TRIED & TESTED: Thermo rijlaarzen onder de €30

 

In deze nieuwe rubriek ‘tried & tested‘ schrijven we over producten die we hebben uitgeprobeerd en getest (goh!). We geven onze ongezouten mening zodat jij geen miskopen meer hoeft te doen. We trappen af met thermo rijlaarzen van Mondoni.

11

 

22letters

Wat: Thermo rijlaarzen van Mondoni
Prijs: Normaal gesproken €69,95, maar nu voor €29,95
Waar te koop: Divoza, klik hier!

Pluspunten:
Het grote pluspunt van deze thermolaarzen? Ze zijn niet zo groots en ‘lomp’ zoals de meeste thermolaarzen. Dit komt vooral door het vetergedeelte. Hierdoor passen de laarzen ook gewoon in je stijgbeugels en kun je er dus mee rijden. Handig!

Ik heb zelf erg smalle kuiten en deze laarzen geven niet dat “Hé, waar gaan die laarzen met dat meisje naar toe”-effect, wat veel andere thermolaarzen of -schoenen wel doen. Daarnaast doen de laarzen prima hun werk; lekker zacht, warm én droog, aangezien de voet waterdicht is.

Minpunten:
De laarzen hebben geen rits. Als je wat bredere kuiten hebt, kan het dan ook moeilijker zijn de laarzen aan en uit te doen.

Maar let op: Wegens de prijsverlaging denk ik dat de verkoop erg snel zal gaan. Mocht je interesse hebben, dan raad ik je aan om niet al te lang te wachten!

66

Alle foto’s zijn in eigendom van Pumps & Paarden.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *