FASHION TIP: Fijne budgetproof voorjaarsoutfit

Jaaaaa het is maart en dat betekent dat het bijna voorjaar is! Hogere temperaturen, bloemen in bloei, een zonnetje dat zich vaker laat zien én natuurlijk shirts met korte mouwen. Zin in!

In dit artikel laat ik alvast een fijne voorjaarsoutfit zien. Omdat jullie het altijd erg leuk vinden als ik over Decathlon en hun budgetparels schrijf, leek het mij een goed idee om een outfit uit hun nieuwe lente- en zomercollectie te laten zien.

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon

rij outfit decathlon1. Jasklik hier
2. Polo – rood (klik hier) en blauw (klik hier)
3. Rijbroek – blauw (klik hier), petrol (klik hier) en grijs (klik hier)
4. Riem – Verkrijgbaar in mijn webshop (klik hier)

Ik vind de rode kleur heel tof, in het voorjaar heb ik altijd zin in vrolijke kleurtjes. Maar zoals je ziet is het shirt + de rijbroek ook verkrijgbaar in andere kleurtjes, dus genoeg opties voor als jij toch niet zo’n fan van rood bent. Deze rijbroek had ik trouwens vorig jaar in een groene kleur gekocht, echt een fijne rijbroek die heel comfortabel en stretchy zit!
Voor de outfit betaal je nog geen €130, wat ik echt niet veel vind voor een complete outfit. Bij andere merken heb je dan alleen nog maar een rijbroek. Comfy, stijlvol én lief voor je portemonnee dus!

VIP-giveaway
Ook enthousiast geworden over dit outfitje? Ik geef ‘m deze week weg aan een VIP-member! De lucky lady mag zelf kiezen welke kleur shirt en rijbroek ze wilt ontvangen.

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier)
2. Volg Fouganza Decathlon op Instagram (klik hier)
3. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je graag meedoet én laat weten welke kleuren jij het tofst vindt.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *