MUSTHAVE: Chique hoofdstel met anatomisch gevormde neusriem & kopstuk

Yes, het is weer vrijdag en dat betekent: een VIP-giveaway! Iedere vrijdag verloot ik onder alle VIP’s een leuk cadeau. Deze week is dat een súper chique hoofdstel, namelijk het nieuwste hoofdstel van Premiera: de Verona!

hypostore premieraZwart & zwart met wit onderlegd

Hoofdstel Verona
Dit nieuwste hoofdstel van Premiera heeft een anatomisch gevormde neusriem en kopstuk. Ik ben zelf echt groot fan van dit soort neusriemen. Het zit vaak veel mooier en sluit beter aan dan rechte neusriemen. De bakstukken zijn voorzien van elastieken, zodat het bit een extra stabiele ligging heeft. Ook is het hoofdstel super zacht onderlegd. Heerlijk comfy voor je paard dus!

Qua looks scoort ie ook punten: het hoofdstel heeft een lakneusriem en een frontriem met ronde glittersteentjes.  De sluiting van de keelriem zit onder het hoofd, zodat de zijkant er wat netter en strakker uit ziet. Het hoofdstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren(combinaties): zwart, bruin, zwart met wit onderlegd en bruin met wit onderlegd. En in verschillende maten: pony, cob en full.

Het hoofdstel wordt geleverd met webband teugels en een hoofdsteltas met magneetsluiting. Luxe! Meer weten? Het hoofdstel kun je shoppen bij HypoStore, klik hier!

hypostore premieraBruin & bruin met wit onderlegd

VIP-giveaway
Het Verona hoofdstel shop je voor €119,95, maar ik geef er vandaag eentje cadeau aan een VIP-member! De lucky lady mag zelf kiezen welke kleur (en maat) ze het hoofdstel wilt ontvangen.

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier)
2. Volg HypoStore op Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier)
3. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) een reactie achter waarin je laat weten dat je graag meedoet én laat weten welke kleur jij het tofst vindt.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

eco hippique duurzame rijkleding

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *