NIEUW IN M’N ZADELKAST: Zelf ontworpen oornetje (met geluiddempende oortjes) + WINACTIE!

Update 14/9: De winnaar is inmiddels bekend! Estelle Roelofs, van harte gefeliciteerd!

Met al die setjes/outfit-artikelen op Pumps & Paarden zou je het misschien niet zeggen, maar mijn eigen zadelkast is dus helemaal niet zo vol. Vooral nu ik een paard met een heel gevoelig huidje heb, zet ik kwaliteit ver boven kwantiteit. Goede basis items die lang mee gaan: perfect zittende peesbeschermers van LeMieux, deken van Bucas, leren halster van Hypostore en slechts 2 zadeldekjes, gemaakt van een zachte stof.

Ik mistte nog wel één ander “basis” item dat altijd handig is om in je kast te hebben: een mooi, chique oornetje met geluiddempende oortjes. Handig voor als we op vreemd terrein rijden, met mijn soms kijkerige merrie. Daarom was ik dan ook heel enthousiast toen ik benaderd werd door Whitney van ArtiZano Selection. Ik mocht zelf een oornetje “ontwerpen“!

 

LijntjeLijn

 

2B

1B

4B

3B

 

Zelf een oornetje ontwerpen
ArtiZano Selection is het bedrijf van Whitney. Ik vind vrouwelijke ondernemers die een eigen bedrijf opzetten sowieso al heel cool, dus uiteraard nam ik haar uitnodiging heel graag aan. Whitney verkoopt oornetjes die ze zelf met de hand maakt en enkele andere (wedstrijd)accessoires, zoals knotbandjes en oorbellen. Je kunt bij haar enkele standaard modellen/kleuren oornetjes kopen, maar je kunt ook helemaal zelf een oornetje ontwerpen. Zelf de kleuren kiezen, het model, de randjes, steentjes of geen steentjes et cetera. Heel handig als je qua kleuren een specifiek oornetje zoekt, of als je een oornetje zoekt die perfect past bij je favoriete zadeldekje.

Je kunt kiezen uit:

> 5 verschillende modellen (U-model, lang model tot de neusriem, etc)
> 48 ‘gewone’ kleuren
> 11 glitterkleuren
> 22 soorten steentjes
> 26 soorten randen
> Normale (elastische) of geluiddempende oortjes

Keuze zat dus! Ik koos voor simpel zwart als hoofdkleur (zodat het altijd bij m’n rij-outfit past), een bruine rand (dat matcht bij de vacht van mijn paard haha!), en een mooi randje met steentjes (zodat het net effe wat chiquer wordt). Daarnaast koos ik voor geluiddempende oortjes. Ik ben er ontzettend blij mee, het netje is prachtig in elkaar gezet – zó mooi gedaan door Whitney! Voor mij is dit absoluut een mooie aanwinst en ook zeker een aanrader.

De prijzen starten vanaf €30 en voor een zelf ontworpen en handgemaakt oornetje vind ik dat een heel nette prijs. Meer info vind je op de website van ArtiZano Selection – klik hier.

 

WINACTIE | Win en ontwerp je eigen oornetje!
Jaaaaa helemaal leuk: van Whitney mag ik ook oornetje weggeven aan één van jullie. Hebben? Volg dan onderstaande stappen. De winnaar wordt volgende week gekozen en ontvangt dan een persoonlijk berichtje. Veel geluk meiden! X

Facebook: like Pumps & Paarden (klik hier) en like ArtiZano Selection (klik hier), en laat op mijn Facebookpagina even een reactie achter dat je meedoet.

en/of

Instagram: volg Pumps & Paarden (klik hier) en volg ArtiZano Selection (klik hier), en laat op mijn Instagrampagina even een reactie achter dat je meedoet.

You may also like

20 Comments

 1. Ik doe mee met de winactie

 2. Ik doe mee

 3. Ik doe mee

 4. Ik doe mee! @kwpn_trigger

 5. Ik doe mee ik wil graag iets met blauw en
  zilver en dan zilveren diamantje of rood met zilver en dan zilveren diamantje (mag ookg goud zijn).Of een oranje met de vlag kleuren door elkaar als randje en dan zilveren diamantjes nanouche_toppie_lover

 6. Ik doe heeeeeel graag mee. Eindelijk een mooi en chique oornetje met geluiddempende oren. 👍🏻

 7. Superleuk!

 8. Ik doe mee! Super mooi en chique oornetje 😍

 9. Ik doe mee super gaaf om een eigen oornetje te maken 😍😍😍😍

 10. Ik doe mee op instagram!! @high_five_the_mare

 11. Ik doe mee, zowel op instagram als op facebook ☘️

 12. Ik doe heel graag mee !

 13. I’m in! ❤️🍀🦄

 14. Ik doe mee!

 15. Ik doe ook mee ! Super leuke winactie !

 16. Ik doe mee! Superleuk nu we sinds kort meerijden in de Subtop kunnen we extra schitteren!

 17. Ik doe mee super leuk😍

 18. Ik doe mee super leuk

 19. Ik doe mee

 20. ik doe mee aan de winactie op instagram!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *