RIDING OUTFIT OF THE DAY: Classy donkerblauw met mijn nieuwe lievelings rijbroek

Oh meiden, ik heb een nieuwe lievelings rij-outfit! Met een lievelings rijbroek en een lievelings shirt. Het zit allemaal zó lekker en het staat nog helemaal chique de friemel ook. Ik laat het in deze blog aan jullie zien!

 

LijntjeLijn

 

KK

KK2

 

Rijbroek
Vanaf de eerste dag dat ik deze rijbroek aantrok, is dit mijn favoriet! Hij zit ontzettend zacht en is heel stretchy, waardoor je er heel makkelijk en vrij in kunt bewegen. Vaak kan de naad die bij je knie loopt (de naad van het zitvlak) een beetje schuren, maar daar heb ik bij deze rijbroek dus geen last van.

Ook qua looks is deze rijbroek helemaal mijn smaak. Het heeft een stoere denim-look en om het wat chiquer te maken, heeft het op de voor- en achterzakken kleine bling bling steentjes. Subtiel genoeg om niet als een glitterbal rond te lopen, maar wel om net dat beetje ‘extra’ aan de rijbroek te geven.

Deze rijbroek heeft een siliconen zitvlak. Bij sommige rijbroeken vind ik dat geweldig, maar bij sommige ook verschrikkelijk. Soms is de siliconen print zo groot/grof dat je muurvast zit in je zadel, waardoor je niet fijn met de bewegingen van je paard kunt meegaan. Gelukkig kon ik met een gerust hart ademhalen, want bij deze rijbroek is dat niet het geval. Zoals je misschien op de detailfoto hieronder kunt zien, zijn de siliconen streepjes namelijk heel erg klein en zitten ze vrij ver uit elkaar. Daardoor geeft het wel wat grip, maar zit je niet muurvast.
La Valencio €82,46 – klik hier om ‘m te shoppen

 

broeks2

 

Polo
Als top draag ik deze donkerblauwe polo die qua kleur mooi matcht met m’n rijbroek. Ik droeg voorheen eigenlijk nooit polo’s en ik had er hiervoor dan ook maar eentje in mijn kast hangen (en die is jaren oud, kostte €9,95 en was van de H&M…). Maar ik ga daar echt verandering in brengen, want ze zitten super lekker én je ziet er direct heel deftig uit. 😉
La Valencio €29,96 – klik hier om ‘m te shoppen

 

Rijlaarzen
Ook draag ik op bovenstaande foto’s mijn nieuwe rijlaarzen van Ariat (ZO. BLIJ. MEE.) Nu kan ik daar een heel verhaal over typen, maar dat heb ik een paar dagen geleden al gedaan in een aparte review. Die kun je *hier* teruglezen! In diezelfde review geef ik overigens ook één paar van deze rijlaarzen weg, dus neem zeker even een kijkje als je dat nog niet gedaan hebt. 🙂
Ariat €299,95 – klik hier om ze te shoppen

 

broeks3

 

Riem
Deze bling bling riem matcht mooi met de strass steentjes op de broek, dus die mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze outfit. Ik heb de riem al best een lange tijd (ik verkoop de riemen zelf via mijn webshopje), maar het is nog altijd een favoriet van me. De glimmertjes zijn zo mooi!
Pumps & Paarden €24,95 – klik hier om ‘m te shoppen

 

Kleine tip: houd mijn Instagram komende week in de gaten, want er bestaat een kansje dat ik een zelfde outfit ga verloten onder mijn volgers… 🙂


Hoe ziet jullie favoriete rij-outfit eruit? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *