WOON MUSTHAVE: Deze 3D equestrian muurdecoratie

Een tijdje geleden was ik op bezoek bij Soon Salon, een bedrijf dat prachtige 3D (muur)decoratie maakt, met behulp van een 3D-printer. Speciaal voor de paardenliefhebbers hebben ze ook een equestrian muurdecoratie en in dit artikel laat ik het graag aan jullie zien!

 

LijntjeLijn

 

Soon Salon 3D paarden muurdecoratie

equusDit zijn alle varianten die Soon Salon aanbiedt. Je hebt keuze uit de “open draad” decoratie en de dichte decoratie. Verkrijgbaar in kleuren wit, zwart, goud en zilver.

 

Soon salon 1Je bestelt de muurdecoratie gemakkelijk via SoonSalon.com. In het pakketje dat je opgestuurd krijgt, zitten drie delen: het hoofd en twee benen. Ook krijg je voor ieder deel een schroef, zo kun je de decoratie direct aan de muur hangen.

 

Soon salon 2De achterkant van het hoofd en van de benen, is plat. Op deze platte kant zit een gaatje voor de schroef.

 

Soon salon 3Tadaaa! Even snel met een hamer drie gaatjes in de muur slaan en ophangen maar! Ik vind ‘m zo gaaf!

 

Soon salon 4Hij hangt bij mij op m’n werkplek. Leuk ter decoratie en nog eens een mooie eyecatcher voor foto’s en video’s. Ben er ontzettend blij mee, dankjewel Soon Salon!

 

20% korting met Pumps & Paarden!
Heb je nog een plekje vrij op de muur? Dan mag deze muurdecoratie niet ontbreken! Ik vind het echt een ware musthave voor paardenliefhebbers. Zo hebben we onze hobby nog dichterbij en het staat nog stylish ook. Love it!

Speciaal voor jullie heeft Soon Salon een kortingscode gemaakt. Wanneer je je bestelling wilt betalen, kun je de code pumps&paarden invullen en zo 20% korting krijgen. Da’s fijn! Wees er wel snel bij, want de code geldt tot 16 mei 2017.

Decoratie open met draad €99 – €265 – klik hier
Decoratie dicht €149 – klik hier
 

Wat vinden jullie van deze 3D muurdecoratie? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *