WEEKEND TIP: Zo maak je je weekend nét wat leuker (+win 2 vrijkaarten!)

 

Update: de twee winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Van harte gefeliciteerd Annebelle van Dijk & Rosemarijn Degen!

Nog geen plannen voor volgend weekend? Goed zo! Apassionata komt namelijk op 21 en 22 november weer naar Nederland.

Het thema van deze shows is ‘In de ban van de spiegel‘. Wat je kan verwachten (volgens de website): héél veel paardrij- en danskunst, lichteffecten, prachtige muziek en een nog mooier decor. Een heel gave show dus om je weekend mee te vieren.

Er zijn verschillende thema’s in de show: zo zul je stukjes van de Spaanse rijschool zien, maar ook voltige en western. Ook komen er veel verschillende paardenrassen voorbij in de show; van het Azteken paard (de partners in crime voor de stuntruiters) tot aan Shires, Welshpony’s. Shetlandpony’s en Lusitano’s.

Zie hier alvast het voorproefje:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C3pAc6bh3eI]

1

3

5

4

2

Er zijn drie shows: zaterdagmiddag & -avond en zondagmiddag. Deze zijn allen in Ahoy, Rotterdam en een ticket heb je vanaf €44,-. Meer info kun je vinden op de website van Apassionata, klik hier.

tekst

Enthousiast geworden over de shows en wil je er graag bij zijn? Pumps & Paarden verloot 2x 2 kaarten voor de zaterdagavond show (start om 20.00u).

Zo doe je mee:

  • Ga naar onze Facebookpagina (klik hier) en tag in het bericht over Apassionata degene met wie jij graag naar de show zou willen; je vriend(in), stalgenoot, moeder, vader, zus, oma; it’s your choice!

De winnaars worden donderdag 19 november bekend gemaakt. Veel geluk!

You may also like

2 Comments

  1. Super gave actie! Ik doe mee!!

  2. Dit is een droom van mij dochter om daar heen te gaan.
    Daarom doe ik heel erg graag mee!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *