WEGZWIJMELEN: Bij de Instagrampagina Life Between the Ears

Misschien lijk ik door Pumps & Paarden soms een beetje op een dressuurmeisje, maar eigenlijk rijd ik veel liever buiten in het bos of op het strand! Ik ben dol op buiten rijden en doe dit ook zeker een paar keer per week. Alweer een lange tijd geleden kwam ik het Instagramaccount Life Between the Ears tegen en sindsdien is het één van mijn favoriete accounts op Instagram! Misschien dat vele van jullie de pagina al kennen, maar mocht dat nog niet zo zijn, kijk & zwijmel mee met de mooie beelden!

Meer zien van dit gave IG account? Je kunt ‘m vinden onder de naam @lifebetweentheears. (Enne, volgen jullie mij ook al op IG? @pumpsenpaarden!)

 

PeruPeru

 

Canada2Canada

 

Zuid-Afrika, oog in oog met jachtluipaarden

 

belgieBelgië

 

AustralieAustralië

 

Canada3Canada

 

Zuid AfrikaZuid-Afrika

 

EngelandEngeland

 

NederlandNederland (!)

 

Zuid Afrika 2Zuid-Afrika

 

VSVerenigde Staten

 

canada4Canada

 

ItalieItalië

 

PyreneenFrankrijk (Pyreneeën)
 
Hebben jullie ook zulke toffe ‘oortjes’ foto’s? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

You may also like

3 Comments

  1. In eemnes (Nederland) langs weilanden

  2. Wauw, wat een gave foto’s zeg! Veel ervan lijken wel gephotoshopt, haha. Echt foto’s om heerlijk bij weg te dromen.

  3. Wauw! Wat een prachtige foto’s zeg! Het is voor mij al meer dan 10 jaar geleden dat ik heb paardgereden. Maar als ik dit zo zie komen de kriebels echt wel weer terug! Mooi hoor!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *