SUBSCRIBE SPORTS: Ontwerp & win je eigen zadeldek + 25% korting!

Jullie hebben vast al eens het Rembrandt dekje of Flower dekje van het merk Subscribe Sports voorbij zien komen op mijn blog. Vandaag mag ik namens Subscribe Sports een héél leuke update en oproep delen; als speciale herfstactie kun je de dekjes nu met 25% korting shoppen én je kunt meehelpen met het maken van de nieuwe collectie! Lees snel verder!

 

herfstactie

Subscribe Sports

Shop je korting
Op de VIP Fashion Club van Pumps & Paarden kun je in de eerste week van oktober de dekjes van Subscribe Sports met 25% korting shoppen! Let op: de actie is dus slechts één week geldig, van 1 oktober (vandaag dus) t/m 7 oktober. Wees er snel bij!
Enthousiast geworden? Klik hier om de dekjes te shoppen!

 

l

 

Subscribe Sports

 

Win je zelfbedachte dekje
Achter de schermen is Subscribe Sports alweer druk bezig met het ontwerpen van de nieuwe collectie. Ik ben zó nieuwsgierig waar ze nu weer mee gaan komen.. Zelf ga ik ook een beetje nadenken; want als je een héél leuk idee hebt, gaat Subscribe Sports het uitvoeren en win jij je zelfbedachte dekje! Zo leuk!

Wat zou jij nou graag op een dekje willen terugzien? Welke kleuren vinden jullie het mooist voor een dekje? Heb je een gave foto in gedachte of heb je een mooie print gezien? Laat het ons weten! Alleen een idee is natuurlijk ook goed, maar je mag het ook daadwerkelijk tekenen. Als Subscribe Sports je idee écht leuk vindt, gaan ze het uitvoeren en win jij uiteraard je zelfbedachte dekje.

 

Laat je ideeën en tips achter via de mail (info@pumpsenpaarden.nl) of laat gewoon je reactie achter op de Facebookpagina van Pumps & Paarden, klik hier

You may also like

13 Comments

 1. Ik zou wel Delfts blauw printje willen zien
  Dat lijkt mij echt wel tof een Nederlands merk en dan een echt Nederlands Dekje.
  Ik kan alleen hierbij geen foto plaatsen van de print die ik heb gezien.

 2. Print met Delftsblauwe tegeltjes, daar dacht ik ook meteen aan! Met echt oude klassieke tegeltjes…

 3. Een mooie foto met allemaal Tulpen erop! Lekker vrolijk!

  1. Yep gevonden

 4. Ik baal er nog steeds enorm van dat ik het dekje met de veren van subscribe mis ben gelopen. Dit dekje zat in de laatste collectie vóór subscribe werd overgenomen. Misschien dus weer iets wat daarop lijkt??

 5. Een zwart dekje en dan met watermoelentjes erop!?? Dat lijkt me heel gaaf!

 6. Ik wil dr graag een in watermeloen roze met watemeloentjes erop❤️?

 7. Dekje met dreamcatcher!!! Of paisleyprint ^^

 8. Mij lijkt het erg leuk wanneer een zadeldek eek design heeft wat om de vorm van het zadel loopt. Op die manier kan je dus werken met verschillende ‘moods’ per zadelvorm/discipline en je zou gebruik kunnen maken van een ander soort stof onder het zadel, bijvoorbeeld suède. Voordeel daarvan is dat het weer minder snel slijt.

 9. een dekje met verfvlekken op of wat met diamantjes miss? of een leatherlook zou ook cool zijn 😉

 10. delftsblauwe tegels zouden ook prachtig zijn!!!

 11. delftsblauwe tegels zouden ook prachtig zijn!!!

 12. Een uil! Ik kan nergens een dekje vinden met een uil er op!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *