HANDIG: 5 manieren om je grote verzameling dekjes op te bergen

Zadeldekjes, we zijn er nu eenmaal dol op! Het kan nooit bij eentje blijven en dus hebben we een inmiddels een aardige verzameling. Maar, hoe bergen we het in godsnaam op?! In dit artikel laat ik vijf verschillende manieren zien. Kijk mee!

 

LijntjeLijn

 

T1dustyenmax18Bron: Dustyenmax18 via Bokt.nl

Bovenstaand uitklapbaar rekje is zelf gemaakt (van twee vierkante balken, een bezemsteel, scharnieren en een ijzeren ketting) maar soortgelijke rekjes kun je ook gewoon kant en klaar kopen. Handig!

 

T2dekjes syl

Deze lattenbodem slash dekjesrek is van een vriendin van mij en ik vind het super handig! Je hangt er gemakkelijk je dekjes en beschermers aan op en als je zelf niet nog ergens een oude lattenbodem hebt liggen, dan heeft je buurman/moeder/oma/tante/vriendin er wel één. Nieuw kopen kan natuurlijk ook.

 

T3saskia3Bron: Sask Abt via Instagram

Pfff, wat wordt ik hebberig van het zien van deze foto! Love it! Je kunt natuurlijk een kant en klaar kledingrek kopen, maar je kunt zelf ook gemakkelijk iets in elkaar zetten met een stok. Koop kledinghangers met klemmetjes en hang zo keurig je zadeldekjes op. Alsof je in een chique ruitersportzaak bent!

 

T4behBron: My Lifestyle Julia via Instagram

Je kunt er natuurlijk ook meerdere stellingkasten gebruiken om je collectie op te bergen. Past het niet meer op stal? Creëer dan een kastenplekje bij jou thuis, op zolder bijvoorbeeld of in de schuur. Deze kasten nemen vrij weinig ruimte in beslag en je kunt er ontzettend veel in kwijt!

 

T5kirstenches2Bron: Kirstenches via Bokt.nl

Gewoon te koop bij IKEA voor €20: deze broekhangers. Even bevestigen aan je kast en klaar ben je. Zo handig! (Klik hier om zo’n broekhanger te shoppen bij IKEA)

 

Hoe bewaar jij al je dekjes? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

You may also like

3 Comments

  1. De derde is gewoon mijn droom!!

  2. die derde <3 ik wil dat allemaal zo graag! En ook zo op kleur OMG!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *