ZIEN: Deze nieuwe zadeldekjes met afgesneden hoek

Een tijdje geleden sprak ik de meiden van het merk QHP. De nieuwe voorjaar- en zomercollectie van het merk is net gelanceerd en in deze collectie zitten een aantal dekjes die nét even anders zijn. QHP stuurde mij één van die dekjes op, zodat ik het zelf kon zien én zodat ik jullie er meer over kan vertellen. Kijk mee!

 

LijntjeLijn

 

QHP zadeldek afgesneden hoek

QHP zadeldek afgesneden hoek

 

Wat: Zadeldek Florida van QHP
Prijs:
€44,95
Waar te koop: Alle verkooppunten van QHP vind je *hier*

Product specificaties:

  • Zadeldek met afgesneden hoek
  • Contrasterend paneel en dubbele koordbies
  • Korte zadellussen en singellussen met klittenband
  • Absorberende voering (100% katoen)
  • Verkrijgbaar in Full Dressuur, Full Veelzijdigheid, Pony Veelzijdigheid

 

Dit vind ik ervan:

Ligt als een huis
Ik heb van QHP de welbekende Puff Pad, maar nog geen “normaal” zadeldek. Ik was dus wel erg benieuwd hoe de dekjes van QHP zijn. Het merk is over het algemeen niet heel prijzig en met €44,95 voor dit dekje had ik dan ook niet een méga goede kwaliteit verwacht. Maar ik moet zeggen: ik ben echt heel positief verrast! Het dekje ligt als een huis en schuift geen kant op. En dan gebruik ik nog niet eens die zadellussen! Ook volgt het dekje mooi de vorm van je paard en blijft de schoft vrij.

Goedgekeurd door paardlief
Het dekje is qua stof heel simpel. De buitenzijde heeft een soort ‘ribbel’ patroon, wat ik heel chique vind staan. Het geeft het dekje ook iets meer stevigheid. De binnenzijde is simpel, zacht katoen. En dat vind ik stiekem wel fijn, want mijn paard is extreem gevoelig en ik merk dat een gewoon simpel katoenen dekje toch het beste voor haar werkt. Bij sommige andere dekjes krijgt ze na een half uur rijden al bultjes (uitslag) en bij dit dekje is dat gelukkig niet het geval. Ook niet na een 2 uur durende buitenrit – helemaal goedgekeurd door paardlief dus! 😉

Het design
Ik denk dat dit zadeldek wel een gevalletje “you love it or you hate it” is. Ik vind het zelf wel erg leuk staan en de kleurencombinatie (donkerblauw met beige) vind ik sowieso altijd heel chique. Ook de dubbele koordbies en het ribbelpatroon vind ik erg leuk. Dus ben je op zoek naar een mooi en goed dekje dat niet al te veel geld kost, dan raad ik deze zeker aan.

 

Het zadeldek is er in diverse kleurtjes en met bijpassende oornetjes:

 

qhp zadeldek afgesneden hoek

 

Wat vinden jullie van deze dekjes? Keep it or leave it? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *