OP STAL BIJ: Vai Bruntink & Sjak Laarakkers

* Dit artikel is geschreven door Pumps & Paarden huisfotografe Lysanne Eijlander

Een paar weken geleden ging ik op bezoek bij Vai Bruntink en Sjak Laarakkers, die samen Stal Laarakkers runnen. Ik kom hier zelf altijd met ontzettend veel plezier, ook om met de paarden te trainen. De eerste gedachte die in mij opkwam toen ik hier voor het eerst op bezoek was? Wát een prachtige accommodatie! Of zoals een vriendin van mij zei: de spuitplaats hier is nog mooier dan mijn eigen badkamer thuis! Deze stal heeft werkelijk alles; van grote weilanden tot prachtige rijbanen.

Wat doet Stal Laarakkers allemaal?
Vai vertelt: “In 2012 ben ik samen met Sjak gestart op deze prachtige locatie van familie Hoogeslag. Stal Laarakkers is de enorm gegroeid de laatste jaren en we zijn dan ook heel tevreden over hoe ons bedrijf zich heeft ontwikkeld.

We houden ons bezig met de africhting van dressuurpaarden van jong tot oud. Daarnaast geven we ook les en clinics, waarvoor we zelfs een aantal keer per jaar naar Dubai afreizen. We hebben een vast team om ons heen waarmee we alle dagelijkse werkzaamheden verrichten. Dat is ontzettend fijn!

Ook hebben we een fijne samenwerking met grotere klanten als Stal 104 en Stoeterij Sprengendal, en kunnen we meerdere hengstenhouders tot onze vaste klantenkring rekenen. De drijfveer achter onze stal? Onze sportieve ambitie! We hopen dan ook om in de toekomst een gezond bedrijf te behouden en daarnaast een aantal Grand Prix paarden op te leiden.”

Kijk mee naar de prachtige stal van Vai Bruntink & Sjak Laarakkers:

vai10

vai11

vai8

vai9

vai1

vai4

vai5

vai3

vai6

vai13

vai7

vai12

vai2

De website van Stal Laarakkers vind je hier.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *