NIEUW IN MIJN KAST: Leren laarzen die je (bijna) niet hoeft in te lopen

Aahhh ik heb zo’n gaaf, nieuw item in m’n zadelkast staan; namelijk deze bruine rijlaarzen van Ariat! In dit artikel vertel ik je er meer over en laat ik zien waarom ze zo fijn zijn!
 
l

 

Ariat rijlaarzen

Ariat rijlaarzen

 

Hoe geweldig passen mijn nieuwe rijlaarzen bij het springzadel van Fuji, mijn tijdelijke bijrijdpaard?! De perfecte kleurenmatch! Misschien moet ik zelf ook maar zo’n zadel kopen… 😉

 

Challenge Contour Tall Boots van Ariat
Het is een mondvol, maar zo heten deze laarzen dus. Ze zijn handgemaakt van Engels leer, hebben aan de binnenkant een rits en aan de voorkant veters van elastiek. Deze laars is verkrijgbaar in cognac (de kleur op bovenstaande foto’s) en zwart.

 

Een tweede huid
Het fijne van deze laarzen is dat ze heel zacht zijn. Het is niet van dat harde leer dat zo ‘recht’ blijft staan en heel stroef aanvoelt als je je voet buigt bijvoorbeeld. Dat soorten laarzen zijn een hel om in te lopen/rijden! Deze laarzen zijn juist heel zacht en vormen zich heel makkelijk om je been en voet. Het voelt als het ware als een tweede huid en ik hoefde deze leren laarzen dan ook amper in te lopen. Ze zitten zo fijn! Absoluut een aanrader voor iedereen die comfortabele én chique leren laarzen wilt!
Meer info over deze laarzen? Klik hier voor de website van Ariat!

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe laarzen? En wat zijn jullie bevindingen met de laarzen van Ariat? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

 

You may also like

1 Comment

  1. Leuke larzen zeg ! Wat voor zadel is het ?

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *