PHOTO DIARY: De week van Jill Huijbregts

Jill Huijbregts is slechts 21 jaar oud en nu al ontzettend succesvol. De dressuuramazone start momenteel in de U25 met haar paard Zamacho en speciaal voor Pumps & Paarden houdt ze een fotodagboek van haar leven bij.

De afgelopen weken had ze onder andere een training bij bondscoach Wim Ernes, een training bij Grand Prix-jurylid Karin Retera én natuurlijk Indoor Brabant.

1Maandagochtend lekker buiten spelen. Na een uurtje is de pret helaas voorbij want we moeten vroeg vertrekken naar Ermelo voor de kadertraining van Wim Ernes.

2Na een flinke poets- en wasbeurt lijkt hij weer op een sportpaard en kunnen we vertrekken naar Ermelo!

3Super lekker getraind bij bondscoach Wim Ernes! We hebben vandaag vooral proefgericht getraind met oog op Indoor Brabant aankomende zaterdag.

4Mijn hondje Bibi wordt op dinsdag door mij voorzien van een fris kapsel, het is warm buiten!

5Grauw weer op woensdag als ik onderweg ben naar school. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden op de Fontys in Eindhoven. Ik studeer Kind en Educatie in Tilburg en momenteel volg ik de minor ‘Engels in het basisonderwijs’ in Eindhoven.

7Als ik thuiskom staat er een training met mijn trainster Karin Retera op het programma. Karin is onder andere internationaal (en in Nederland grand prix) jurylid. Met haar train ik ook proefgericht, maar nemen we ook nog wat kleine technische dingetjes door.

8Tussendoor nog even gezellig naar het Drunens Ruiterhuis voor de laatste spulletjes voor Indoor Brabant. Deze prachtige laarzen wilde ik jullie niet onthouden: hebben!!

9Op donderdag is het heerlijk weer. De paardjes genieten van het zonnetje in de wei en doen nog een mooie synchroon-plas als wij ze komen halen, haha!

10Donderdagavond ga ik nog even naar de mediatheek, daarna gaan mijn ouders, mijn vriend en ik gezellig eten bij het nieuwe Vapiano restaurant in Tilburg. Enthousiast personeel en lekker eten!

Onderweg naar huis vanuit Eindhoven op vrijdag: weekend!!

3Macho is getraind en in bad geweest. Wij zijn klaar voor morgen!!

10Vroeg opstaan op zaterdag: op naar de Brabanthallen! Macho is ingepakt in zijn Zorro-pak. Zo blijven zijn knotjes mooi en komt er geen stof of zaagsel in.

11Om 10 uur mogen we even baanverkennen. Macho voelt fit aan en heeft er zin in.

14Showtime! Zamacho zet zijn beste beentje voor en we rijden een foutloze proef… (foto: GOMES Media)

2En dat wordt beloond! Met 71.6% winnen we de U25 rubriek op Indoor Brabant! Wat ben ik trots op Zamacho!!

16Op zondag mag macho lekker spelen in de wei en daarna uitrusten in zijn stalletje! Ik ga namelijk met mijn jonge paard, Enzos, op wedstrijd.

12Hoogte- en dieptepunten liggen erg dicht bij elkaar als je met dieren werkt. Enzos was ontzettend bang waardoor we helaas niet tot een goede proef en score konden komen. Volgende keer beter!

13Deze week ben ik bezig met het opnemen van mijn nieuwe kür op muziek voor de U25. Ik hoop deze kür voor het eerst te kunnen rijden tijdens de internationale wedstrijd in Zeeland over een maand! Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs,
Jill

You may also like

1 Comment

  1. dag jill, wat leuk om zo eens wat meer te lezen over jullie geweldige avontuur. ik zie veel gelijkenissen in hem met atreyu (zijn zoon). al zal zamacho wel wat groter zijn denk ik. grappig om te zien dat ze dezelfde hoeven hebben voor, een stijle en een iets platte. en zijn blikken, die herken ik 😉
    was zamacho toen hij jong was ook een behoorlijk heethoofd? zo ineens uit het niets? vind het heel jammer dat atreyu super lastig is op de trailer, ik zou ook heel graag op wedstrijd gaan. we trainen nu op M niveau.
    heel veel succes met jullie nieuwe kúr. ik blijf jullie volgen ;-))
    groetjes vroni tempelaars

  2. Wat een leuk dagboek….succes met de nieuwe kur… die wordt vast fantastisch….

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *