PHOTO REPORT: Danielle van Mierlo naar Glock


Danielle van Mierlo
vertrok 25 mei naar het Glock Horse Performence Center in Oostenrijk. Dit is voor haar het derde jaar dat ze mag rijden tijdens CDI Villach, maar dit jaar is het extra speciaal: ze mag haar eerste internationale wedstrijd op Senioren niveau rijden! Met Azzurro neemt ze deel aan de 3 sterren Grand Prix en met Ucento de 4 sterren Grand Prix.

Speciaal voor Pumps & Paarden hield ze een fotodagboekje bij van dit bijzondere event. Lees snel verder!

1Voordat we weggaan is het nog even een druk weekend; zaterdag heel de dag een clinic geven en zondag rijd ik de Zuid-Holland CHIO Cup met mijn paard Dayano.

a2Links: Ucento en Azzurro krijgen een gezondheidscertificaat van de NVWA om mee te mogen naar  het buitenland. Gelukkig is alles goed en zijn ze gezond.

Rechts: Mijn hondje Charlie heeft tijdens het inpakken al door wat er aan de hand is en verliest me geen minuut uit het oog!

a3De hele reis naar het Glock Horse Performance Center in Oostenrijk duurt, als alles meezit, rond de 15 uur. Dit jaar hebben we besloten om te overnachten in München. Dit is een vast adres om te overnachten voor veel Nederlanders en het bevalt erg goed. Na 10 uur rijden zijn we hier aangekomen en kunnen we morgen de laatste uurtjes door de bergen uitgerust doorrijden!

a4Links: Na 5 uur komen we aan op het Glock Horse Performence Center!

Rechts: We hebben super fijne boxen, volgens ons de fijnste boxen van stal! Twee rustig gelegen stallen met buitenluik, veel ruimte voor onze spullen en bij de ingang van de stal, dus de paarden hebben heel de dag heerlijke aandacht van de bewaking! De bewakers zijn helemaal dol op Azzurro en Ucento!

12
a5Zoals je op de bovenste foto kan zien, is het thema Venetië. Alles ziet er zo geweldig uit! Op de foto rechts sta ik voor het eerst op de rode loper. Dat eerste moment dat je met je paard daar loopt is altijd wel even speciaal!

a6Ik had twee vriendinnen gevraagd om te groomen en die zijn woensdag met het vliegtuig aangekomen. Ze willen mij heel de week fijn helpen. Eerdere wedstrijden wilde ik alles graag zelf doen, maar ik ben een stuk uitgeruster als er veel werk uit handen genomen wordt. En het is natuurlijk ook extra gezellig!

Je kan hier namelijk heel de dag genieten van super deluxe eten en drinken en in de avonden zijn er optredens van bekende artiesten. De eerste avond treed Nicole Scherzinger op en doet Andrew Lloyd Webber een speech. Daarna gaan we nog gezellig even door met feesten! Super gezellig!

16De eerste proef met Ucento in de 4 sterren Grand Prix gaat super! In deze rubriek rijden er een aantal grote namen mee en voor mij is het nog onzeker hoe mijn proeven internationaal beoordeeld worden. Ik moet als eerste de ring in en ondanks een paar kleine rommeltjes ben ik tevreden. Eerst nog een beetje onzeker; maar zodra ik mijn score hoorde was dit gelijk over; dik 68% !!

Na de eerste pauze sta ik nog op de 1e plaats, maar dan wordt het nog even spannend. Uiteindelijk komt Edward Gal met Glocks Voice en Katja Gevers met Thrillers ervoor. Een 3e plaats achter Edward Gal en Katja Gevers is voor mij echt GEWELDIG!

a7Links: Alsof mijn dag nog niet geweldig genoeg is, komt ’s avonds Mariah Carey optreden!

Rechts: Vandaag is het zaterdag en ga ik lekker trainen. Allebei de paarden lopen weer fijn en zijn ze nog steeds goed fit. Op deze foto staat stoere Azzurro.

’s Middags kunnen allemaal lekker even uitrusten. Deze wedstrijd staat erom bekend dat je tot over je oren in de watten wordt gelegd. Tussen de wedstrijden en trainingen door geniet ik dan ook van heerlijke massages en al het lekkere eten en drinken!

a8En waauuww niemand minder dan Robbie Williams treedt op, hij geeft een super goed optreden, ik ben gelijk fan! Op de linkerfoto staat acteur Jason Statham, die te gast was bij de familie Glock. Heel leuk om te zien allemaal!

Alle avonden hebben we met veel Nederlanders na de optredens nog lekker gedanst en de feestjes doorgezet. Rechts sta ik op de foto met mijn lieve vriendinnen Karin en Isabel. Zo leuk dat ze erbij zijn!!

25
23
30
24Zondag is het tijd voor de kür op muziek met Ucento! Ook al zijn we beide wat vermoeider, het voelt wel erg goed op. Ik was zenuwachtig omdat Ucento soms erg gespannen kan reageren op de muziek. Ook is het vandaag erg druk met publiek, waardoor het allemaal iets rumoeriger is.

Ik voel rond de ring dat Ucento geconcentreerd genoeg is en ik kan mijn kur rijden zoals ik wil. Ook in deze proef nog wat kleine rommeltjes, maar alle onderdelen passen precies op de muziek. Dat is echt genieten om zo te rijden! Met een verschil van 0.400% word ik nipt 4e achter Valentina Truppa. Heel even een gevoel van teleurstelling dat ik net geen 3e ben geworden. Maar een 4e plaats; het had niet mooier kunnen zijn!

a9Links: De terugreis rijden we in 1 keer, zonder overnachting. Bij thuiskomst staat het huis vol met bloemen van mijn vriend en opa en oma omdat ze zo trots zijn! Super lief!

Rechts: Even lekker bijkomen en dan zetten we de paarden nog even lekker in de wei. Dat hebben ze wel verdiend!

Het was een geweldig, ik zou deze week wel 100 keer over willen doen!
Liefs,
Danielle

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *