KEEP IT OR LEAVE IT: Rijbroeken met siliconen grip in de vorm van bladeren

Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van PS of Sweden, ik vond het dan ook super leuk om te zien dat ze nu ook rijkleding hebben! Vandaag laat ik jullie graag hun rijbroek ‘Robyn’ zien, want die is best wel even anders dan andere rijbroeken. Kijk mee!

 

LijntjeLijn

 

broek0

ps of sweden rijbroek

ps of sweden rijbroek

ps of sweden rijbroek

ps of sweden rijbroeken

 

Leaf shaped grip
De rijbroek is dus van het merk PS of Sweden en het model heet ‘Robyn’. De broeken hebben full seat siliconen grip in de vorm van bladeren. Dit zit dus aan de achterzijde en aan de binnenkant van je benen. Echt een eyecatcher! De broek is verder rustig gehouden, met enkel twee zakken aan de voorzijde (met imitatie leren details) en imitatie zakjes aan de achterzijde.

Ik vind de broeken echt ontzettend tof en zou er graag een willen hebben. Ze zijn basic genoeg om gewoon iedere dag aan te trekken, maar wel nét iets specialer om je outfit nog mooier te maken. Ik ben ook erg benieuwd of het grip aanvoelt op je zadel.

 

★ Shop it yourself
De broeken zijn verkrijgbaar in zwart, bruin en navy en kosten (ja, houd je vast!) €199 per stuk. Auw, da’s iets minder leuk! Shoppen kan onder andere op website van PS of Sweden (klik hier).

 

Zouden jullie deze broek willen hebben? Keep it or leave it? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

 

You may also like

1 Comment

  1. Ooooh zo mooi!😍 Alleen de prijs valt wel wat tegen😕

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *