip van de beugelophanging niet meer. Moet dus ook veiligheidsbeugels. Ik ga wel voor gewoon zilver/zilver, anders word het mij te druk met mn bruine tuig en verschillende setjes!

 305. Oeeh super gaaf! Ik doe mee voor de zilver roze beugels💞🦄 ik heb net een friese merrie gekocht en roze staat haar fantastisch en veiligheidsbeugels is wel zo veilig haha💪

 306. Voor de jonge pony’s die ik opleid zou dit echt top zijn!
  Vooral de zwart met gouden beugels (zoals op jouw foto’s) en de zilveren sporen vind ik echt geweldig.

 307. Hey Hey,
  Wat gaaf dit zeg! Ik ben mijn lieve merrie zadeldak aan het maken maar heb nu van die lelijke veiligheids klepjes (die zwarte dingen waardoor je niet door je beugel kunt schieten) maar dit zou echt veel mooier en beter zijn en dit kan ik ook op wedstrijd dragen!!!! Ik vind zelf zilver met roze wel cool omdat ik ook een merrie heb en dan mooie zilveren sporen voor als we ietsje verder zijn. Wat zou ik dit graag willen winnen

 308. Hoi Mara,

  Prachtige en praktische beugels; ideale combinatie! Ben te laat voor de winactie maar wel erg benieuwd waar ik de beugels en sporen zelf kan kopen?

  Groet, Laura

  1. Hi Laura,
   Als je googled op ‘Venice Light stijgbeugels’ krijg je veel winkels te zien die ze verkopen! 🙂
   Succes!

   Groetjes, Mara

   1. Dankjewel!!

 309. hoi ik ga deze zeker kopen staat mooi bij mij nieuw paard ik heb net een schimmel gekocht kan niet wachten !!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *