MUST READ: 8 redenen waarom je paard jou een beter mens maakt

Ons paard maakt ons niet alleen heel blij en gelukkig, hij/zij zorgt er ook voor dat we onszelf verbeteren als mens! Geen idee waar ik het over heb? Lees snel verder en wellicht herken je jezelf er wel in… 😉

 

LijntjeLijn
 

21. Je hebt een groot verantwoordelijksgevoel ontwikkeld 
Tsja, dat voer geeft zichzelf niet en die mest ruimt zichzelf niet op. Jij bent gewend om je verantwoordelijkheid te nemen, ook als het keihard hagelt, sneeuwt, onweert (of alles tegelijkertijd, zoals afgelopen dagen. Wat-een-hel). Dan maar een extra sjaal om!

 

giphy (18)2. Je hebt genoeg liefde in je leven en bent erg zorgzaam
Want wie een paard heeft, heeft al alles. Je paard is je beste vriend(in) én grote liefde in één. Doordat je al als klein meisje voor je pony moest zorgen, ben je van nature een zorgzaam persoon. Gewoon, omdat je niet beter weet.

 

33. Je bent een kei in planningen maken en multitasken
Soms voelt dat niet zo, als je weer een plukje stro in je haar ontdekt op je werk, maar toch flikken we het iedere dag weer: werk of school combineren met je paard en met alle andere (sociale) verplichtingen. We weten hoe we met een drukke planning moeten omgaan en we schrikken er absoluut niet meer van.

 

giphy (6)4. Naast je drukke leven heb je (onbewust) ook een nog een parttime baan als weervrouw
Je checkt meerdere keren per dag Buienradar of Buienalarm en weet daarom als geen ander hoe het weer gaat worden. Ontzettend handig voor de mensen in je omgeving, want die worden altijd op tijd gewaarschuwd.

 

giphy (31)5. Lichaamstaal herken je als geen ander
Bij je paard doe je niet anders, dus getraind in het lezen van lichaamstaal ben je zeker, óók bij mensen.

 

field6. Je bent goed in teamwork
Jij kunt wel iets willen, maar als die ruim 500 kilo onder jou het niet wilt, dan heb je het knap lastig. Daarom heb je geleerd om als een team samen te werken met je paard en dat zie je ook terug in de omgang met mensen.

 

giphy (26)7. Je bent een geboren leider
Een teamplayer ben je zeker, maar je weet ook heel goed hoe je moet leiden. Dat doe je al iedere dag op stal, dus op je werk of school is het een makkie voor je.

 

3rd-Rock-Thighs8. Je hebt getrainde benen en bent soepel in de heupen
Het voordeel hiervan is wel duidelijk, toch? 😉

 

Herken jij jezelf in deze punten? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagrampagina (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *