WEBSHOP VD WEEK: Hop-Art poetstassen (+ win een handgemaakte poetstas!)

 

Update: De winnaar heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen. Marloes Michels, van harte gefeliciteerd!

In het menu bovenaan de website vind je het knopje ‘Webshops‘. Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste webshops en merken, zodat je eindeloos kan scrollen langs de leukste collecties en producten. Iedere week licht ik één webshop of merk uit in een artikel, deze week: Hop-Art.

l

Bij Hop-Art kun je terecht voor unieke handgemaakte poetstassen. Leuk voor jezelf  – bijvoorbeeld als wedstrijdtas – maar net zo leuk cadeau te geven aan een vriendin! Je kunt zelf een thema en kleuren kiezen of een bestaand model kiezen.

5

Bestaande modellen
Hop-Art ontwerpt en maakt doorlopend nieuwe modellen. Binnenkort komt er een speciale wedstrijdtas gemaakt van wit skai leer en afgewerkt met glitters. Alle tassen kunnen worden gepersonaliseerd; jouw naam of dat van je paard kan met strass steentjes erop worden gemaakt of erop worden geborduurd.

Een greep uit de bestaande thema’s: “Stars & Stripes” met het uiterlijk van de Amerikaanse vlag – “Friesland” met de pompeblêden op de zakjes van de tas – “Burberry” – “Camouflage” – “Zebra” – “Panter Lime”

Zelf een thema kiezen
Maatwerk is ook mogelijk. Je stuurt een mail met je wensen en Hop-Art stuurt jou een grafisch ontwerp. Als je het ontwerp leuk vindt, wordt je poetstas gemaakt. Voorbeelden van maatwerk zijn poetstassen “Spanje” en “Holland”, die speciaal voor klanten zijn gemaakt.

6Prijzen
De materialen die worden gebruikt zijn sterk en vuilwerend. Een unieke poetstas van Hop-Art kost rond de 30 euro. Voor een maatwerk poetstas betaal je tussen de 40 en 50 euro, afhankelijk van de materialen en of je ervoor kiest om je naam op de tas te laten zetten. Meer info vind je op de website van Hop-Art, klik hier!

Hop-Art

4

1

3

2

7

Winnen
Ik blijf maar leuke prijzen weggeven! Namens Hop-Art mag ik namelijk een handgemaakte poetstas met het thema “Zebra” verloten, gevuld met een bijpassende borstelset (6-delig) ter waarde van 50 euro! Kans maken? Volg dan snel deze stappen:

 • Like Hop-Art (Handgemaakte Poetstassen) op Facebook – klik hier
 • Like Pumps & Paarden op Facebook – klik hier
 • Blijf nog even op de Facebookpagina van Pumps & Paarden en laat onder de post over de winactie een reactie achter dat je meedoet.

Meedoen kan t/m 14 februari. Veel geluk!

You may also like

1 Comment

 1. Super gaaf!!!

 2. Super leuk, ik doe mee!

 3. Super leuk! Ik doe mee!

 4. Super leuk ik doe mee

 5. aahhh ik zou super graag kans willen maken! omdat mijn poets koffer vaak bij mijn verzorg pony word gezien om erop te staan… de poets tassen die u maakt zijn echt heel origineel! met die leuke printjes en kleuren! 😀 <3

 6. ik doe mee om ze kado te geven

 7. ik ding naar de prijs…

 8. Wat een originele poetstas. Als ik win geef ik ‘m aan mijn vriendin die de 14e jarig is….voor haar nieuwe paard.

 9. ik wil ze ooooh zo graag om mee op wedstrijd te nemen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *