VIP FASHION CLUB: Dit hoefijzer kettinkje kun je NU bestellen!

Yes! Een tijdje terug plaatste ik een oproepje op Facebook met de vraag of jullie het leuk zouden vinden als ik hoefijzer kettinkjes zou gaan aanbieden. Ik kreeg direct al zoveel enthousiaste reacties dat ik diezelfde dag nog deze kettinkjes heb ingekocht. Ze zijn iets anders geworden dan toen ik destijds op Facebook had geplaatst, maar absoluut niet minder leuk!

GoedGoed2Goed3

Alle info op een rij:

  • Het hoefijzer kettinkje is zoals je op de foto’s kunt zien aan twee kanten draagbaar. De ene kant bevat kleine glimmertjes en de achterkant is gewoon helemaal egaal.
  • De kettinkjes zijn goudkleurig en zijn nikkelvrij
  • De kettinkjes zijn verstelbaar, de langste maat is 52 centimeter (van de sluiting tot het langste gaatje)
  • De kettinkjes kosten €7,50 per stuk en de verzendkosten bedragen €2,50. Bij elkaar ben je dus €10 kwijt; een mooi prijsje om jezelf te verwennen met een nieuw sieraad, maar ook om cadeau te doen aan een mede-paardenliefhebber of gewoon aan iemand die net dat beetje extra geluk kan gebruiken! 🙂

Ook zo’n leuk kettinkje bestellen? Vul hieronder het bestelformulier in!
Nadat ik het formulier goed ontvangen heb, stuur ik je via de mail de factuur toe. Deze dien je binnen 48 uur te betalen. Vervolgens krijg je van mij een betalingsbevestiging en verstuur ik diezelfde werkdag je bestelling!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *