HANDIG: Weerbestendige sportriem (voor oa je telefoon) die NIET beweegt of schuift

Ik gooi er op deze donderdagochtend even een dikke tip uit voor iedereen die weleens buiten rijdt. Ik rijd namelijk zelf heel vaak met een shirtje of trui zonder zakken en heb daardoor iedere keer weer dezelfde struggle: wáár laat ik die gigantische telefoon?! De zakken van m’n rijbroek zijn namelijk net iets te klein om comfortabel te zitten, zonder dat er een telefoon in je lies prikt. Dusssss ik heb een oplossing!

 

LijntjeLijn

 

1

2

 

Ik heb weleens met zo’n hardloopband gereden die je om je bovenarm moet dragen, maar na een paar drafpassen zat die band alweer ergens bij m’n pols heen en weer te schudden. Afgekeurd dus. Ook een keer met zo’n fanny pak-heuptas-ding gereden, maar die bewoog bij elke pas gigantisch op en neer dus helaas ook geen succes.

Maar toen kwam ik via via SPIbelt tegen: een hardloopriem met een tasje van een super elastische stof (waardoor je ‘m helemaal vol kunt proppen met spullen, de stof rekt toch wel mee) en die echt he-le-maal stil blijft liggen. Hij schuift niet naar boven of beneden, hij draait niet en het tasje schudt ook niet op en neer bij bewegingen. Niet alleen fijn voor hardlopers dus, maar ook voor ons ruiters!

Je kunt de SPIbelt echt als riem dragen, dus door de lusjes van je broek, maar zoals je op de foto ziet draag ik ‘m gewoon daarover heen. Het blijft namelijk toch wel goed zitten! Verder kun je de riem dragen zoals je wil: met het tasje aan de voorkant of juist op je rug. De riem kun je heel makkelijk in maat verstellen. Het tasje is weerbestendig en de rits is waterafstotend.

De SPIbelts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Ik heb zelf de Palm print, maar je kunt ook kiezen voor o.a. neonkleurtjes, peacock-design, of gewoon de basic zwarte riem. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €15,95 – maar met de code Pumps10 krijg je ook nog even een korting van 10%. Scheelt toch weer! Klik hier voor de website van SPIbelt.

 

3

55

Zouden jullie dit product willen hebben? Waar laten jullie je telefoon tijdens een buitenrit? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

2 Comments

  1. Die ga ik bestellen! Ik was er al naar op zoek!! 😘

  2. Klopt het dat ze 19,95 zijn ipv 15,95 en dat de kortingscode niet meer werkt? 🧐

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *