TRIED & TESTED: Stalkist Optimo

 

In het menu bovenaan de website vind je het knopje ‘Webshops‘. Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste webshops en merken, zodat je eindeloos kan scrollen langs de leukste collecties en producten. Iedere week licht ik één webshop of merk uit in een artikel, deze week: Stalkist.nl.

l

Bij Stalkist.nl kun je -hoe verrassend- terecht voor stalkisten en concourskasten. De stalkisten zijn gemaakt van kunstof en zijn verkrijgbaar in drie maten: Optimo, Handy en Mini en daarbij kun je kiezen tussen maar liefst acht kleurtjes. Bij de concourskasten kun je kiezen tussen een houten variant of een kast van kunststof. Ook de concourskasten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Stalkist.nl verstuurde de donkergroene Optimo stalkist naar mij op, zodat ik de kist met mijn eigen ogen kon bekijken en in gebruik kon nemen. Kijk snel mee naar m’n foto’s:

1

6

Opbergruimte + krukje in één
Stalkist Optimo kun je gebruiken als dekenkist, tuigkist, voerkist, of voor je wedstrijdspullen. Zo houd je je spullen stof- én muisvrij. Ik gebruik de stalkist als een soort tweede kast. Hij staat tegen de box aan en ik bewaar er van alles in: mijn poetsspullen, laarzen, cap, handschoentjes, hoefverzorgingsproducten, halsters, longeerspullen en een bak met snoepjes. Ik moet best een stuk lopen naar mijn kast en normaal liep ik dan echt 10x heen en weer om alles te pakken. Nu red ik het met 1x lopen: alleen even m’n hoofdstel, zadel en dekje pakken!

De kist is stevig genoeg om er op te staan (met mijn gewicht in ieder geval ;)) en aangezien hij bij de box staat, gebruik ik ‘m ook als krukje. Lekker makkelijk met knotjes maken én om direct in stal op m’n pony te stappen.

2

3

4

5

Details
Bij de sluitingen zit een ‘oogje’, zodat je er een slotje aan kunt hangen en je je spullen veilig kunt opbergen. Aan beide zijkanten zitten inklapbare handvaten en aan één kant zitten er ook wieltjes onder de kist. Je kunt de kist dus eenvoudig vervoeren: aan beide handvaten de kist optillen of de kist aan één handvat optillen en als een soort trolley achter je aan laten rollen.

Meer info
Stalkist Optimo kun je aanschaffen voor €145,-. Wanneer je bepaalde eisen hebt (wil je bijvoorbeeld een extra lade of een andere kleur) dan kun je altijd contact opnemen met Stalkist.nl. Klik hier voor de website!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *