MUST READ: Ik geef een deken van HV POLO weg!

Update 22/12: De winnaar heeft inmiddels een berichtje ontvangen. Helen Roestenburg: van harte gefeliciteerd!

December = feestmaand en daarom geef ik deze maand allerlei toffe cadeautjes weg! Het begon met de Ariat-jassen in samenwerking met Epplejeck op Instagram, gevolgd door de beschermers van HUSK. Vandaag maak ik het derde cadeautje bekend: een stijlvolle deken van HV POLO.

Er zijn van die paardensportmerken waarvan ik mij heel vereerd voel als ik samen met hen een cadeautje mag weggeven. HV POLO is zo’n merk: ik vind hun spullen altijd prachtig – heel stijlvol en met veel kwaliteit. Ik ben dan ook heel blij dat ik in deze feestmaand iets leuks van dit merk mag geven!

hv polo dekenhv polo deken(Hoodie ‘Hyden’, Rijbroek ‘Laurel’ en HVPL Outdoordeken – allen van HV POLO)

HVPL Outdoordeken
We hebben gekozen voor de waterdichte HVPL Outdoordeken. Deze heb ik zelf ook voor mijn paard, te zien op de foto hierboven. Ik heb de light weight, een 0 grams deken, maar hij is er ook in medium weight (200 grams vulling) en heavy weight (400 gram).

Golvende vorm
Het grootste voordeel van de deken vind ik pasvorm bij de schoft. Deze is een beetje golvend, waardoor de schoft van mijn paard meer vrijheid krijgt. Als jullie Pumps & Paarden al wat vaker lezen, dan weten jullie dat mijn paard overal schuurplekjes van krijgt, dus een goede pasvorm bij de schoft is voor ons écht een must. Deze deken ligt heel fijn bij haar.

Loopsplit
Iets anders opvallends aan de deken is dat de loopsplit aan beide kanten wat meer naar voren is geplaatst. Dit is gedaan om meer bewegingsvrijheid te creëren.

De looks
Deze HVPL Outdoordeken is niet de meest opvallende deken die je ooit gezien zal hebben. Het is een simpele, classy deken in neutrale tinten: donkerblauw, donkerblauw met print (groot logo in het midden), zwart, zwart met print en grijs. Kleuren die altijd goed zijn en bij elk paard mooi staan. Langs de bies zit een reflecterend randje, dat de deken net wat chiquer maakt.

hv polo dekenShiny logo en randje langs de bies

Het logo op de deken vind ik ook heel tof. Die is multi-reflecterend, waardoor die vanuit bepaalde hoeken andere kleuren lijkt te hebben. Zo zit er soms een roze gloed overheen, maar ook een lichtblauwe en witte gloed.

Extra
De deken heeft een dubbele sluiting aan de voorkant, kruissingels, staartflap, bilkoorden en lusjes om nog een afzonderlijk nekgedeelte vast te maken. Verder zit er aan de binnenzijde een klein vakje die bedoeld is om er bijvoorbeeld een dekensensor aan vast te maken.

Al met al een heel prima deken om je paard te beschermen tegen wind en regen!

hv polo dekenDe diverse kleurtjes en uitvoeringen

Zo kun je deze deken winnen:
Stap 1. Like HV POLO op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
Stap 2. Like Pumps & Paarden op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
Stap 3. Laat bij Pumps & Paarden op Facebook/Instagram een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet en welke kleur deken je zou willen winnen. Volgende week kies ik de lucky lady, veel geluk!

You may also like

2 Comments

  1. Graag voor mijn paard Sjimmie ik zoek een deken die ruim zit bij de schoft want de meeste dekens zijn dat niet dus als deze bevalt koop ik ze in het vervolg en maak mooie reclame! 2.05 en kleur blauw dat past bij HV polo en mijn paard!

  2. Hele mooie deken! Ik wil graag meedoen met je winactie via instagram, maar ik zie je berichtje helaas nog niet op instagram staan 🙂

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *