Zakelijk

“De samenwerking met Pumps & Paarden was een succes. Nadat Mara over een rijbroek van ons schreef, verkochten wij de gehele maatserie binnen één dag. TOP!” – Cindy Kühne van NT Ruitersport | www.ntruitersport.nl

Door de winactie op Pumps & Paarden kreeg ons Instagrampagina binnen een paar dagen 700 volgers erbij.” – Elise Duister van Brokx Sport | www.brokxsport.nl

“Toen Mara over onze equestrian armbanden schreef, kregen we diezelfde dag direct acht nieuwe bestellingen binnen!” – Dinja van Woerden van Parade Perfect Wear

“Wij kregen 6 bestellingen binnen nadat Pumps & Paarden onze eenhoorn frontriemen genoemd had in het artikel ’10 leuke Sint cadeautjes voor kleine paardenmeisjes’. Ik moest hulp inschakelen om alle bestellingen af te krijgen, haha!” – Lisa van Eenhoorn Frontriem

Uw product, merk of bedrijf onder de aandacht brengen op Pumps & Paarden?
Dat kan zeker, hartstikke leuk! Er zijn veel verschillende promotie mogelijkheden en het kan daarom helemaal aangepast worden naar uw wensen en behoeften.

De doelgroep
Dagelijks trekt Pumps & Paarden een ontzettend grote groep vrouwelijke paardenliefhebbers naar de website. Deze doelgroep is niet alleen zeer geïnteresseerd in de paardensport, maar vooral ook in de lifestyle eromheen. Mooie rijkleding, innovatieve producten voor op stal, de fijnste rijlaarzen, indrukwekkende stallen, luxueuze trailers en vrachtwagens en ga zo maar door. Het zijn vrouwen met een eigen paard en zijn tussen de 15 en 55 jaar oud.

Micro-influencer
Met deze specifieke doelgroep is Pumps & Paarden een micro-influencer. Micro-influencers zijn dé trend van de aankomende jaren volgens de website Marketingfacts.nl. Volgens deze website draait het niet meer om grote aantallen volgers, maar om een duidelijke niche die perfect aansluit bij de doelgroep van uw merk. Meer hierover lezen? Klik hier voor het artikel op Marketingfacts.nl.

De cijfers
Maandelijks trekt Pumps & Paarden zo’n 50.000 bezoekers naar de website. Op Facebook heeft Pumps & Paarden meer dan 23.000 likes en op Instagram is dit 16.000.

Neem contact op!
Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen op Pumps & Paarden. De meest voorkomende opties zijn reviews en winacties. Een ‘gewoon’ informatief artikel is uiteraard ook mogelijk, net als een vermelding in een shopping list (waarbij ook andere merken genoemd worden).

Om te bepalen wat het beste bij uw bedrijf past, kunt u uiteraard contact met mij opnemen. Ik denk graag met u mee! U kunt mij mailen op info@pumpsenpaarden.nl.

KvK: 63951991