SHOPGUIDE: 7 outdoorlaarzen onder €100 die je voeten warm en droog houden

Als ik iets verschrikkelijk vind, dan is dat wel koude (en natte!) voeten op stal. Brrr, je kan dan echt niet warm blijven. Daarom draag ik altijd graag goede outdoorlaarzen die warm én waterdicht zijn. In dit artikel zet ik er 7 op een rij die allemaal onder de €100 kosten, zodat je nog een beetje lief voor je portemonnee bent. Kijk mee en doe vooral mee aan de VIP-giveaway!

outdoorlaarzen

1. Epplejeck Upsigo – klik hier
2. Epplejeck Asper – klik hier
3. Epplejeck Irma – klik hier
4. Epplejeck Ontario – klik hier
5. HKM Davos – klik hier
6. Horka Greenwich – klik hier
7. Epplejeck Wobyn – klik hier

VIP-giveaway
Yesss zoals jullie hierboven al konden zien, ga ik de Epplejeck Asper laarzen of de Epplejeck Wobyn laarzen verloten onder alle VIP-leden! De winnaar mag dus zelf kiezen of ze liever de Asper of de Wobyn wilt ontvangen. Wil je meedoen aan deze giveaway, dan is het belangrijk dat je een VIP bent. Klik hier om je in te schrijven.

Zo maak je kans:
1. Je moet ingeschreven staan als VIP (klik hier)
2. Laat op mijn Facebook (klik hier) en/of Instagram (klik hier) even een reactie achter waarin je laat weten welke van de twee laarzen (de Asper of de Wobyn) je het leukst vindt.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar in de VIP-nieuwsbrief (e-mail) bekend gemaakt, dus check dan zeker even je mailbox. Veel geluk!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *