WINTER MUSTHAVE: Waterdichte rijbroek met fleece-binnenkant (en je hebt ‘m voor een prikkie!)

musthave van de winter, die je echt in je kast moet hebben liggen? Dat is voor mij de waterdichte rijbroek van Decathlon! Het kost geen drol en hij houd je heerlijk droog en warm. Lees mee!

waterdichte rijbroek

waterdichte rijbroek

Kipwarm
Deze Kipwarm-rijbroek kost nog geen €50 en is by far mijn favoriete rijbroek in de winter. De stof aan de buitenzijde is waterdicht, waardoor de regendruppels er gewoon op blijven liggen en binnen een paar seconden weer op drogen. Ik had eens een strandrit gemaakt waarbij er een gigantische hagelbui over kwam. Gelukkig had ik deze broek aan en was ik binnen 10 minuten weer droog, terwijl m’n stalgenootje na een half uur nog steeds als een verzopen katje op d’r paard zat. Inmiddels heeft zij zelf ook deze Kipwarm-rijbroek gekocht, dus dit overkomt haar nooit meer – toch Vera?! 😉

Anyway, ik vind het een heel fijne rijbroek als je veel buiten rijdt. De rijbroek valt bij de taille wat hoger en bij de achterkant zit een verhoogd stuk, zodat ook je onderrug lekker warm blijft. Aan de binnenzijde zit fleece, dus je blijft ook lekker warm. Ik heb deze rijbroek daarom ook vaak aan als het gewoon blauwe lucht met zon is, maar wel rond het vriespunt.

De rijbroek was er voorheen alleen in het zwart, maar is nu ook verkrijgbaar in marineblauw. Meer weten over de rijbroek of ‘m zelf shoppen? Klik hier!

waterdichte rijbroek

Psst! Al fan van deze rijbroek?
Heb je ‘m állang al in je kast liggen en ben jij ook zo fan? Ik zag dat deze Kipwarm rijbroek genomineerd is voor Horses Product van het Jaar, in de categorie Ruiteruitrusting. Wij als publiek kunnen ons stem uitbrengen op ons favoriete product en we kunnen daarmee een ruiterarrangement naar ‘paardenhotel’ De Cantharel winnen. Klik hier voor de website van Horses Product van het Jaar!

Zouden jullie deze rijbroek willen hebben? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *