Webshop Eco Hippique

Hoe werkt het bestellen?
Nadat je de items in je winkelmandje hebt gedaan, klik je op ‘afrekenen’ en vul je je adresgegevens in. Hierna kun je betalen. Op dit moment kun je op twee manieren betalen: met iDEAL en met een directe bankoverschrijving. Zodra ik je betaling goed ontvangen heb, wordt je bestelling verzonden. Je krijgt hier automatisch een bericht van, zodat je op de hoogte blijft van de status van jouw bestelling.

Hoeveel bedragen de verzendkosten en wanneer wordt het pakketje verstuurd?
Binnen Nederland zijn de verzendkosten standaard €6,75 en naar België standaard €13. Gemiddeld duurt het zo’n 2-5 werkdagen tot de bestelling bij jou thuis geleverd wordt.

Waarom zit er geen pakbon in het pakketje? En waarom is de kleding niet in plastic verpakt?
Ik heb er heel bewust voor gekozen om geen pakbonnen meer mee te sturen en om de kleding niet meer apart te verpakken in plastic. Verzendmateriaal wordt meestal direct in de prullenbak gegooid, wat ontzettend veel afval geeft. Op deze manier probeer ik het papier- en plasticverbruik te minimaliseren en mijn webshop milieuvriendelijker te maken. Zo heb ik ook gekozen voor duurzame verzendzakken. De zak waarin je je bestelling ontvangt, is namelijk van gerecycled plastic gemaakt.
Mocht je toch graag een pakbon/factuur willen ontvangen, stuur dan even een mail naar info@pumpsenpaarden.nl.

Wat is het retourbeleid?
Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om je product te retourneren. Ik neem geen producten terug die al gebruikt zijn of beschadigd zijn. Wil je een product retour sturen? Stuur dan even een mailtje naar info@pumpsenpaarden.nl.