TRIED & TESTED: Warme outdoorlaarzen met imitatiebont waar je ook mee kunt rijden (+winactie!)

Afgelopen winter gebruikte ik mijn warme stallaarzen van Ariat heel erg vaak, zó lekker warm! Deze winter zullen ze dan ook zeker weer uit de kast gehaald worden. Momenteel zijn de laarzen ook net binnen bij Epplejeck, nieuw in het assortiment, dus vroeg Epplejeck of ik mijn ervaringen met deze laarzen wil delen. Namens Epplejeck mag ik óók nog eens een paar laarzen weggeven! Helemaal leuk, dus lees snel verder.

 

 

Wat: Outdoorlaarzen ‘Whytburn H2O’ van Ariat
Waar te koop: Bij Epplejeck – klik hier

Productspecificaties volgens de website:

 • Outdoor rijglaars
 • Volnerf rundleer met suede inzetten op de schacht
 • Waterdicht membraam
 • Gevoerd met 200 grams Thinsulate voor bescherming tegen de kou
 • Binnenzijde 3/4 gevoerd met imitatiebont
 • Antislip Duratread buitenzool met zelfreinigend profiel
 • Speciale samenstelling buitenzool om te beschermen tegen zuren, zoals mest en urine
 • Ergonomisch 4LR voetbed voor extra ondersteuning en stabiliteit
 • Schokabsorberend
 • Door beugelvriendelijke zool ook geschikt om mee te rijden

 

Zoals ik in de intro al beschreef, heb ik deze laarzen afgelopen winter veel aan gehad. Ik ben zo’n type dat al-tijd koude voeten heeft, dus deze Ariat’s waren geen overbodige luxe toen we zoveel ijs en sneeuw hadden (zie de foto’s hieronder). Ik weet: de laarzen hebben gigantisch prijskaartje (€214,95), dat ben ik helemaal met jullie eens. Maar die prijs zie je wel echt terug in de kwaliteit van de laars. Heel zacht en soepel materiaal dat ook nog eens tegen een stootje kan (zoals zuren van mest en urine), heerlijk warm imitatiebont aan de binnenkant, een fijne dikke zool en misschien nog wel het allerfijnst: je kunt er mee rijden!

Een ander pluspunt vind ik de rijgveters. Zo kun je de laars heel makkelijk aanpassen aan jouw kuitmaat en zal het dan ook altijd goed zitten. Perfect voor vrouwen met heel dunne kuiten (that’s me), maar ook vrouwen die juist bredere kuiten hebben.

Al met al heel fijne laarzen dus die aankomende winter een feestje voor je voeten zullen zijn!

Win deze warme outdoorlaarzen van Ariat!
Om jullie kennis te laten maken met deze fijne winterboots, geven Epplejeck en ik ook één paar weg aan een Facebook/Instagram volger van Epplejeck en Pumps & Paarden! Wil jij ook graag warme voeten deze winter? Zo doe je mee:

Stap 1. Volg @pumpsenpaarden@epplejeck en @ariateurope op Instagram
Stap 2. Laat een reactie achter op Instagram waarin je laat weten dat je meedoet. That’s it! 🙂

De winnaar wordt woensdag 24 oktober gekozen, heel veel geluk!

You may also like

15 Comments

 1. Zou ze super graag winnen omdat ik ook snel koude voeten heb in de winter en ariat schoenen zitten superfijn.😃

 2. Ik doe zeker graag mee!!! Kan wel een paar warme laarzen gebruiken

 3. Helaas geen instagram, maar ik zou ze heel graag willen winnen!! Deze laarzen zijn ideaal voor mij om over mijn spalken te kunnen dragen.

 4. Dat zou echt supergaaf zijn… prachtige laarzen… en niet te vergeten, warme voeten!

 5. Super mooien laarzen een ook nog eens lekker warm wat wil ik nog meer? Deze laarzen super graag winnen😍🤩

 6. Omg ik vind ze zo leuk. En heb echt winter voeten ik ben echt een koukleum. Vind ze echt geweldig ik zou ze graag willen winnen. Mijn maat is trouwens 36

 7. Helaas heb ik geen instagram! Maar ik zou deze prachtige laarzen heel graag willen winnen😍😍 hopelijk kan het ook via deze weg!😊 maatje 38

 8. Wat een gave laarzen!!! Daar willen er zeker wel mee rond lopen op stal!! Warme voeten is zeker fijn maar deze prachtige laarzen maken de outfit helemaal af !!!! ( heb gemeld op insta dat ik mee doe @mxjevi )

 9. Gewoon super mooi!

 10. super leuke laarzen. ik heb mij op insta aangemeld! @lovexxjenn

 11. Ooh heerlijk lijken deze mij! Ik ben net (weer) begonnen met rijden en vind het zo fijn. Deze winter tijdens de buitenritten zou ik super vinden om stylish in deze warme boots te rijden! Ook top merk! En leuke blog!

 12. Ooh zo super spannend vandaag!!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼☺️😍

 13. Ik doe mee! Super merk! Ik ben erg benieuwd naar de winnaar

 14. Heel erg graag zou ik ze willen winnen voor mijn dochter Liset Dezijn. Ze heeft last van wintertenen en met deze laarzen zou ze eindelijk lekkere warme voeten hebben in de winter.

 15. Ik doe mee! Altijd koude voeten en ga graag in stijl over het land! 🤗🥕🦄 op Instagram dsslr.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *