HANDIG: Met deze app heb je altijd een instructeur bij je (+winactie!)

Update 31/3: Chelsey Lievestro, Nanda Eberwijn en Lotte Verstraete; van harte gefeliciteerd!

Ongetwijfeld kennen jullie het online platform DressagePro wel: DressagePro biedt onder andere online trainingen aan met de bondscoach Rien van der Schaft en dierenarts Morgan Lashley. Máár is er iets nieuws: de EquiPro App. In dit artikel vertel ik jullie er meer over en mag ik drie Pumps-lezeressen uitkiezen die gratis gebruik mogen maken van de app!

 

LijntjeLijn

 

apps

 

Maak een video, stuur naar een trainer & krijg feedback
Dat is in een notendop waar je deze app voor kunt gebruiken! In de app vind je een database aan instructeurs en trainers. Op het profiel van een instructeur kun je onder andere lezen wat zijn/haar ervaring & opleiding is, en je kunt er recensies van andere ruiters lezen. Ook kun je zien hoeveel credits de instructeur vraagt voor het beoordelen van een video. Één credit staat gelijk aan 2 euro. Die credits koop je zelf al van te voren in. Heb je een instructeur gevonden die bij jou past? Dan kun je het filmpje naar hem of haar sturen. Dit kan een filmpje van je wedstrijd zijn, maar ook gewoon van de training thuis. Je kunt er uiteraard ook een toelichting bij schrijven. De instructeur stuurt jou vervolgens uitgebreide feedback terug. Extra fijn: de instructeur kan zijn/haar feedback inspreken terwijl het filmpje afspeelt. Zo weet je precies over welke momenten de feedback gaat.

De app is sinds vorige week gratis te downloaden in de Play Store, maar is nog wel in de opbouwende fase. Je vind ‘m onder de naam ‘EquiPro’. (Klik hier om direct naar de app in de PlayStore te gaan) Heb je een iPhone? Dan moet je nog even een paar weken wachten, de Apple versie is nog in ontwikkeling.

 

Win gratis feedback!
Namens Dressagepro mag ik drie Pumps-lezeressen kiezen die (eenmalig) gratis een video mogen laten beoordelen. Ga je binnenkort op wedstrijd en wil je graag veel feedback op je proef? Of ben je benieuwd wat een professionele instructeur te zeggen heeft over je training thuis? Heb je een vraag over de manier van trainen, loop je ergens tegen aan of vind je iets nog heel moeilijk? Laat dan even weten dat jij de app zou willen uitproberen:

Like Pumps & Paarden op Facebook en laat daar in een reactie weten dat je de app graag zou willen gebruiken én waarom je dit graag wilt. Ik zal over een paar dagen drie Pumps-lezeressen aanwijzen!

 

Ohja, en nog even over die online trainingen met Rien van der Schaft en Morgan Lashley…
Geïnteresseerd in de online trainingen van DressagePro, maar heb je de stap nog niet gezet om de online training echt te gaan volgen? Ik volg zelf de online training van Morgan Lashley en ben er super positief over! Daarom krijgen Pumps-lezeressen voordeel bij het bestellen van de online trainingen. Wanneer je pumps10 invult bij het betalingsproces, gaat er 10% van de prijs af die je moet betalen. Dat scheelt weer! 😉 – klik hier voor meer info over de online trainingen.

 

Zou jij de app willen gebruiken? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *