PHOTO DIARY: Achter de schermen bij PK International

Marieke de Heul

PK International Sportswear geeft deze maand een exclusief kijkje achter de schermen.

Het merk is opgericht in 2000 en heeft twee keer per jaar een collectie met jassen, sweaters, t-shirts, polo’s, rijbroeken, sokken en accessoires. Daarnaast is PK leverancier van de KNHS team kledinglijn.

Benieuwd hoe het turbulente, maar super leuke leven van oprichtster Marieke de Heul eruit ziet? Bekijk snel het fotodagboek!

 

 

 

Dagboek 1 - NDe nieuwe zomercollectie is inmiddels verkrijgbaar in de betere ruitersportzaken. Hebben jullie Emmelie en Bobbie al gespot in de winkels? Wij vinden de displays in ieder geval geweldig!

Dagboek 2 - NOp het hoofdkantoor van PK wordt de laatste finishing touch gedaan aan de fitting van de broeken van de wintercollectie 2015/2016.

Dagboek 3 - NOnder het genot van een kopje thee en paaseitjes de productfoto’s van de wintercollectie 2015/2016 uitzoeken!

 

Dagboek 4
Wauuww 3329 likes! We plaatsen regelmatig leuke updates, foto’s, nieuwtjes, en sneak previews van nieuwe collecties.

Dagboek 5 - NVrijdagochtend was het genieten op Indoor Brabant. PK amazone Kirsten Beckers samen met Broere Westpoint aan de start tijdens de Grand Prix!

Dagboek 6 - NVoor de verkoop van de nieuwe wintercollectie 2015/2016 bezoeken wij zelf onze klanten in Frankrijk. Bonjour Paris!!

Dagboek 7 - NAls we dan toch in Parijs zijn, gaan we gelijk opzoek naar nieuwe trends. Shoppen in Galeries Lafayette!

Dagboek 8 - NDe nieuwe kleuren voor de zomercollectie 2016 zijn uitgekozen: Candy Pink, Purple Flower, Blazing Orange en French Blue! Wat vinden jullie ervan?

Dagboek 9 - NDe drukke werkweek sluiten we af met een ontspannen ritje te paard!

Vergeet ons niet te liken op Facebook (klik hier) en tot de volgende keer, see you in PK!!

Liefs,

Het PK-team

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *