HELTIE HORSE: 100% natuurlijke supplementenlijn (+ 5 testers gezocht!)

Update 17/11: Ik heb inmiddels vijf testers uitgekozen! Francisca Hamstra, Isabelle Roelofs, Silke Jansen, Susanne Hardeman, Alice Berkhoff; succes met testen!

Dit artikel is in samenwerking met Heltie Horse geschreven – Vers van de pers: supplementenlijn Heltie Horse! Deze nieuwe supplementenlijn is 100% natuurlijk en daar word ik persoonlijk altijd heel blij van. Geen gekke ingrediënten, maar gewoon puur natuur met kruiden en mineralen. Fijn! In veel andere supplementen zitten stoffen als glucosamine en biotine. Heltie Horse gooit het over een andere boeg en zijn vanuit een herbalistische achtergrond aan de slag gegaan met kruidensamenstellingen.

Om jullie kennis te laten maken met dit deze nieuwe lijn, mag ik 5 mensen uit kiezen die een supplement naar keuze thuis gestuurd krijgen. Zo kunnen jullie het zelf gaan testen en ondervinden! Hieronder vind je een (korte) beschrijving van de supplementen. Op de website van Heltie Horse vind je uiteraard nog veel meer informatie (klik hier).

Dit zijn de vijf supplementen:

 

1

Gewrichten
★ Uniek omdat het niet alleen werkzaam is op het kraakbeen
★ Verminderd namelijk ook kristalvormige afzettingen
★ Smeert gewrichten smeert & houdt soepel
★ 100% natuurlijk
★ Op basis van kruiden
★ Unieke plantenextracten
Klik hier voor meer info

heltie horse supplementen

Luchtwegen
★ Ook bij problemen met inademen van stof
★ Reinigende en verzachtende werking
★ Vult slijmstoffen aan
★ Op basis van kruiden
★ 100% natuurlijk
Klik hier voor meer info

heltie horse supplementen

Hoef & Vacht
★ Voor sterke hoeven & glanzende vacht
★ Ondersteunde werking bij opbouw boten, kraakbeen & pezen
★ Op basis van mineraal silicium
★ Bouwstof voor bindweefsel
★ 100% natuurlijk
Klik hier voor meer info

heltie horse supplementen

Stress
★ Bij kortstondige stress
★ Kalmerende werking
★ Kalmerend maar niet versuffend, paard blijft alert om te kunnen presteren
★ Handig bij wedstrijden, transport, hoefsmid, dierenarts
★ Op basis van kruiden
★ 100% natuurlijk
Klik hier voor meer info

heltie horse supplementen

Lever & Nieren
★ Stimuleert reinigende werking van lever, nieren & gal
★ Antioxidante werking
★ In te zetten als detox
★ 100% natuurlijk
★ Op basis van kruiden
Klik hier voor meer info

 

heltie horse supplementen

Spijsvertering
★ Verhoogt de weerstand en werkt zuiverend
★ Stimuleert vertering, ook bij koliekgevoelige paarden
★ Prebiotische werking
★ Antioxidante werking (detox)
★ Op basis van kruiden
★ 100% natuurlijk
Klik hier voor meer info

 

Word tester!
Welk supplement zouden jullie graag willen testen? Laat het weten op m’n Facebookpagina! (Klik hier) Eind van deze week kies ik vijf ‘winnaars’ uit. Veel geluk!

You may also like

23 Comments

 1. Gewrichten of spijsvertering.

  Graag zou ik dit willen uit proberen omdat ik een graag het beste met mijn paard voor heb. Als hij zich goed voelt dan maakt mij dat gelukkig. Ik merk dat die nu soms een beetje buikpijn heeft.

  1. Ik zou graag de gewrichten uit willen proberen. Nu mijn paardje wat ouder wordt en hij wat opstartproblemen krijgt, stijf , kort lopen. Zat al met de gedachten om evt glucosamine te gaan geven maar misschien is dit een alternatief?

 2. Ik ga voor gewrichten. Mijn paard Goldfinger heeft veel ellende gehad en ik merk dat hij nu al last begin te krijgen van de kou. Hij is pas 6 jaar oud en de winter moet nog beginnen. Daarom zou ik hem graag helpen met het supplement

 3. Hallo,

  Heel graag zou ik voor mijn paard Eligenta de Heltie Horse Stress uitproberen. Er staan een aantal selectiewedstrijden voor de kampioenschappen op het programma en ik zou graag tijdens deze wedstrijden laten zien wat we kunnen. Door de spanning in de wedstrijdring komen de oefeningen er vaak niet uit zoals we thuis wel kunnen. Het zou voor mijn paard ook fijn zijn want ze is een harde werker en dat wil ik ook graag aan anderen laten zien

  Groetjes Jeanine en Eligenta

 4. Ik zou graag de gewrichten willen proberen maar alleen als dit ook veilig aan een drachtige merrie gegeven kan worden. Gaf altijd glucosamine met msn van Naf maar nu ze drachtig is niets en merk dat ze het toch wel nodig heeft.

 5. Ik zou heel graag de Stress willen proberen! Met mijn engels-volbloed! Ze kan zichzelf énorm heet maken en dat kan nog weleens vervelend zijn, voor zichzelf en voor mij.

 6. Hoi

  ik zou heel graag het product gewrichten willen proberen.

  Mijn haflinger heeft nu sinds vorig jaar atrose. En ben benieuwd hoe hij hierop reageert. Zodat hij soepel de winter door kan komen.

  mvgr willeke koopman

 7. Leuk dat er ook daarover een artikel geschreven is! Ik ben me namelijk al een tijd aan het verdiepen in de kruiden en natuurlijke supplementen. Geronimo is ondertussen 23 jaar en heeft vorig jaar een hele zware winter gehad.. momenteel doet ze het heel goed maar ik ben bang dat de stijfheid binnenkort weer naar boven komt. Het supplement ‘gewrichten” van Heltie Horse lijkt me daarom helemaal geschikt voor haar & hopen dat dit dan helpt om nog lekker te blijven bewegen deze winter.

 8. Voor het paard van mijn vader lever nieren sinds kort weet ik dat hij ppid heeft en wat extra ondersteuning kan hij wel gebruiken.
  Het is al een ouder paard en veel plassen hoort daar oa ook bij dus hopelijk is dit een goede toevoeging
  Nu duimen! Gr lia

 9. Ik wil heel graag de luchtwegen gebruiken voor m’n 25 jarige desperado. Hij is super fit alleen heeft hij regelmatig last van z’n luchtwegen en met name vast zittende slijm. Ik ben reuze benieuwd hoe het bij m’n paard zal helpen.

 10. Ik zou graag de stress uit willen proberen, bij de kleinste dingen kan mn paard al in de stress raken en gaat die alle wissels door elkaar springen. De volgende 10 minuten moet ik haar weer helemaal ontspannen krijgen wil ik weer lekker verder rijden. Ik zou graag willen proberen of dit echt werkt en dat we dit zo vaker kunnen proberen!

 11. Denise de Droog,
  Ik zou graag Heltie Horse stress willen testen.Ik ben stalamazone bij stal 104 en ik ga vaak met jonge paarden op wedstrijd .En het wedstrijdpaard waar ik nu ZZL mee rijdt vind alles ook erg spannend.Dus als dit haar zou helpen graag

 12. Beste

  Graag zou ik de supplementen tegen stress uitproberen. Binnenkort komt mijn nieuw paardje🤗! Ze moet uiteraard nog een heel eind op de camion, dan nog eens de nieuwe omgeving. Dit zal zeer stressvol zijn en graag zou ik haar dat met zo min mogelijk stress laten ervaren. Ideaal dus op de supplementen uit te proberen! Hoe minder stress ze hierin ervaart hoe rapper ze lekker ontspannen in haar stalletje kan staan🐴

 13. Hallo
  ik zou dit product graag bij mijn 26 jarige nog zeer fitte volbloedmerrie willen proberen. Ze wordt nog 2a3 keer per week gereden. Stil staan is geen optie daarvoor heeft ze nog veel te veel pit. Toch zou ze wat hulp kunnen gebruiken ivm lichte artrose en snel terug komende luchtwegeninfectie en haar stressvolle karakter. Olympic Jumper zou er heel blij mee zijn om het te mogen testen.

 14. ik zou graag gewrichten willen proberen voor mijn 24 jarige merrie, vooral in de koudere maanden heeft ze veel last van stijve spieren en gewrichten

 15. Ik zou graag mee willen doen met het testen van Hoef & Vacht. Mijn paard is vrij gevoelig voor hoefproblemen en heb al heel veel producten geprobeerd, maar alles werkt maar half of zelfs niet. Ben benieuwd of dit de oplossing is.

 16. Mag ik misschien de gewrichten versie uitproberen?? Onlangs gehoord dat mijn paardje Sanne ( bijna 20 jr) artrose in haar nek heeft en de Dierenarts zei dat er niet veel meer aan te doen is en dat ze eigenlijk afgemaakt zou moeten worden…. ik zou zo graag iets vinden dat ons nog wat tijd zou geven… maar ik kan niet alles uitproberen. Dit klinkt zo goed….

 17. Graag de gewrichten! Mijn Friese merrie is sinds de zomer heel erg stijf geworden doordat ze 2 keer spierbevangen is geraakt(!) Ze kan dus wel een handje hulp gebruiken om wat losser te komen in dr gewrichten en pezen!

 18. Ik zou graag de stress en/of gewrichten willen winnen.
  Mijn paard heeft enorm veel last van stress, op wedstrijden maar zelfs op stal, hij heeft verlatingsangst en raakt helemaal in paniek/stress als een van zijn vrienden moet trainen of zelfs als er iemand bij zijn vriendjes in de stal staat.

  Ook heeft mijn paard een krampbeen. Ik heb een tijdje extra magnesium gebruikt maar dit was zo duur dat ik daar vanaf ben gestapt. Als dit zou helpen zou dat ideaal zijn!!

 19. Hoi Mara,
  Mijn paardje gin is 22 jaar en is nog in topvorm. Wel begint hij last te hebben bij het inademen van stof en is wat astmatisch geworden, dus de Heltie Horse luchtwegen zou wel eens van pas kunnen komen!
  Groetjes Hylke

 20. ik zou 2 producten willen proberen
  een heltie horse luchtwegen voor de merrie van mijn dochter .
  twee heltie hoef en huid voor mijn 5 jarige ruin .

 21. Hallo!

  Ik zou graag die van de luchtwegen willen uitproberen. Mijn paard is op het moment verkouden en krijgt hier antibiotica voor (balen!). Echter hoest zij nog steeds. Ik zou graag iets willen proberen waardoor de hoest minder wordt en ze minder benauwd is.

 22. […] Do: Check de weerstand van je paard. Anders is het eigenlijk dweilen met de kraan open. Een supplement om de weerstand van je paard en de lever en nieren een boost te geven, is bijvoorbeeld die van Heltie Horse. […]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *