MUSTHAVE: Fashionable ‘H van Horses’ riemen (nu te bestellen!)

 

Balle kleuren2

Toen ik deze riemen tegenkwam, dacht ik gelijk: “Die moet ik hebben!” Ik vind ze zó leuk! Ze maken iedere outfit net iets mooier en doordat ze in meerdere kleurtjes verkrijgbaar zijn, kun je lekker variëren. En goed nieuws: je kunt ze bestellen via Pumps & Paarden voor €19,95! I like!

l

text1Bzwart2

text3Blauw2

text2Boranje2

text5Bruin2

Beschikbare kleuren
Zoals je hierboven kunt zien, zijn de riemen in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, oranje, blauw en bruin. Ze zijn gemaakt van leer en de gesp is zilverkleurig.

Beschikbare maten
De riemen zijn verkrijgbaar in drie maten: maat 105, maat 110 en maat 115. Bij iedere riem worden de gaatjes met de hand geschoten, dus hierdoor kan het binnen één maat alsnog een (halve) centimeter verschillen. Deze verschillen zijn echter wel heel klein. Het handigst is als je thuis een andere riem opmeet en zo in onderstaand overzicht afleest welke maat je nodig hebt.

  • Maat 105: Van de sluiting tot het kortste gaatje is tussen 81 cm en 82,5 cm. Van de sluiting tot het langste gaatje is tussen 91 cm en 92,5. De riem is in totaal 105 cm lang.
  • Maat 110: Van de sluiting tot het kortste gaatje is tussen 86 cm en 88 cm. Van de sluiting tot het langste gaatje is tussen 97 cm en 98,5 cm. De riem is in totaal 110 cm lang.
  • Maat 115: Van de sluiting tot het kortste gaatje is tussen 90 cm en 91,5 cm. Van de sluiting tot het langste gaatje is tussen 100 cm en 101,5 cm. De riem is in totaal 115 cm lang.

Zit jouw maat er niet tussen? Met een tang kun je gemakkelijk gaatjes erbij maken en zo de riem op jouw maat maken.

Update 22 augustus: Kleur oranje in maat 110 is inmiddels uitverkocht! Wil je ‘m toch graag bestellen? Stuur dan even een mailtje naar info@pumpsenpaarden.nl

l

Verkoopprijs & bestellen
De riemen kosten €19,95, De verzendkosten zijn voor de koper en bedragen €6,95. De verzendkosten naar België liggen iets hoger, namelijk €13. Betalen doe je vooraf, door middel van een directe bankoverschrijving. Zodra je onderstaand bestelformulier hebt ingevuld, stuur ik je de factuur toe. Deze dien je binnen 48 uur te verwerken. Zodra ik je betaling binnen heb, gaat je bestelling op de post!

Wil je graag een riem bestellen? Vul hieronder het bestelformulier in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vinden jullie de riemen ook zo leuk? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

You may also like

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *