GIVEAWAY: Prachtig high-end trainingsshirt van Pro Riding Gear

Update 29/11: De winnaar heeft inmiddels bericht gekregen. Van harte gefeliciteerd, Esther Sneekes!

Kennen jullie de groene rijlegging van het merk Pro Riding Gear nog die ik in januari mocht uittesten? Ik mocht er toen ook eentje weggeven aan één van jullie en die winactie is nog steeds de bestgelezen winactie allertijden. Pro Riding Gear heeft in de tussentijd niet stil gezeten en heeft inmiddels ook matching trainingsshirts in de collectie. In dit artikel laat ik ze zien én koppelen we er uiteraard ook weer een winactie aan vast!

 

 

 

Pro Riding Gear
Pro Riding Gear is een Nederlands merk, opgericht door twee jonge ondernemers uit Amsterdam. Grappig feitje: ik woon zelf ook in Amsterdam en het kantoor van PRG zit twee straten verderop! Dat was dus lekker makkelijk afspreken, toen we afgelopen januari voor het eerst gingen samenwerken. 😉

Het doel van PRG is om prachtige high-end rijkleding te maken voor álle type ruiters; niet alleen voor professionals, maar ook voor de recreatieve ruiter die relaxte ritjes maakt. De collectie bestaat uit twee soorten rijleggings (met en zonder siliconen) en nu dus ook uit trainingsshirtjes. Mijn groene rijlegging die ik in januari ontving is nog altijd een grote favoriet van mij en ik draag ‘m met zoveel liefde. De kleur is prachtig en de legging is zo zacht en comfortabel! I know, €129 is niet ontzettend betaalbaar voor een rijlegging, maar echt meiden: wil je een fijne rijlegging aanschaffen, dan raad ik je zeker de leggings van PRG aan.

 

 

Super Soft Tech Top
Speciaal voor deze giveaway kreeg ik van PRG zelf ook een trainingsshirt. De shirts hebben de naam ‘Super Soft Tech Top’ gekregen en ik kan al zeggen: het shirt doet zijn naam eer aan, lekker zacht! Het shirt heeft lange mouwen en is gemaakt van een vochtafvoerende, ademende stof. Heel fijn vind ik, want in de winter is het echt verschrikkelijk om na een pittige training met een bezweten rug nog rond te lopen op stal. Je koelt dan zo snel af! Dit shirt zorgt ervoor dat je snel opdroogt. Het halve ritsje aan de voorkant is reflecterend en ook op je schouders zitten reflecterende stippen. Aan de achterkant zit een kleine zak met rits en aan de onderzijde van de mouw zit een gaatje voor je duim, zodat je handen ook lekker warm blijven. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs.

 

 

 

Wie niet waagt, wie niet wint
Yes yes; ik mag namens PRG één shirt verloten. Zo doe je mee:
Stap 1. Volg Pro Riding Gear op Instagram – klik hier
Stap 2. Volg Pumps & Paarden op Instagram – klik hier
Stap 3. Laat op de foto op mijn Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Geef ook even aan welke kleur je zou willen: zwart of grijs.

De winnaar krijgt volgende week een berichtje, veel geluk!

You may also like

6 Comments

  1. Ben erg benieuwd naar dit shirt, dus doe zeker mee voor deze winaktie. Legging staat ook al lang op mijn lijstje maar nig even te prijzig op het moment. Beide kleuren zijn erg mooi en het zou me dan ook niet uitmaken welke ik zou krijgen, mocht ik de gelukkige zijn die er één wint.

  2. Wat tof!!! Die komt zeker uit in de koude periode die we nu in gaan!

  3. Het wordt zeker kouder ! Daarom zou dit mooi uitkomen met mijn nieuwe paard! Ondanks dat er minder wedstrijden zijn dan in de zomer blijven we lekker doortrainen 🤗 Paardje heeft het al lekker warm op stal en tijdens trainen, kleur maakt mij niet uit, ik zou al hartstikke blij zijn als ik zou winnen 😍

  4. Super gaaf! Voor de koude periode die nu toch wel echt begonnen is zou dit heel handig zijn. Zou graag de grijze willen :).

  5. Graag voor mijn dochter die momenteel 2 jonge pony’s rijdt. Het zou erg welkom zijn. Als we moeten kiezen…. dan gaan we voor de zwarte. Die past overal op en bij. Nu maar duimen

  6. Wauw! Ik ben alle sites aan het afzoeken naar een goed en mooi trainingshirt voor deze koude winter, en nu kom ik deze te gave winactie tegen! Dus ik doe zeker mee!!! Graag voor kleur zwart. Liefs Naomi van de Kreeke @naomivdkreeke insta:)

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *