MUST READ: Je kunt nu ook Bucas dekens leasen (+ win een Bucas deken!)

Update 31/1: De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Rianne Jongboom; van harte gefeliciteerd!

Vind je een Bucas deken net iets te veel geld kosten om in één keer uit te geven? Of maakt jouw paard zó snel dekens kapot, dat je bang bent dat je je splinternieuwe, dure Bucas deken al na een week kunt weggooien? Heel begrijpelijk. Ruitersportbedrijf CliqClaq begrijpt dat ook en daarom kun je bij hen dekens leasen. Handig!

 

LijntjeLijn

 

deken leasen bucas cliqclaq

Hoe werkt het?
Bij CliqClaq kun je Bucas dekens leasen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en na drie jaar is de deken helemaal van jou. Ieder jaar wordt de deken opgehaald voor een wasbeurt en om te impregneren. Binnen twee weken wordt de deken weer thuisbezorgd en kun je ‘m schoon in de kast opbergen. Je winterdeken wordt dus in het voorjaar opgehaald en gewassen. Heeft de deken beschadigingen opgelopen? Ook reparaties worden gratis gedaan. En is de deken helemaal total loss, dan krijg je kosteloos een nieuwe.

Je kunt bij CliqClaq kiezen uit drie verschillende pakketten:

 • Basic – €7,95 – je least één deken (zomer of winter gedekt)
 • Extra – €16,95 – je least twee dekens (najaar, winter én voorjaar gedekt)
 • Premium – €23,95 – je least drie dekens (het hele jaar door gedekt)

Wil je graag alleen een winterdeken leasen, dan is het Basic pakket prima. Maar wil je graag het totale pakket voor je paard, dus ook een tussendeken in het voor- en najaar én een vliegendeken voor in de zomer? Dan past het Premium pakket beter. Bij alle pakketten geldt: na drie jaar zijn de dekens van jou en na ieder jaar (dus na het dekenseizoen) krijgen de dekens een gratis wasbeurt (en evt reperatie/vervanging).

 

deken leasen bucas cliqclaq

Mijn eigen lease deken
Ik maak zelf gebruik van het Basic-pakket van CliqClaq. Je least bij dit pakket één deken en ik heb gekozen voor de Power Turnout Light.

Deze deken is waterdicht en is te gebruiken tussen +16 en -10 graden. De grote temperatuurverschillen kan de deken aan omdat er een soort aluminium laagje in de deken zit. Het zilver in de deken reflecteert warmte bij hoge temperaturen, maar zorgt er met lage temperaturen voor dat de warmte onder de deken niet weggaat. Oftewel: geen gewissel meer met dekens! Hij kan de hele winter (en herfst) opblijven en heb daarna in het voorjaar alleen een simpel regendekentje nodig. Als jullie het leuk vinden kan ik over een tijdje wel een uitgebreide review over deze Power Turnout deken schrijven.. 🙂

Wat ik allerfijnste aan het leasen vind: je hoeft niet meer te stressen dat er scheuren in komen en dat ik dan m’n superdure Bucas-deken kan weggooien. Het wordt gewoon kosteloos door CliqClaq gerepareerd. Heel fijn!

 

deken leasen bucas cliqclaq
Zó tof: ik mag één Basic-pakket weggeven! Dat betekent dat de winnaar een gratis Bucas deken krijgt én drie jaar lang gratis service krijgt. De deken wordt dus drie jaar lang ieder jaar gewassen en impregneert (+ eventueel gerepareerd).  Je kunt kiezen uit verschillende dekens: ga net als ik voor de Power Turnout Light, of ga bijvoorbeeld voor de Smartex Extra.

Meedoen? Zo maak je kans:

Stap 1. Like CliqClaq op Facebook – klik hier
Stap 2. Like Pumps & Paarden op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt) – klik hier
Stap 3. Laat bij Pumps & Paarden een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Volgende week kies ik een winnaar (je ontvangt dan persoonlijk een berichtje van me), veel geluk!

 

Welke deken of pakket zouden jullie willen? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

42 Comments

 1. Ik doe zeker mee! Leuk algernatief om de dure dekens te leasen! Voor 7,95 incl wassen en reparaties is niets van te zeggen. Vaak slopen anderen paarden ook je deken inplaats van je eigen paaed wat eeg vervelend kan zijn. Ik doe zeker mee! 😀

 2. Wauw lijkt me geweldig. Alleen wat gebeurd er als de deken midden in het seizoen Total loss is? Sturen ze dan een nieuwe op?

 3. Ik doe mee! Lijkt me erg handig voor mijn jonge paard. Ik zou voor de Bucas Smartex Medium deken gaan.

 4. Oeh wat een leuke actie! ik doe graag mee. Door dat leasen is het een stuk aantrekkelijker om een bucas deken te nemen, zeker als de deken ook gewassen en gerepareerd wordt voor dat geld 🙂

 5. Super leuke actie!! Ik doe zeker mee! Aangezien ik net een nieuw paardje gekocht heb die (zo goed als) niets gewend is, is leasen wel handiger dan ieder jaar een nieuw deken kopen in geval van schade!!

 6. Het lijkt me echt super! Aangezien mijn e pony met een paard staat die alles sloopt:( en dus ook de dekens al verschillende geprobeerd maar… dit jaar zijn er al 3 naar de vuilnisbak zijn verhuisd. Nu hebben we ook een Bucas aangeschaft maar dit is de minst sterke deken van bucas en komen dus ook al kleine scheurtjes in, helaas. Maar dit zou echt een oplossing zijn!!!

  1. En ik zou voor de smartex rain gaan😊

 7. Wat een toffe actie. Ik doe ook mee. Zou ideaal zijn moest ik dit winnen. Mijn schimmel staat de hele winter met deken op. Ook om hem een beetje wit te kunnen houden.

 8. Ik doe zeker mee 😀 het is echt ongeloofelijk moeilijk om een passend deken voor mijn paard vinden, onlangs een van bucas getest van een vriend en die lag echt geweldig, alleen heb ik jammer genoeg niet meteen het budget voor mijn huidige (niet passende) dekens allemaal in 1 seizoen te veranderen, dus deze service zou zeker van pas komen!

 9. Wauw wat een super gave actie !!
  Ik doe heel graag mee want bucas is het enige merk wat echt goed ligt op mijn pony en waar ze geen schuurplekken van krijgt.
  Helaas maakt ze haar bucas dekens nog wel eens een beetje stuk (en heel erg vies; rolt er mee in de sloot of modder 😅🙈) dus dit zou echt een uitkomst zijn!!
  Ik ga heel erg duimen want dit zou zo handig zijn!! 🍀

 10. Ik doe zeker mee! Hoef ik me geen zorgen meer te maken dat dekens maar 1 winter mee gaan omdat zijn groep ruintjes elke deken stuk trekt bij elkaar 😅

 11. Wat een super actie. Ik zou graag de Bucas Power Turnout light willen. Mijn paard zweet altijd erg snel en veel. De Bucas kan op een nat paard lijkt me erg fijn hoef je niet eerst een zweetdeken op. En de deken kan je een lang seizoen gebruiken.

 12. Wat een leuke actie! En wat een goed concept. Ik doe mee en zou graag de bucas power turnout light winnen.

 13. Ik doe mee! En zou graag dezelfde deken als jou willen leasen voor mijn merrie. Ze heeft het snel warm dus met deze deken hoef ik niet te blijven wisselen.

 14. Wat een super toffe actie is dit!
  Mijn lieve Fries heeft ook de neiging om dekens uit te testen (en de meeste overleven dit niet helaas)
  Heb nu één Bucas deken die het vrij goed volhoud en voor de verandering goed ligt op haar.
  De Power Turnout Light van Bucas zou een perfecte aanvulling zijn! Helaas even geen budget voor (en voorlopig ook nog niet..)
  Wie weet heb ik een keer geluk en kan ik mijn meisje op deze manier alsnog het beste bieden

 15. Hele gave actie! Wij doen graag mee, we hebben zelf ook al verschillende dekens van Horseware. Sinds een half jaar een nieuwe pony erbij die groter is dus moeten ook een nieuwe deken. Ook wij zouden de power Turnhout light willen proberen. Lijkt ons de ideale deken voor onze knappe Independent! 😊🍀

 16. Lijkt mij te gek om het pakket te winnen. Als dat bevalt neem ik graag nog een pakket af voor mijn andere paard. Ik ga duimen.

 17. Oh ik wil ook meedoen. Sinds kort heb ik mn twee paardjes bij elkaar staan uit nood. Kost me al mn centen, maar heb het ervoor over. Maar een bucad voor beiden is een grote wens. Nu staat de ene al onder de smartex extra en de andere onder de mega fijne staldeken in stal. Maar het zou zo fijn zijn als ze allebei onder een bucasje staan🎁

 18. Wat een leuke actie!! 🙌🏻
  Sinds begin december staat mij toppertje Kryptonite (Florenico x Krack C) van 2,5 jaar op stal en het zou super goed van pas komen als ik de Smartex Rain deken win, maat 205🍀 Zo nooit geen zweetdeken meer nodig straks als hij beleerd is 😃👍🏻

 19. Ik doe mee voor mijn PRE schimmel Duque. Het is een schat, maar is eveneens zo’n varken… Dekens schoon houden is een hel, hij gebruikt zijn mest als hoofdkussen en als matras, met mestvlekken als gevolg. En hij is ZEER speels, dus alles wat binnen zijn rijkwijte ligt is speelgoed. Hij heeft ooit een coolboot en de coldpack die erin stak aan stukken gescheurd. Ee hebben nog iets kunnen recupereren en nu heeft de pony een coolboot… Dus dure spullen krijgt hij niet of deze worden ver weg buiten zijn zicht opgeborgen. 🙄

 20. Wauw wat een gaaf alternatief! Helaas zelf nog geen bucas deken juist vanwege de prijs dus toch maar eens naar kijken! Winnen zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!😍

 21. Ik doe ook zeker mee, ik ben een groot fan van Bucas dekens!

 22. Super Actie. Alleen de bucas dekens passen perfect bij onze D-pony met brede schouders maar ze zijn inderdaad wel duur in aanschaf zou geweldig zijn om dit pakket te winnen 😀

 23. Wat een leuke actie. Ik zou dan voor het hele jaar. Daarmee ervaring opdoen met die. Dekens, zodat je zelf hierin een goede keuze kunt maken.
  Denk dan aan de zwaardere Smartex turnhout, maar zou daarin graag geadviseerd worden. Mn ook een vliegendeken voor de zomer, die blijven toch altijd kwetsbaar.

 24. Hier in de kudde hebben we paar goede slopers zitten die me deken elkeer slopen.
  Zal dan graag deze willen winnen en dan de ervaringen veder delen met de servies van deze deken bij u als bedrijf.

 25. Oeeeee die zou ik heel graag winnen…❤️

 26. Ik doe heel graag mee. Met 2 ruinen die 24/7 buiten staan maar wel ‘in de sport’ lopen is een goede deken echt onontbeerlijk.

 27. Wat een topactie! Ik zou gaan voor de zelfde deken die jij gebruikt, de Power Turnout, mijn merrie draagt maat 6.3.

 28. Super Handig! Als dit bevalt zou ik er zeker meer dekens leasen 🙂 Als ik win zou ik voor de Smartex Rain gaan, want het voorjaar komt eraan!

 29. Wow super gave actie. Ik heb er al zovaak naar gekeken, omdat de dekens die speciale zilverlaag hebben en het dus zoveel scheelt in dekens wisselen. Alleen vraag ik mij steeds af of het paard het kan verdragen. Ik heb eentje die nu altijd dekens heeft met een halve hals, omdat ze anders heel snel drukplekken krijgt op haar schoft. Daarom nooit gekocht omdat het dan een hele investering is, maar met zo’n actie durf ik het wel aan en mocht het niet goedkomen staat er volgend jaar een jonge dame te trappelen die voorzien kan worden van deze mooie deken.

 30. Super gave actie. Power Turnout zou ik graag willen. Mijn paarden staan 24/7 buiten vanwege een stofallergie. Doordat ze 24 7 buiten staan ben ik altijd enorm veel dekens aan het wisselen.
  De bucas power Turnout lijkt mij enorm geschikt.

 31. Goh, wat een goed idee! Ik wil graag de Power Turnout Light deken, maar inderdaad, de prijs houdt me tegen, dus dit zou ideaal zijn! Lijkt me erg leuk om dit te winnen!

 32. Toffe actie handige mooie goede dekens wat wil je nog meer? Kom maar op !

 33. Ik doe mee voor mijn lieve verzorgpaard Paulus!
  Wat een super leuke actie! Bucas dekens zijn mijn favoriet alleen helaas toch aan de dure kant. Dit pakket is een super alternatief en inclusief wassen en reparatie is helemaal fantastisch voor 7,95 per maand!

 34. Ik doe mee voor mijn pony Rocky. Een bucas smartex rain zou geweldig zijn om te mogen winnen.

 35. Ik doe mee! Echt een uitkomst dit😍 nooit meer problemen met je deken, super handig!

 36. Ik doe mee👍🏼 Wat een goed idee en super handig!

 37. Wat een super gave actie!😍 Mijn paard is absoluut geen sloper, maar de prijs hield me altijd tegen. Dit zou ideaal zijn, zeker omdat het wassen en impregneren erbij zit! Ik ga heel erg hopen!🍀

 38. Wauw wat een mooie actie, ik doe graag mee !!

 39. Ik doe heel graag mee!🎉 helaas heeft mijn paard alweer een kapotte deken en is dus weer toe aan een nieuwe.😭 Dit zou dus een ideale oplossing zijn😍

 40. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve bijrijdpaardje❤️
  Zat al langere tijd te kijken naar een Bucas deken, alleen kost dat wel wat…🙄
  De Power Turnout Light deken lijkt mij ideaal, omdat je hem naast de koudere temperaturen ook op kunt houden als het wat warmer wordt! 😊

 41. Wat een goede actie en wat een fijn service van cliqclaq. Ik doe graag mee met de actie.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *