MERRY CHRISTMAS: Personal update + winnaar Epplejeck giftcard bekend!

 

Een maand geleden kwam de winactie in samenwerking met Epplejeck online en wat kwamen daar veel likes en reacties op! Heel leuk om te lezen wat jullie van die €100 zouden willen kopen en het liefst zou ik de giftcard aan iedereen willen geven, haha!

Ondertussen heeft Pumps & Paarden gisteren ook de 10.000 likes gehaald op Facebook en tikken we op Instagram bijna de 4.000 volgers aan, en daar ben ik ontzettend trots op. Ik ben mijn blog slechts 8 maanden geleden begonnen, als afstudeeropdracht voor mijn opleiding en ik had never nooit verwacht dat het zo snel zou groeien. Ik moet nog veel meer leren en Pumps & Paarden moet nog veel leuker worden, maar ik ben nu al zo dankbaar voor al jullie likes, reacties en enthousiasme op de artikelen die ik schrijf! Héél erg bedankt!

outfits
outfits2
zwart111
8 maanden en een aantal fotosessies verder 😉 Bedankt voor alle 10.000 likes!!!

Maar nu: terug naar de winnaar van de actie met Epplejeck…

winner

Maaike de Groot!
Van harte gefeliciteerd! Ik heb je een mailtje gestuurd, dus check even je mailbox!

Niet gewonnen? Uiteraard komen er nog veel meer gave winacties aan in de toekomst! Vergeet ook niet om mee te doen aan mijn laatste winactie, waarbij ik een fashionpakket weggeef, klik hier!

Dan kan ik nu alleen nog maar zeggen: héél fijne feestdagen en op naar een mooi 2016 met vooral veel paarden! 😉 Have fun!

You may also like

1 Comment

  1. Pas 8 maanden geleden begonnen…. En nu al zoveel bereikt! Wat ben ik trots op je Mara!! Pumps en Paarden is zoooo leuk! Je doet het super!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *