MUST HAVE: Plastron met verwisselbare strass details

 

Van satijnen zadeldekjes tot aan chique haaraccessoires en van bandages met glimmertjes tot aan mooie oorbellen: bij EMH Design vind je genoeg leuke items! Zelf ben ik helemaal fan geworden van de ‘Shine plastron. Deze heeft namelijk verwisselbare strass details!

Een paar dagen geleden stuurde EMH Design een pakketje op met daarin de Shine plastron en vier verschillende strass lines. Zo kon ik de plastron met eigen ogen kon bekijken en er foto’s van maken!

l

De plastron
De plastron is zo goed als helemaal kaal, met een randje klittenband op de voorkant. Hier kun je de strass lines op ‘klitten’. De plastron is van wit katoen satijn en heeft een verharde kraag en verharde plooi. Ik vind de kwaliteit erg mooi! De rand is afgewerkt met een zilveren lakband, maar dit is geheel naar eigen keuze! Wanneer je een Shine plastron besteld, kun je zelf aangeven welke kleuren je wil. Ook kun je je eigen hals omtrek doorgeven, zodat de plastron goed zal passen.

De strass lines
Het grootste voordeel van de strass lines? Wanneer je je plastron wil wassen, kun je ze er gewoon afhalen – en zo verlies je nooit onnodig een paar steentjes! Daarbij kosten de strass lines niet zoveel en kun je dus makkelijk een paar nieuwe erbij kopen. Vooral wanneer je met meerdere paarden start is het leuk om steeds een ander setje te hebben, toch? Je kunt de strass lines gemakkelijk combineren met je frontriem, of met gekleurde details van je jasje. Op de achterkant van de strass lines zit ook weer klittenband, dus het wisselen kost nog geen minuut!

Kijk mee naar mijn foto’s:

Plastron3Ik ontving vier strass lines. Mijn favoriet? Het model met het rode steentje in het midden! De kwaliteit van de plastron erg goed, het voelt fijn aan en het is mooie, dikke stof.

Plastron4Verschillende blingertjes die je op je plastron kunt doen, love it!

Plastron1Uiteraard ook even passen, met blauw-wit-rode blingers… 😉

Een Shine plastron heb je voor €40 en de strass lines variëren van €8,95 tot €14,95. Meer info vind je op de website van EMH Design, klik hier!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *