PUMPS & PAARDEN

Welkom op Pumps & Paarden! Mijn naam is Mara Ruijter en in maart 2015 heb ik Pumps & Paarden opgericht – als onderdeel van mijn afstudeeronderzoek voor de studie Media & Communicatie. Tijdens het afstuderen bleek de website ontzettend succesvol te zijn en heb ik besloten om ook na mijn studie door te gaan met Pumps & Paarden. Een droom die uitkwam! Inmiddels zijn we jaren verder en wordt Pumps & Paarden nog altijd dagelijks druk bezocht door paardenliefhebbers. Ik durf wel te zeggen dat ik mijn droombaan gevonden heb!

Pumps & Paarden is blog voor de paardenliefhebber. Hier lees je artikelen over paardensport en de lifestyle die daar bij hoort. Vergeet ook zeker niet om naar de Pumps & Paarden Podcast te luisteren, waar in iedere aflevering iemand uit de paardenwereld te gast is.

Heel veel leesplezier!

Liefs, Mara

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *